IZJAVE POLAZNIKA: AutoCAD je danas jako bitan alat, edukacija je bila odlična
Objavljeno: 07.07.2016.

Marko Marković (23) jedan je od naših brojnih polaznika edukacija, koji su zadovoljni znanjem, vještinama koje su stekli u našemEducirajMe centru. Marko je završio edukaciju za AutoCAD specijalistu, a evo što je rekao o edukaciji:

IZJAVE POLAZNIKA: AutoCAD je danas jako bitan alat, edukacija je bila odlična

“AutoCAD je jako bitan alat danas, naročito ako se cilja na nešto više od radnika u proizvodnji. Bitno je svakako imati i dokaz, certifikat o završenom znanju, koji je i međunarodna potvrda da znamo raditi nešto više u AutoCAD-u. Posebno mi se dojmio modul 2D napredno jer nisam znao koliko mogućnosti AutoCAD pruža, a koje uz samostalan rad mogu i sam otkriti.
Naučeno znanje sam donekle uspio primjeniti u svom poslu a nadam se da ću u budućnosti moći još i više.
Smatram da nakon edukacije imam veće mogućnosti za dobivanje posla u kojem se koristi AutoCad. Odnos kolega i profesora je bio super! Profesor je odličan, sve smo se dogovorili, provježbali svi zajedno i nije bilo nikakvih problema.
Pristup prema nastavi i administracija u EducirajMe centru je super-uslužna jer sve se može dogovorit. Ipak nismo svi u mogućnosti doći u neko vrijeme potpisati, nešto platiti, jer imamo posao i obaveze pa je fleksibilnost jako bitna.”

Idući tjedan kreće i nova grupa u našim centrima Varaždin i Koprivnica, za ovu Algebrinu edukaciju uz značajne popuste, prijave traju do ponedjeljka (11.07.)

<<Završni upisi za AutoCAD specijalistu, Android programera, Samostalnog knjigovođu>>