CISCO akademija: CCNA-Specijalist za računalne mreže
Objavljeno: 20.10.2016.

Mrežne tehnologije i računalne danas su nezaobilazne dio naše svakodnevice, a specijalisti za računalne mreže jedni od najcjenjenijih na tržištu rada.

U našim centrima u Bjelovaru i Koprivnici ponovno kreće i najbolja na svijetu edukacija za to zanimanje - CISCO akademija, za specijalistu za računalne mreže.

Po završetku obrazovanja stiće se i međunarodno priznati CISCO cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

Prijave za program traju, a nastava počinje do kraja godine.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailove: karijera@educirajme.com

ili na telefone: 043/263-194


CISCO akademija: CCNA-Specijalist za računalne mreže

CISCO akademija: CCNA- specijalist za računalne mreže

Koje su Vaše koristi od pohađanja CCNA programa?

Prema Prema rang listama renomiranih neovisnih istraživanja, Cisco certifikate se nalaze među 5 ili 10 najcjenjenijih certifikata u području IT-a u svijetu. Osim što su jedni od najpoželjnijih i najprestižnijih u IT industriji, poslovi koje obavljaju Cisco stručnjaci su jedni od najbolje plaćenih u IT-u.

Nastavni program osmišljen je s namjerom da polaznici steknu znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža

Što ćemo Vas naučiti?

Nastavni program provodi se kroz predavanja, samostalne praktične vježbe na Cisco mrežnoj opremi uz podršku predavača, uporabom multimedijalnih sadržaja dostupnih putem interneta, online ispita, praćenja napretka polaznika i pripreme za međunarodnu certifikaciju.

Prema najnovijem nastavnom planu (v 5.0), program obuhvaća 280 školskih sati (nastava u učionici, laboratorijske vježbe, e-learning), organiziranih u 4 modula, tijekom kojih se prolazi iscrpan pregled vrsta i načina umrežavanja, od osnova do naprednih aplikacija i servisa.

Zašto smo najbolji?

-  Algebra je Cisco Learning Partner Associate
-  nastava koja uključuje praktične vježbe u stvarnom i virtualnom lab okruženju najmodernije Cisco opreme i uz vodstvo vrhunskih predavača sa višegodišnjih iskustvom i CCIE certifikatima
-  Za polaznike koji zadovoljavaju uvjete, završni certifikacijski ispit uključen je u cijenu
-  Mogućnost „dvostruke“ certifikacije: CCENT (Cisco Certified Entry Network Technician) koji obuhvaća module “Usmjernički uređaji I usmjeravanje” te “Preklopnici I bežične tehnologije” I CCNA koji obuhvaća sva 4 modula
-  Korištenje On-line Carnet Cisco lab-a
-  Darujemo godišnju pretplatu na informatički časopis “Mreža”

Trajanje programa
280 sati (4 – 6  mjeseci nastave ovisno o tempu)
Sadržaj:

Osnove računalnih mreža
Usmjernički uređaji i usmjeravanje
Preklopnici i bežične tehnologije
Pristup na WAN

mailove: karijera@educirajme.com

ili na telefon: 043/263-194