Pripreme za mature: Odrađena predtestiranja, mogućnost zadnjih upisa
Objavljeno: 31.01.2016.

EducirajMe centar u sastavu kojega je i Učilište koje je odobrilo Ministarstvo obrazovanja, provodi već 6 godina i Pripreme za državnu maturu. Pripreme se provode u vlastitim prostorima u Bjelovaru, prema svim međunarodnim  obrazovnim standardima. Prostori su multimedijalni i opremljeni najsuvremenijom multimedijalnom opremom za edukativne svrhe.

Prošle godine 97% polaznika EducirajMe priprema za mature upisalo je željeni fakultet, i to one najteže, s manjim upisnim kvotama (Medicinski fakultet u Zagrebu, FER, Strojarstvo, Farmacija, Kemijsko inženjerstvo, Diplomacija te naravno Ekonomija i Pravo). Čak 69 posto polaznika je i poboljšalo završnu školsku ocjenu iz predmeta koji su pohađali kod nas.

Ove godine smo postavili jedan jedini cilj, a to je povećati postotke.

U sklopu EducirajMe Priprema za mature, sastavni dio su i testiranja i mjerenja napretka. Tako su u subotu odrađena prva inicijalna testiranja u našem centru u Bjelovaru.

Predtestiranja maturanata su odrađena iz matematike, engleskog, hrvatskog, kemije. Preostalo je još predtestiranje iz fizike idući tjedan.

Rezultate će obrađivati naš stručni tim, sastavljen od profesora, a nakon obrade će se postaviti nastavni plana, izraditi radne materijale jedinstvene za ovogodišnje maturante, a sve temeljem rezultata predtestiranja.

Predavanja počinju od subote 13.2., a dodatno se je priključiti u ovome tjednu, isključivo u grupama u kojima ima mjesta.

Pripreme za mature: Odrađena predtestiranja, mogućnost zadnjih upisa

Pročitajte i dvije zanimljive priče polaznika naših lanjskih Priprema, koji danas studiraju na željenim fakultetima:

<<Ivona Farkaš od Priprema za maturu do Fakulteta kemijskog inženjerstva>>
<<Victor Allouch: Pripreme su znatno pomogle da upišem Medicinu>>

Javite nam se ukoliko želite ostvariti rezultate na maturi i upisati ženen fakultete, pripremajte se s nama. Kod nas se pripremaju oni koji žele karijeru.

EducirajMe Bjelovar Adresa: Ferde Rusana 10 (1. kat), Bjelovar Telefon: 043/263-194 e-mail: mature@educirajme.com

EdcuirajMe edukativni partneri Presto, Učilište Algebra , Učilište  Studium, Citus.

Galerija