AutoCAD Specijalist: Upisi u Varaždinu do petka
Objavljeno: 22.01.2016.

Protekli tjedan započela su predavanja za AutoCAD specijalistu, a još ovaj tjedan svi zainteresirani mogu se priključiti grupi u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat).

Prijave u EducirajMe/Algebra centru primaju se do petka, 12. veljače, preostalo je još malo mjesta za upise.

Prijave se primaju na  e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515.
Više detalja možete saznati i u našem centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalistu, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Predavanja drži certificirani Autodesk instructor, prof. Marijan Horvat, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju.

Cilj edukacije:

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa je 150 sati, sve u kasnoposlijepodnevnim i večernjim terminima.

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mailinformacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515. Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat).