EducirajMe maturant: Poklanjamo fotku razreda bjelovarskim maturantima
Objavljeno: 08.12.2014.

Iako prvo polugodište još nije završilo, maturanti se već odavno pripremaju za maturu. EducirajMe je za oproštaj od srednje škole odlučio POKLONITI  USPOMENU, fotku  maturantskog razreda bjelovarskim srednjoškolcima, a oni razredi čija fotka skupi najviše FB lajkova i besplatnim razrednim instrukcijama.

>>Fotke možete pogledati i lajkati OVDJE

U suradnji s fotografskim studijom Labirint, obići ćemo sve četvrte razrede srednjih škola u Bjelovaru i pofotkati sve maturante. Pripremite se za dolazak našeg fotografa i pripremite „zajedničku fotku“, s kojom ćete skupiti najviše lajkova. Ukoliko slučajno ne bi došli do vašeg razreda, pomognite nam i javite nam na e-mail mature@educirajme.com.

Fotografije četvrtih razreda ćemo objaviti na našoj Facebook stranici. Razred čija maturantska fotka osvoji najviše lajkova osvaja nagradu, stoga budite kreativni.

SVIM maturantima pojedinačno poklanjamo i fotke njihovih maturantskih razreda, nakon što se fotke objave na našoj EducirajMe Facebook stranici. Originalne fotografije  vašeg razreda podižete u EducirajMe centru u Bjelovaru, na adresi Ferde Rusana 10 /1.kat.

Nagrada je, za fotografiju koja osvoji najveći broj lajkova na našoj FB stranici, po 6 sati besplatnih grupnih razrednih instrukcija iz tri osnovna predmeta (matematika, engleski, hrvatski). Lajkovi se broje do 01.01.2015. u 23:59.

Sve informacijte pratite na našem web portalu –> http://www.educirajme.com te na EducirajMe Facebook stranici.

Pripremajte se za mature i zabavite uz EducirajMe jer EducirajMe maturant ima prosjek od 98% upisa na željeni fax !

Info desk:  mature@educirajme.com;  043/ 263 194