Bjelovar: Upisi u tijeku, početak pet edukacija u listopadu
Objavljeno: 16.09.2016.

U EducirajMe centru u Bjelovaru (Ferde Rusana 10/I. kat) u tijeku su završni upisi za edukacije – Računalni operaterECDL operater te Samostalni knjigovođa. A listopad će biti odličan mjesec i za kreativce, jer će početi edukacija za Grafičke dizajnere i Web dizajnere.

Samostalni knjigovođa

Program obrazovanja Samostalni knjigovođa počinje 17. listopada, a namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Praktični dio nastave osmišljen je na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem knjigovodstvenog programa Pantheon. Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, naučit ćete koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook).

Program traje 215 sati, raspoređeno kroz osam modula. U Bjelovaru program vodi Marija Horvatić Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksi.

ECDL operater / Računalni opterater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici.

Ovaj program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.Početak nastave je 17. listopada.

Grafički dizajn

U doba kada je marketing jedna od najvažnijih stvari u svakoj tvrtki ili projektu, grafički dizajn dodatno dobiva na važnosti. Poslovi grafičkih dizajnera danas trebaju praktički svakoj tvrtki, a edukacija za Grafičkog dizajnera, najbolja je na tržištu. Početak edukacije planiran je za 24.10. 

Edukacija traje 170 sati, podijeljena je u sedam seminara, a stječe se i pravo upisa zvanja u radnu knjižicu. Svi koji završe edukaciju, mogu se baviti svim aspektima dizajna i stolnog izdavaštva,od izrade logotipa, posjetnica, promotivnih materijala, plakata, pa sve do izrade knjiga u elektroničkom obliku i aplikacija za mobilne uređaje (iOS/Android/Kindle).

Sadržaj programa obrazovanja

  • Uvod u dizajn i izdavaštvo
  • Adobe Illustrator CS6 – grafičko crtanje i dizajn
  • Adobe Photoshop – obrada slike na računalu
  • Adobe InDesign CS6 – prijelom stranica i priprema za tisak
  • Adobe Acrobat – obrada PDF dokumenata
  • Digitalno izdavaštvo na tablet uređajima
  • Adobe Digital Publishing Suite

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca,traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Dodatne popuste 5-10% na akcijske cijene ostvaruju uz dokaz: putnici, nezaposleni, zaposleni s minimalnom plaćom, studenti, učenici, a dodatne popuste mogu ostvariti i polaznici koji dovedu svoju braću/sestre, supružnike, prijatelje. Dodatan popust ne može biti veći od 10 posto.

Edukacije na akciji (u zagradi akcijska cijena za jednokratno plaćanje) u Varaždinu:

  • AutoCAD specijalist – 3.820,00 kn
  • Knjigovođa – 2.670,00 kn
  • Samostalni knjigovođa – 3.712,00 kn
  • Programer mobilnih aplikacija (ANDROID) – 3.910,00 kn
  • Programer internet aplikacija (PHP/MySQL) – 3.860,00 kn
  • Web dizajner – 2.950,00 kn
  • Računalni operater – 1.820,00 kn
  • ECDL računalni operater – 2.245,00 kn
  • ECDL računalni operater specijalist – 2.925,00 kn
  • Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva – 2.950,00 kn
  • Sistemski i mrežni administrator – specijalist – 3.900,00 kn

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mail:
karijera@educirajme.com
Ili na telefon
043/263-194 (za Bjelovar i Viroviticu).