Radionica Kako do boljih prodajnih rezultata u četvrtak u Koprivnici
Objavljeno: 01.04.2016.

U EducirajMe centru u Koprivnici (Josipa Vargovića 4 / 1. kat) održat će se idući četvrtak (7. travnja) atraktivna radionica “Kako do boljih prodajnih rezultata”. Radionicu vodi Kristina Adnrolić, diplomirana ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru, na poslovima prodaje, menadžmenta, pripremom i vođenjem projekata.

Radionica: Kako do boljih prodajnih rezultata?

Tržište se počelo stabilizirati i pravo je vrijeme za poraditi na prodajnim vještinama i unaprijeđenju prodajnih rezultata. Prodaja uvijek može biti bolja, no potrebno je redovno raditi na jačanju prodajnih i pregovaračkih vještina i biti u toku s novim prodajnim alatima.

Edukacija je namijenjena vlasnicima mikro i malih poduzeća, prodajnom osoblju te svima koji žele povećati svoje prodajne rezultate ili jednostavno naučiti više o prodaji. Ako želite već ove godine bolje prodajne rezultate, ako vam je dosta stagnacije i čekanja boljih vremena, dođite na radionicu i razbudite svoje poslovanje kroz par jednostavnih koraka. Naučite pravilno propitivati situaciju, samostalno istraživati tržište i mogućnosti svog tržišta. Saznajte kako se poslužiti novim alatima s ciljem povećanja prodaje. Izvještite svoje pregovaračke vještine.

Radionica je interaktivna, a pokrivat će teme:

  • analiza prodaje 
  • istraživanje tržišta
  • mogućnosti razvoja
  • kako koristiti cjenovno prihvatljive kanale za povećanje prodaje 
  • tips and tricks za unapređenje prodaje 
  • uspješno pregovaranje

Datum: 7. travnja 2016.
Vrijeme: 9.00 – 14.00h
Lokacija: Ulica Josipa Vargovića 4, 1. kat, dvorana EducirajMe
Kotizacija: 290,00 kn, plaćanje po predračunu.
IBAN Androlić konzaltinga: HR69 23400091110683616
Za više prijava iz iste tvrtke: 20% popusta

Za članice Women in Adria: 10% popusta Broj mjesta je ograničen.

Kako se prijaviti na radionicu? Prijave s podacima (tvrtka, ime i prezime, OIB, adresa) slati na kristina@androlic-konzalting.hr

Sudionici će kroz konkretne i lako primjenjive primjere naučiti kako mogu pospješiti svoje prodajne procese, povećati prodajne rezultate i unaprijediti svoje ukupno poslovanje i prisutnost na tržištu. Radionica je interaktivna te uključuje osnovna teorijska znanja, brojne primjere iz prakse te  praktične vježbe.

Radionicu organizira Androlić konzalting. Partner radionice je EducirajMe Koprivnica.

Radionica Kako do boljih prodajnih rezultata u četvrtak u Koprivnici

Predavač: Kristina Androlić, diplomirani ekonomist i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, s višegodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Radila je u Vindija d.d. u odjelima prodaje, marketinga i izvoza. Bila je voditelj prodaje u tvrtki za generalnu avijaciju Winair d.o.o. gdje je pokretala prodaju i brend od samih početaka. Vodila je odjel marketinga, a više od 4 godine bila je i direktorica Radio Varaždina. Dodatno se educirala kroz stotinjak različitih seminara i edukacija iz područja prodaje, marketinga, PR-a, medija, govorništva, EU fondova i poslovnog planiranja.
Prije dvije godine otvorila je vlastitu tvrtku za poslovno savjetovanje. Bavi se izradom poslovnih i marketing planova, analiza tržišta, pripremom projekata na domaće i EU fondove te poslovnim edukacijama. Redovno piše kolumne na teme prodaje, marketinga i poduzetništva koje prenosi nekoliko hrvatskih portala. Stečeno iskustvo i prikupljeno znanje rado prenosi sudionicima na svojim radionicama.