EducirajMe https://www.educirajme.com/ EducirajMe, Centar za edukacije hr Fri, 19 Apr 2024 06:02:33 +0000 Fri, 19 Apr 2024 06:02:33 +0000 Prijavite se za ECDL edukacije i certifikate! https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-za-ecdl-edukacije-i-certifikate Wed, 31 Dec 2014 22:09:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-za-ecdl-edukacije-i-certifikate Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici. 

Algebrin program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. Algebra je i ove godine dobitnik Velikog Kristalnog globusa Hrvatskog informatičkog zbora te ima status ECDL Akademije.

ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti. Podsjećamo, Microsoft je proglasio Učilište Algebru svojim najboljim obrazovnim partnerom u svijetu.

Dobra vijest za sve zainteresirane jest da su trenutno u tijeku upisi za Računalnog operatera, ECDL operatera i ECDL specijalista. Upisi su u tijeku u svim našim centrima (Koprivnica, Bjelovar, Varaždin, Virovitica).

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.

Možete se prijaviti putem e-maila informacije@educirajme.comili telefona

043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu) ; 042/200-515

Po završetku obrazovanja stiče se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

SADRŽAJ PROGRAMA:

Računalni operater

ECDL operater

ECDL specijalist

]]>
EducirajMe maturant: Lajkaj sliku svog razreda https://www.educirajme.com/vijesti/educirajme-maturant-lajkaj-sliku-svog-razreda Fri, 19 Dec 2014 20:51:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/educirajme-maturant-lajkaj-sliku-svog-razreda U suradnji sa Bjelovarskim labirintom, obišli smo bjelovarske škole i poslikali maturantske razrede u našoj akciji EducirajMe maturant.
Svim maturantima poklanjamo fotke njihovog razreda, a one se podižu u našem EducirajMe centru Bjelovar (Rusanova 10/1. kat), od 5. siječnja. Dolazak je potrebno najaviti na e-mail mature@educirajme.com.

A sada započinje odabir najbolje fotke. Sve fotke pogledajte u našem albumu na Facebooku, gdje možete polajkati one koje vam se najviše sviđaju, ali i posherati fotku.
Za fotografiju koja osvoji najveći broj lajkova na našoj FB stranici, po 6 sati besplatnih grupnih razrednih instrukcija iz tri osnovna predmeta (matematika, engleski, hrvatski).

Lajkovi se broje  do 01.01.2015. u 23:59, a pobjednike ćemo objaviti 2. siječnja.

Rezultati lajkoboja :)  objavljeni su na Facebook stranici  Educiraj Me.

]]>
Algebra Varaždin – u tijeku su predbilježbe za Microsoft MCSA akademiju u Varaždinu https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-varaždin-u-tijeku-su-predbilježbe-za-microsoft-mcsa-akademiju-u-varaždinu Thu, 11 Dec 2014 16:34:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-varaždin-u-tijeku-su-predbilježbe-za-microsoft-mcsa-akademiju-u-varaždinu Po prvi puta se u Varaždinu organizira jedna od najtraženijih međunarodnih Microsoft edukacija u Svijetu,  MCSA Akademija.

Predviđeni  početak je ožujak  2015.godine.

Sve informacije možete dobiti u Algebra centru Varaždin ili  na: informacije@educirajme.com

I ne zaboravite Učilište Algebra je nabolje Microsoftov obrazovni partner u Svijetu. Odabrao Microsoft.

]]>
EducirajMe maturant: Poklanjamo fotku razreda bjelovarskim maturantima https://www.educirajme.com/vijesti/educirajme-maturant-poklanjamo-fotku-razreda-bjelovarskim-maturantima Mon, 08 Dec 2014 06:58:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/educirajme-maturant-poklanjamo-fotku-razreda-bjelovarskim-maturantima Iako prvo polugodište još nije završilo, maturanti se već odavno pripremaju za maturu. EducirajMe je za oproštaj od srednje škole odlučio POKLONITI  USPOMENU, fotku  maturantskog razreda bjelovarskim srednjoškolcima, a oni razredi čija fotka skupi najviše FB lajkova i besplatnim razrednim instrukcijama.

>>Fotke možete pogledati i lajkati OVDJE

U suradnji s fotografskim studijom Labirint, obići ćemo sve četvrte razrede srednjih škola u Bjelovaru i pofotkati sve maturante. Pripremite se za dolazak našeg fotografa i pripremite „zajedničku fotku“, s kojom ćete skupiti najviše lajkova. Ukoliko slučajno ne bi došli do vašeg razreda, pomognite nam i javite nam na e-mail mature@educirajme.com.

Fotografije četvrtih razreda ćemo objaviti na našoj Facebook stranici. Razred čija maturantska fotka osvoji najviše lajkova osvaja nagradu, stoga budite kreativni.

SVIM maturantima pojedinačno poklanjamo i fotke njihovih maturantskih razreda, nakon što se fotke objave na našoj EducirajMe Facebook stranici. Originalne fotografije  vašeg razreda podižete u EducirajMe centru u Bjelovaru, na adresi Ferde Rusana 10 /1.kat.

Nagrada je, za fotografiju koja osvoji najveći broj lajkova na našoj FB stranici, po 6 sati besplatnih grupnih razrednih instrukcija iz tri osnovna predmeta (matematika, engleski, hrvatski). Lajkovi se broje do 01.01.2015. u 23:59.

Sve informacijte pratite na našem web portalu –> http://www.educirajme.com te na EducirajMe Facebook stranici.

Pripremajte se za mature i zabavite uz EducirajMe jer EducirajMe maturant ima prosjek od 98% upisa na željeni fax !

Info desk:  mature@educirajme.com;  043/ 263 194

]]>
CAD, CNC, CAD/CAM, CAD-CNC – 1. dio https://www.educirajme.com/vijesti/cad-cnc-cad-cam-cad-cnc-1-dio Thu, 06 Nov 2014 23:07:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/cad-cnc-cad-cam-cad-cnc-1-dio U moru raznih kratica tipa DORH, USKOK, HDZ, SDP, HSLS, HNS, kojima smo obasuti ovih dana, godina i desetljeća (neće valjda i stoljeće), a koje nam se prezentiraju kao jedina spasonosna rješenja svih naših briga, problema, ja sam odlučio pisati o nekim drugim kraticama koje možda mogu mijenjati našu stvarnost na malo drugačiji način.

Pa krenimo:

CAD ( engl.Computer-aided Design) – dizajn potpomognut računalom.

CNC ( engl.Computer Numerical Control) – računalom upravljani strojevi.

CAM (engl. Computer-aided Manufacturing) – korištenje računalnog programa za upravljanje alatnih i srodnih strojeva u proizvodnji izradaka. Može se odnositi i na korištenje računala kao pomoć u svim operacijama proizvodnog ciklusa koje uključuju i planiranje, upravljanje, prijevoz i skladištenje.

CAD/CAM – integracija CAD i CAM sustava. Najčešće se svodi na generiranje CNC programa pomoću računalnog sustava te njegovo izravno unošenje u CNC upravljačku jedinicu.

CAD-CNC – korištenje CAD crteža za lakše programiranje CNC stroja uz dodatne definicije tehnologije izrade u CNC upravljačkoj jedinici.

Izgled današnjih pogona suvremene strojarske industrije potpuno je drugačiji od mastodontskih pogona kojih se sjećamo iz vremena kada smo voljeli piti PIPI (za Vas mlađe to je bilo onda kada nismo znali za FANTU). To se najbolje uočava pri posjetu bilo kojem proizvođaču automobila u Njemačkoj. U pogonima vlada nevjerojatna čistoća, koja je potrebna zbog preciznosti izrade strojarskih dijelova, radnici na strojevima koji imaju ekrane osjetljive na dodir, tipkaju neke brojeve i znakove, i cijelo ozračje je pomalo nestvarno ali definitivno vrlo ozbiljno i moram reći OPTIMISTIČNO. U daljnjim kolumnama želim se više usredotočiti na mogućnosti primjene CAD sustava u programiranju modernih CNC strojeva, te integraciji CAD u CAM sustave kao današnjoj značajki moderne proizvodnje.

Da, upravo zato sam Vas na početku nagnjavio kraticama.

Marijan Horvat mag.ing.mech.

Predavač, Approved Autodesk Instructor i EducirajMe kolumnist

Ostali tekstovi u kolumni:

>> Želite postati CAD specijalist?

]]>
Postanite PHP mySql programer! https://www.educirajme.com/vijesti/postanite-php-mysql-programer Fri, 31 Oct 2014 09:42:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/postanite-php-mysql-programer

Želite li zakoračiti u svijet programiranja,  u našim centrima možete se prijaviti za ovu atraktivnu edukaciju. Nastava će se održavati u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima, a radi se o zanimanju koje će vam biti upisano u e-radnu knjižicu. U Bjelovaru je započela edukacija za PHP/MySQL, a u siječnju počinje i edukacija u našim centrima u Varaždinu i Koprivnici.

Svi zainteresirani i iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije mogu se prijaviti na edukacije za Programera web aplikacija. Tijekom programa u trajanju od 160 sati možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Svi upisani u ovaj program obrazovanja, dobivaju kao dodanu vrijednost i specijalistički seminar HTML/CSS

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailove: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194

Programer Internet aplikacija – PHP i mySQL

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade web aplikacija?

Web aplikacije su programi koje su dostupne putem internet preglednika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, i s računala i sa smartphone-a i najčešće su poslovne prirode. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je mogućnost njihova korištenja bez potrebe za instalacijom na računalo ili mobilni telefon. Poznavanjem principa njihove izrade moći ćete dizajnirati aplikacije koje će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg klijenta – bilo da želi prodavati proizvode i usluge na internetu (web shop), voditi evidenciju o stanju na skladištu, prikupljati podatke o svojim kupcima ili nešto treće.

PHP i mySQL su najraširenija „open source“ rješenja za izradu web aplikacija. Jednostavna struktura i sintaksa PHP-a omogućava jednostavno svladavanje jezika, a mogućnost povezivanja s brojnim bazama podataka čine ga jednim od najpoželjnijih jezika danas.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (40 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?
Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • D42:Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju:

e-mail informacije@educirajme.com

Telefon - 042/200-515; 043/263-194

>> EducirajMe centri – Referendum za znanje (skupljaju se potpisi)

]]>
Web dizajn: Upisi u svim centrima u tijeku, uz GRATIS tečaj! https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-upisi-u-svim-centrima-u-tijeku-uz-gratis-tečaj Fri, 31 Oct 2014 09:31:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-upisi-u-svim-centrima-u-tijeku-uz-gratis-tečaj U našim centrima u Bjelovaru, Varaždinu, Koprivnici i Virovitici, u tijeku su prijave za Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

Program edukacije počinje u Bjelovaru, već u studenom, a od 8. prosinca i u našim centrima uVaraždinu i Koprivnici.Svi koji se prijave do 27. studenog stiču pravo na dodatni specijalistički tečaj“Uvod u PHP / MySQL”.

E-mail za prijave: informacije@educirajme.com 

Telefon: 042/200-515; 043/263-194

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri.

]]>
Referendum ZA znanje: Upisi u tijeku za čak sedam programa! https://www.educirajme.com/vijesti/referendum-za-znanje-upisi-u-tijeku-za-čak-sedam-programa Fri, 31 Oct 2014 09:11:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/referendum-za-znanje-upisi-u-tijeku-za-čak-sedam-programa U EducirajMe centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica) u tijeku su prijave za početak Algebrinih edukacija za atraktivna zanimanja. Prijavite se što prije i preuzmite odgovornost za vlastitu karijeru.

Do novog, odnosno boljeg posla, danas se definitivno ne može bez znanja. Vrijeme zapošljavanja po „babama i stričevima“ ionako prolazi, i uskoro će proći u potpunosti. Ukoliko ne vidite svoju budućnost učlanjivanjem u neku političku stranku, uključite se u onu vlastitu, zvanu znanje.

Nitko vam neće pomoći, ako si ne pomognete sami, a to ćete moći jedino oboružajući se znanjem. Srećom, Algebra je pripremila za vas, cijeli niz najkvalitetnijih obrazovnih programa. Najbolje edukacije će se provoditi u vašoj neposrednoj blizini, u EducirajMe centrima (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Virovitica).

Edukacije (upisi u tijeku)

  • Voditelj EU projekata
  • Web dizajn
  • Php/SQL programer
  • CISCO akademija – CCNA specijalist za računalne mreže
  • CAD specijalist – Autodesk
  • ECDL / računalni operater / ECDL specijalist
  • Samostalni knjigovođa
  • Programer mobilnih aplikacija (Android)

Odabrane su samo najbolje edukacije, za znanja i zanimanja, koja su definitivno najpotrebnija na tržištu rada. Važno je napomenuti, da su svi programi verificirani, a stiču se vrijedni certifikati i zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Nastava se odvija u popodnevnim i večernjim satima.

Sve edukacije provode vrhunski predavači, dokazani stručnjaci iz svojih područja, a edukacijski programi su kombinacija teoretskog znanja i brojnih vježbi i primjera iz realnog okruženja, što je najbolja priprema za posao.

Poslovno učilište Algebra nedavno je i od strane Microsofta proglašeno najboljim edukacijskim partnerom na svijetu! Ne propustite idealnu prigodu da se educirate kod najboljih.

Javite nam se na e-mail informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educi...

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu –>

https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow

EducirajMe pristup edukaciji:

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),
  • pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu)
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council,…)
]]>
Voditelj izrade i provedbe EU projekata https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-izrade-i-provedbe-eu-projekata Thu, 30 Oct 2014 07:26:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-izrade-i-provedbe-eu-projekata Uvijek su vas zanimali europski projekti, a o njima ste zasad samo slušali putem medija i drugih kanala informiranja? Preuzmite stvari u svoje ruke i naučite kako se postaje Voditelj EU projekata, putem programa koji počinje uskoro u našim centrima u Koprivnici, Varaždinu, Virovitici i Bjelovaru.

Varaždinu i Koprivnici edukacija počinje 17. studenog, a svi koji se prijave do 10.11. stiču i vaučer s dodatnih 30% popusta na cijenu programa. Prijavite se za Voditelja EU projekata u Varaždinu putem e-maila informacije@educirajme.com, telefona 042/200-515 ili dođite osobno u našu referadu u Kukuljevićevu ulicu 7 u Varaždinu.

Program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je trenutno najkompletniji program na tržištu obrazovanja, te zasigurno jedna od edukacija gdje će vam se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti u vrlo kratkom roku. Po završetku programa, stiče se pravo na upis u radnu knjižicu.

Cijela specijalistička edukacija provodi se praktično na stvarnim primjerima, te je završni rad svakome polazniku ujedno i priprema za stvarno apliciranje na jedan od projekta financiranih iz EU.

Prijave za edukaciju su u tijeku, a prijaviti se možete do kraja listopada…

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailoveinformacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/63-194.

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade EU projekata?

Tržište voditelja projekata specifičan je i potpuno novi segment tržišta rada koji pokazuje konstantni rast. Na žalost, trenutno je u Hrvatskoj prisutan deficit kompetentnih voditelja projekata finaniciranih iz EU fondova, te je ovo područje značajna prilika za sve pojedince u potrazi za boljim ili novim poslom. S ulaskom Hrvatske u EU dostupna sredstva sada su višestruko veća – u nekim sektorima bit će moguće povući i 10 puta veće iznose od onih koji su bili raspoloživi prije ulaska. Posao voditelja EU projekata je zahtjevan i ozbiljan posao za koji su neophodne izvrsne organizacijske vještene, ali koji ujedno obiluje opsežnim administrativnim aktivnostima, izvješćima i kontinuiranom komunikacijom sa provedbenim tijelom, a idealan je za osobe koje brzo uče i uživaju raditi u dinamičnom okruženju.

Što ćemo Vas naučiti?

Kroz programe ćete raditi na  najnovijim službenim projektnim dokumentima i koristiti primjera dijelova uspješnih projekata koji su odobreni za financiranje u Hrvatskoj u proteklim godinama.

Naglasak programa obrazovanja je na praktičnim vježbama kojih je u nastavi zamišljeno više od trideset, studijama slučaja i mnoštvu prikaza realnih situacija iz razvoja i provedbe EU projekata.

Tijekom edukacije naučit ćete kako koristiti stečena znanja u praksi, prilikom izrade stvarnih projektnih prijedloga i provedbe projekata u svojim organizacijama.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije! Tijekom edukacije izrađivat ćete vlastitu projektnu aplikaciju (samostalno ili u timu) koristeći službene natječajne dokumente aktualnih natječaja za koju će na kraju programa dobiti komentare i ocjenu stručnog konzultanta. Na ovaj način polaznici će imati priliku proći kroz postupak sličan evaluaciji projektnog prijedloga što daje dodatnu edukacijsku vrijednost.

Zašto smo najbolji?

Algebra se više od 6 godina aktivno bavi pripremom i savjetovanjem u pripremi projektnih prijedloga iz programa CARDS, PHARE i drugih, a unutar programa IPA njeni konzultanti su sudjelovali u pripremi više od 50 različitih projektnih prijedloga za brojne institucije, udruge i tijela javne vlasti.

Unutar ovog program imat ćete priliku učiti od najboljih hrvatskih konzultanata koji su svoje iskustvo godinama izgrađivali kao voditelji odjela za provedbu i pripremu projekata unutar ugovornih tijela, da bi kasnije ta znanja primjenjivali u pripremi i pisanju projektnih prijedloga na strani nositelja projekata. Danas rade kao evaluatori aplikacija na natječaje EU programa, sudjeluju u kreiranju operativnih planova i strateških dokumenata na nacionalnoj razini, a kreirali su i proveli stotine projekata financiranih iz EU fondova

Trajanje programa

120 sati (8-satne cjelodnevne radionice)

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Dodatne informacije:

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194.

U studenom i prosincu počinje cijeli zanimljivih edukacija u svim našim centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica), a više informacija pročitajte OVDJE –> Referendum za znanje.

]]>
AutoCAD specijalist: Završni krug prijava za Varaždin https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-završni-krug-prijava-za-varaždin Tue, 28 Oct 2014 08:59:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-završni-krug-prijava-za-varaždin U Varaždinu, Koprivnici i u Virovitici, kreće Algebrin verificirani program obrazovanja za CAD specijalista sa pravom upisa u e-radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. 

Edukacije u Varaždinu započele su 28. siječnja, a ostalo je još jedno slobodno mjesto. Prijave se primaju do 9. veljače na e-mail informacije@educirajme.comodnosno na telefon 042/200-515, a više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat, svakim danim danom od 9 do 16 sati.

>> UPISI u tijeku – popis svih edukacija u našim centrima

Prijave i informacije za ostale centre primamo na informacije@educirajme.comodnosno na telefon 043/ 263-194 .

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Obuka će se provoditi na softwareu AutoCAD 2012. Važno za napomenuti, svi koji upišu ovaj program stiču pravo i na BESPLATAN seminar o 3D modeliranju.

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom, planiranje.

Korištenje računala za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Brzina i preciznost izrade kao i jednostavna mogućnost manipulacije i arhiviranja gotovih dokumenata i njihovog kasnijeg ponovnog korištenja predstavljaju glavne razloge koji CAD čine neizbježnim.

Cilj

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

Trajanje programa

130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515; 043/ 263-194.


]]>
Zlatna medalja za EducirajMe na Sajmu inovacija u Bjelovaru https://www.educirajme.com/vijesti/zlatna-medalja-za-educirajme-na-sajmu-inovacija-u-bjelovaru Mon, 27 Oct 2014 08:10:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/zlatna-medalja-za-educirajme-na-sajmu-inovacija-u-bjelovaru Za svoj nastup na Sajmu inovacija, netom završenom u Bjelovaru, EducirajMe grupacija osvojila je i zlatnu medalju za inovacije. Podsjetimo predstavili smo na Sajmu mobilne aplikacije, koje su u sklopu projekta Be World Class, izradili polaznici projekta.

Alenu Kaminskom nagradu je predao Miljenko Juratovac iz Hrvatske gospodarske komore. Naši predstavnici sudjelovali su i u panelu, na temu “Uloga HGK, državnih institucija i društva u podršci inovativnim tvrtkama”. Na panelu su sudjelovali još predstavnici Komore, Visoke tehničke škole, predstavnik Udruge inovatora Hrvatske te predstavnici inovatora.

]]>
VIDEO: Uspješno okončan EU projekt “Be World Class” https://www.educirajme.com/vijesti/video-uspješno-okončan-eu-projekt-be-world-class Thu, 16 Oct 2014 18:45:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/video-uspješno-okončan-eu-projekt-be-world-class Završnom je konferencijom u Bjelovaru uspješno okončan projekt “Be World Class” tijekom kojega je 36 nezaposlenih osoba i 9 nastavnika s područja Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije obrazovano za razvoj mobilnih aplikacija za Windows Phone.


]]>
CISCO akademija: CCNA specijalist za računalne mreže https://www.educirajme.com/vijesti/cisco-akademija-ccna-specijalist-za-računalne-mreže Tue, 14 Oct 2014 07:07:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/cisco-akademija-ccna-specijalist-za-računalne-mreže Mrežne tehnologije i računalne danas su nezaobilazne dio naše svakodnevice, a specijalisti za računalne mreže jedni od najcjenjenijih na tržištu rada. U našim  centrima u Virovitici, Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru ponovno kreće i najbolja na svijetu edukacija za to zanimanje - CISCO akademija, za specijalistu za računalne mreže.

SVI prijavljeni  dobivaju i GRATIS seminar Administriranje Windows servera.
Po završetku obrazovanja stiće se i međunarodno priznati CISCO cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

Prijave za program traju, a svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailinformacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194.

CISCO akademija: CCNA- specijalist za računalne mreže

Koje su Vaše koristi od pohađanja CCNA programa?

Prema Prema rang listama renomiranih neovisnih istraživanja, Cisco certifikate se nalaze među 5 ili 10 najcjenjenijih certifikata u području IT-a u svijetu. Osim što su jedni od najpoželjnijih i najprestižnijih u IT industriji, poslovi koje obavljaju Cisco stručnjaci su jedni od najbolje plaćenih u IT-u.

Nastavni program osmišljen je s namjerom da polaznici steknu znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža

Što ćemo Vas naučiti?

Nastavni program provodi se kroz predavanja, samostalne praktične vježbe na Cisco mrežnoj opremi uz podršku predavača, uporabom multimedijalnih sadržaja dostupnih putem interneta, online ispita, praćenja napretka polaznika i pripreme za međunarodnu certifikaciju.

Prema najnovijem nastavnom planu (v 5.0), program obuhvaća 280 školskih sati (nastava u učionici, laboratorijske vježbe, e-learning), organiziranih u 4 modula, tijekom kojih se prolazi iscrpan pregled vrsta i načina umrežavanja, od osnova do naprednih aplikacija i servisa.

Zašto smo najbolji?

-  Algebra je Cisco Learning Partner Associate
-  nastava koja uključuje praktične vježbe u stvarnom i virtualnom lab okruženju najmodernije Cisco opreme i uz vodstvo vrhunskih predavača sa višegodišnjih iskustvom i CCIE certifikatima
-  Za polaznike koji zadovoljavaju uvjete, završni certifikacijski ispit uključen je u cijenu
-  Mogućnost „dvostruke“ certifikacije: CCENT (Cisco Certified Entry Network Technician) koji obuhvaća module “Usmjernički uređaji I usmjeravanje” te “Preklopnici I bežične tehnologije” I CCNA koji obuhvaća sva 4 modula
-  Korištenje On-line Carnet Cisco lab-a
-  Darujemo godišnju pretplatu na informatički časopis “Mreža”

Trajanje programa:
280 sati (4 – 6  mjeseci nastave ovisno o tempu)

Sadržaj:

  1. Osnove računalnih mreža
  2. Usmjernički uređaji i usmjeravanje
  3. Preklopnici i bežične tehnologije
  4. Pristup na WAN

Dodatne informacije:
email: informacije@educirajme.com
telefon: 042/200-515; 043/263-194.

>> EducirajMe centri – Referendum za znanje (skupljaju se potpisi)

Za one koji još razmišljaju, evo i dodatnih informacija u atraktivnom VIDEO prilogu :)

]]>
Tjedan cjeloživotnog učenja obilježen u Bjelovaru te Virovitici https://www.educirajme.com/vijesti/tjedan-cjeloživotnog-učenja-obilježen-u-bjelovaru-te-virovitici Mon, 06 Oct 2014 06:48:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/tjedan-cjeloživotnog-učenja-obilježen-u-bjelovaru-te-virovitici Proteklog tjedna održan je već osmi Tjedan cjeloživotnog učenja, koji organizira Agencija za strukovno obrazovanje, a cijeli niz zanimljivih događaja održan je i u Bjelovarsko-bilogorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji, u organizaciji EducirajMe tima.
Slogan ovogodišnjeg Tjedna bio je Dobro je učiti, a podršku kampanji su dale osobe iz javnog života: Ivica Kostelić, Goran Bogdan, Danijela Trbović, Blaženka Leib, Davor Pavuna, Martina Tomčić i Slaven Knezović.

I ove godine održan je cijeli niz događaja, a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji najviše događaja održano je u Bjelovaru i Čazmi. Bilo je vrlo zanimljivo, jer su radionice, prezentacije, predavanja i okrugli stolovi obuhvaćali sve najznačajnije teme vezane za cjeloživotno obrazovanje, uključujući i vrlo korisne aktivnosti za one nezaposlene, poput kako napisati životopis, predstaviti se poslodavcu, odnosno kako stići do novog posla.

U EducirajMe centru u Rusanovoj, održani su i Dani otvorenih vrata za mature, a i brojne besplatne radionice (Web design, Cisco CCNA, programer PHP/MySql). Predstavljene su i edukacije za Programera mobilnih aplikacija na Windows platformi, financirane iz EU projekata.

Cijeli popis događaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, pogledajte OVDJE.

U Virovitici su u EducirajMe centru održani Dani otvorenih vrata, na kojima su predstavljene sve edukacije Učilišta Algebra. Najavljene su i Pripreme za mature, kao i aktivnosti vezane za učenje stranih jezika. U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja održan je i zanimljiv okrugli stol na temu “Učenjem do većih mogućnosti”.

Popis svih događaja u Virovitičko-podravskoj županiji pogledajte OVDJE.
Više o Tjednu cjeloživotnog obrazovanja, pogledajte na službenoj stranici eventa - http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/


]]>
Pripreme za maturu: Popravite ocjene i upišite željeni faks https://www.educirajme.com/vijesti/pripreme-za-maturu-popravite-ocjene-i-upišite-željeni-faks Sun, 28 Sep 2014 22:01:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/pripreme-za-maturu-popravite-ocjene-i-upišite-željeni-faks EducirajMe pripreme za maturu

Tijekom završne srednjoškolske školske godine, svi maturanti razmišljaju samo o kraju školske godine, kada ih čekaju državne mature i upisi na fakultete. Kako bi taj kraj bio što ljepši, a ljeto 2015 najljepše u životu, potrebno je “zasukati rukave” što ranije. Krenite s EducirajMe redovnim pripremama za mature, popravite svoje ocjene u srednjoj školi te se upišite na željene fakultete.

Prijave i sve informacije na e-mail mature@educirajme.com  ili na 043/263 194

Upisi su u tijeku. 

U svemu tome vam mogu pomoći EducirajMe Pripreme za Državnu Maturu prema Presto standardu, koje uz aktivan rad i uspjehu na maturu najčešće rezultiraju i poboljšanjem završne ocjene iz upisanog predmeta.

Predmeti: Matematika, Hrvatski, Engleski, Fizika, Kemija, a primamo predbilježbe i za ostale izborne predmete. Moguće je upisati i pojedinačno svaki predmet, odnosno kombinirati više predmeta te je moguće dogovoriti i pojedinačne instrukcije (i za poboljšanje predmetne ocjene i za samostalnu pripremu za maturu).

Upisi i nastava kreću  ponovno u Bjelovaru, a održavat će se i u Koprivnici i Varaždinu. Možete zatražiti informacije ili prijaviti se možete na e-mail mature@educirajme.com. Nastava će se odvijati subotama, uz slobodne zimske i proljetne praznike (tada za naše maturante nema priprema nego je slobodno za  vaše slobodno vrijeme :) ). Dokazano imamo najbolji i najefikasniji pristup edukacijama.

Stopa prolaznosti na državnoj mature dosadašnjih polaznika EducirajMe priprema je impresivnih 96%, a postotak onih koji upisuju željene fakultete je čak 98 posto. Što se tiče onih koji su i poboljšali svoje ocjene tijekom 4. razreda srednje škole, postotak je 64 posto.

Naše pripreme su posebne i po tome jer uključuju:

  • početno predtestiranje
  • rad na stvarnim zadacima sa priprema za mature
  • kontinuirana testiranja
  • kontrolu napretka svakog polaznika
  • završno testiranje – “pripremna matura”"
  • osigurane nastavne materijale prilagođene svakome polazniku
  • slobodni zimski i proljetni praznici
  • rad u optimalnim grupama (manjim od prosječnih školskih razreda)
  • mogućnost pojedinačnih instrukcija
  • nastava subotama
  • iskusni profesori/instruktori

Pratimo napredak i rad svih polaznika naših edukacija te savjetujemo oko svih poteškoća i nedoumica naših učenika na njihovom putu.

Financijski uvjeti

Mogućnost plaćanje do 5 rata.

Upis dva ili više predmeta u paketu osigurava osnovni popust na svaki upisani predmet

Dodatni Popusti:

3 i više učenika iz istoga razreda: -7% ,ovisno o načinu plaćanja

3 i više prijatelja: -5% ,ovisno o načinu plaćanja

braća/sestre: -10 %  ,ovisno o načinu plaćanja

Dodatni popusti ne mogu pojedinačno (kumulativno) zbrajati

Male razlike važne za uspjeh

Od izuzetne je važnosti za budućnost dobro se pripremiti za državnu maturu. Mala razlika između prosjeka ocjena od samo 0,1 boda (4,4 umjesto 4,5) može odlučivati o upisu na željeni fakultet ili o tome da li ćete raditi dobro plaćen posao jednog dana. Dozvolite nam da vam pomognemo, da si pomognete sami, jer ponekad baš mala razlika čini polaznike priprema za državnu maturu EducirajMe po standardu Presto, uspješnijim od drugih.

Primjera za to uistinu ima vrlo mnogo. Kvalitetnim pripremama možete do najljepšeg ljeta 2015, kao uvod u vaše odrastanje i život koji je pred vama.

Upisi su počeli i broj mjesta je limitiran zbog ograničenog broja grupa i broja polaznika u svakoj grupi. Informirajte se i krenite! Počnite odmah, imajući na umu kraj, odnosno novi početak.

Telefon: 043/263 194

mature@educirajme.com

Pratite nas putem Facebook stranici https://www.facebook.com/educirajme

EducirajMe misija – podizanje svijesti o važnosti edukacija na visokoj međunarodnoj  razini (u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj) i organiziranju radionica, seminara i programa obrazovanja. EducirajMe centri nalaze se u Bjelovaru, Koprivnici, Varaždinu i Virovitici. Partneri smo s Algebrom, Prestom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta.

EducirajMe pristup edukaciji:

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council…)
]]>
U Vukovaru počinje 8. Tjedan cjeloživotnog učenja https://www.educirajme.com/vijesti/u-vukovaru-počinje-8-tjedan-cjeloživotnog-učenja Wed, 17 Sep 2014 22:00:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/u-vukovaru-počinje-8-tjedan-cjeloživotnog-učenja Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 8. Tjedan cjeloživotnog učenja, koji će se održati od 29. rujna do 5. listopada 2014.godine.

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se pod sloganom „DOBRO JE UČITI“, a podršku kampanji su dale osobe iz javnog života: Ivica Kostelić, Goran Bogdan, Danijela Trbović, Blaženka Leib, Davor Pavuna, Martina Tomčić i Slaven Knezović.

Postignuti rezultati tijekom Tjedna 2013. (više od 500 različitih događanja), služe kao poticaj da i ove godine svi zajedno pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da se organizacijom događanja samostalno i zajednički s partnerima tijekom trajanja kampanje priključe obilježavanju ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja!

Kao i prethodnih godina regionalni koordinatori će se brinuti za događanja u svojoj regiji, dijeliti promotivne materijale te pružati sve potrebne informacije. Popis koordinatora i njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje.

Promotivne materijali Tjedna 2014. (plakate i letke) možete preuzeti ovdje.

Događanja možete prijaviti ovdje.

Više informacija na http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

]]>
U subotu se u Varaždinu održava drugi XFO Foto maraton https://www.educirajme.com/vijesti/u-subotu-se-u-varaždinu-održava-drugi-xfo-foto-maraton Tue, 16 Sep 2014 11:57:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/u-subotu-se-u-varaždinu-održava-drugi-xfo-foto-maraton U organizaciji uruge VUDU (Varaždinska udruga digitalnih umjetnosti) ove subote (20.09.) će se u Varaždinu održati drugi po redu XFO Foto maraton.

XFO Foto maraton je idealna prigoda za sve one koji vole fotografirati, bilo da su amateri, poluprofesionalnci ili profesionalnci, moći će se okušati u ovom zanimljivom foto natjecanju, a jedini uvjet je da su stariji od 16 godina. Ako se pak radi o osobi mlađoj od 16 godina, mora donijeti pismeno dopuštenje roditelja.

Početak natjecanja je u Educiraj Me centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7/I, a na istom mjestu nalazi se i Algebra Varaždin, a XFO Foto maraton počinje u subotu 20. rujna u 10 sati. Educiraj Me i Učilište Algebra su i ove godine suorganizatori XFO Foto maratona.

Natjecatelji će se okušati u četiri vrlo zanimljive kategorije, dvije su vezane uz Varaždin, poput kategorije Ljudi i bicikli (Custom bykes, custom people) i Varaždin 2020, a druge dvije uz kreativnost i nove tehnolohije – Fototipografija i AKT Body Painting. O pobjednicima natjecanja će odlučivati stručni žiri u sastavu Željko Hajdinjak, Ivan Mesek, Tomislav Šestak.

Osim natjecateljskog dijela, bit će održano i predavanje te forum na temu “Koliko košta jedna fotografija i kako ju naplatiti?” te posjet izložbi Josip Broz Tito – Fotoamater, u galeriji Miljenka Stančića.

Sve o pravilima, nagradama i rasporedu pročitajte ovdje:
http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/pravila.php

Kotizacija za natjecanje iznosi 50 kuna, a uključuje i zakusku prije početka, organizirani ručak te degustaciju vina. Prijaviti se možete putem online linka:
http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/prijava.php

Rok za prijave je do 19.rujna 2014., a prijaviti se možete u Educiraj Me centru Varaždin na adresi Ivana Kukuljevića 7, odnosno na istom mjestu u subotu ujutro, prije početka natjecanja, gdje se također potpiše obrazac za prijavu sudionika. Početak je u 10:00h.

Sve dodatne informacije pronađite na stranici XFO foto maratona:
http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/

Pogledajtre i neke od prošlogodišnjih fotografija…

]]>
U Varaždinu radionica iz digitalnog ilustriranja https://www.educirajme.com/vijesti/u-varaždinu-radionica-iz-digitalnog-ilustriranja Mon, 06 Jan 2014 23:00:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/u-varaždinu-radionica-iz-digitalnog-ilustriranja U Varaždinu će se idući tjedan (od petka do nedjelje) u prostoru EducirajMe (Kukuljevićeva 7) održati radionice iz digitalnog slikarstva, odnosno crtanja. Vodit će iz poznati slikar i ilustator Fabio Leone, koji posljednjih godina živi i radi u Varaždinu.

Njegovi radovi su objavljeni  u Hrvatskoj, SAD­u, Koreji, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu. U svijetu ga predstavlja agencija za ilustratore s nazivom “The Bright Agency International” (London).

Uglavnom  radi  putem  digitalnih  medija  (digitalno  slikanje  pomoću  Photoshopa), a njegova radionica će trajati 20 sati, tijekom kojih će Fabio kroz tri modula prezentirati i prenijeti svoje znanje iz ove sve popularnije tehnike ilustriranja.

Cijena radionice je 400 kuna, dok će za studente cijena biti 350 kuna.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu u prostorijama Algoritma Varaždin, u Kukuljevićevoj 7.
Dodatne informacije mogu se dobiti i na telefon 042/200-515

]]>
Karla kroz Pripreme za maturu do željenog fakulteta https://www.educirajme.com/vijesti/karla-kroz-pripreme-za-maturu-do-željenog-fakulteta Mon, 30 Dec 2013 11:44:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/karla-kroz-pripreme-za-maturu-do-željenog-fakulteta Mlada Bjelovarčanka Karla Zvonar jedna je od brojnih mladih srednjoškolaca, koji su prošle godine uoči upisa na fakulteta proširivali svoja znanja kroz Educiraj Me Pripreme za državnu maturu.

Odlučila se za hrvatski, engleski jezik te matematiku i psihologiju, a kako se radi o edukacijama subotom, imala je dovoljno vremena i za školske i za ostale izvannastavne aktivnosti.


]]>
Bjelovar: Počinju tri nove edukacije https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-počinju-tri-nove-edukacije Wed, 31 Jul 2013 19:30:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-počinju-tri-nove-edukacije Ukoliko želite napredovati na poslu, ili pronaći novi posao, nužan je stalni razvoj i edukacija. Upravo iz tog razloga u našem centru u Bjelovaru krećemo s tri odlična programa, vrlo konkretna i dokazano učinkovita.

Samostalni knjigovođa
ECDL Računalni operater
Konverzacijski engleski

  • KONVERZACIJSKI ENGLESKI

Vlastita metoda EducirajMe branda usavršavana godinu dana i testirana na većem broju eksperimentalnih polaznika.
Namijenjeno onima koji žele brzo progovoriti engleski jezik (obični ili poslovni) i onima koji su učili engleski ali im je vokabular slab ili su nesigurni u konverzaciji. Mogućnost individualnog ili poluindividualnog pristupa.
Suradnja sa British Council-om.

___________________________________________________

Početak svih specijalističkih edukacija u Bjelovaru, rujan 2013.
Informacije i predbilježbe: 043/ 263-194

informacije@educirajme.com

]]>
Microsoft proglasio Algebru najboljim partnerom godine u svijetu! https://www.educirajme.com/vijesti/microsoft-proglasio-algebru-najboljim-partnerom-godine-u-svijetu Wed, 28 May 2014 13:14:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/microsoft-proglasio-algebru-najboljim-partnerom-godine-u-svijetu Ovih dana, Algebra je dobila jedno od svojih najvećih priznanja, u 16 godina postojanja. Microsoft ju je proglasio najboljim svjetskim obrazovnim partnerom, a nagradu za najboljeg partnera u edukacijama u svijetu preuzet će u srpnju, na svjetskoj partnerskoj konferenciji.

U konkurenciji je sudjelovalo čak 3.200 tvrtki, koje su za nagradu Partner of the Year Award nominirale svoje projekte i postignuća. Pobjedu u segmentu obrazovanja za 2014. godinu ostvarila je hrvatska obrazovna grupacija Algebra te će joj nagrada biti uručena na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta u srpnju.

U svakoj od kategorija, uključujući i kategoriju obrazovanja, Microsoft dodjeljuje samo jednu ovakvu nagradu godišnje, a uspjeh je tim veći što je ovo prvi puta da nagrada u ovoj kategoriji odlazi u jednu od najmanjih zemalja.

Algebra grupa, koju čine Otvoreno učilište Algebra i Visoko učilište Algebra – visoka škola za primijenjeno računarstvo, pobjednik je u kategoriji “Obrazovanje” u sklopu dodjele Microsoftovih godišnjih nagrada partnera – Partner of the Year Awards – za 2014. godinu. U velikoj konkurenciji inovativnih projekata koje su prijavili partneri iz cijeloga svijeta, najboljim projektom u segmentu edukacije proglašen je Algebrin inovativni projekt “Moj prvi Microsoft certifikat” koji je Algebra osmislila i provela za učenike srednjih škola i studenata, a uključivao je osmišljavanje nastavnog programa, informiranje i motiviranje učenika, provedbu nastave putem on-line priprema, kvalifikacije, probne testove i polaganje certifikacijskih ispita.

Ovo je prvi puta u povijesti dodjele nagrade Partner of the Year da je u segmentu edukacije nagrada otišla obrazovnom partneru iz jedne zaista male zemlje. Posebno valja napomenuti da među 46 kategorija ove partnerske nagrade postoji samo jedna vezana uz obrazovanje (ostale su vezane uz konkretne Microsoftove proizvode i druge kompetencije u partnerskom kanalu) te da u svakoj kategoriji postoji samo jedna glavna nagrada. Nagrada će biti uručena predstavnicima Algebre na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), sredinom srpnja u Washingtonu, SAD.

- Ova prestižna nagrada, kojom odajemo priznanje pobjednicima natjecanja, dokaz su vrijednosti profesionalaca u tehnološkom sektoru i vrijednosti koje može ponuditi naš ekosustav -  izjavio je Phil Sorgen, potpredsjednik tvrtke Microsoft.

- Nagrade potvrđuju kompetencije i uspjehe naših najboljih partnera kojima se rješavaju složene poslovne zadaće i izazovi, na zadovoljstvo naših zajedničkih korisnika. Svakom od dobitnika nagrade čestitam na njihovom nevjerojatnom uspjehu - rekao je Sorgen.

Predsjednik uprave Algebre, Tomislav Dominković, opisao je vrijednost nagrade riječima:

- Nagrada za najboljeg svjetskog partnera u području edukacije potvrđuje da je ispravna orijentacija cijele Algebra grupe prema ‘stvaranju digitalne budućnost’ i ‘budućnosti bez granica’, što su glavne misli vodilje kojima članice Algebra grupe žele potaknuti pojedince na stjecanje novih digitalnih vještina u profesionalnom IT-u i poslovanju, smatrajući ih važnima kako za osobni razvoj i napredak pojedinaca tako i za napredak gospodarstva kojemu je ICT sektor strateški posebno važan. Projekt kojega smo nominirali za ovu nagradu i koji se u konačnici pokazao najboljim na svijetu i dalje kontinuirano provodimo želeći mladima približiti perspektivu koju nude IT zanimanja i omogućiti im da čim prije steknu neke od ključnih vještina i certifikate kojima ih mogu dokazati budućim poslodavcima. Za nas, kao predstavnike menadžmenta, ovo je potvrda da je i iz Hrvatske moguće postići vrhunski rezultat na svjetskoj razini, samo treba imati znanja, hrabrosti i samopouzdanja. Ovom nagradom dokazali smo da je, uz dozu inovativnosti koje u Hrvatskoj još uvijek ima, moguće stati uz bok svjetskim predvodnicima te time ostvariti svoje vizije i snove.

- Ovo je velik uspjeh i nevjerojatno važno priznanje za Algebru, ali mora se naglasiti da je ovo i priznanje hrvatskom ICT sektoru i hrvatskom tehnološkom obrazovanju”, nadovezao se Hrvoje Balen, član uprave Algebre i nacionalni koordinator ovogodišnje europske inicijative eSkills for Jobs koju je inicirala Europska komisija. “Sama činjenica da smo u svjetskoj konkurenciji zaslužili nagradu za najbolji projekt i da se nalazimo u prestižnom društvu najboljih svjetskih IT institucija, dodatno pozicionira Hrvatsku na globalnoj IT sceni. Uzmemo li u obzir da je kvaliteta tehnološkog obrazovanja jedna od presudnih stavki prilikom odlučivanja o pokretanju IT operacija u nekoj zemlji, siguran sam da će uručenje ove nagrade pred nekoliko tisuća predstavnika najvećih svjetskih IT tvrtki na parterskom skupu u Washingtonu, imati snažan učinak na sve hrvatske ICT firme, ali i potencijalne nove investitore. Hrvatska zaista postaje pojam za tehnološko obrazovanje u 21. stoljeću – rekao je Tomislav Dominiković.

Pobjednički projekt dio je i paneuropske inicijative „eSkills for Jobs 2014“, čiji je cilj ukazati na važnost ICT zanimanja i digitalnih vještina kroz cjelogodišnje aktivnosti. S obzirom da se ovaj projekt provodi pod posebnom pažnjom Europske komisije, potpredsjednice Neelie Kroes te 30 nacionalnih organizacija i više od 1.500 partnera, ovo priznanje snažno će odjeknuti i u EU krugovima. Algebra je u finalu, kao jedini predstavnik Europske unije, pobijedila vodeće tehnološke obrazovne institucije iz SAD-a, Indije i Australije.

Globalna lista svih nagrađenih tvrtki u sklopu ovogodišnje nagrade Partner of the Year može se pronaći u Microsoftovom priopćenju za medije: http://www.microsoft.com/en-us/news/press/2014/may14/05-272014wpcpoyawardspr.aspx.

A u sve zašto je Algebra najbolja, možete se uvjeriti i osobno, u našim centrima u VaraždinuBjelovaruKoprivnici i Virovitici koji su sastavni dio i EducirajMe centra i EducirajMe je partner.. Javite nam se i provjerite!

]]>
Otvoreni dan Visoke škole za primijenjeno računarstvo https://www.educirajme.com/vijesti/otvoreni-dan-visoke-škole-za-primijenjeno-računarstvo Tue, 16 Mar 2010 20:31:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/otvoreni-dan-visoke-škole-za-primijenjeno-računarstvo Ponukani interesom velikog broja studenata iskazanom na ovogodišnjoj smotri Sveučilišta, velikim brojem prijava za studij putem portala www.postani-student.hr, ali i tradicionalno dobrim interesom izvanrednih studenata koje podupiru poslodavci, Visoka škola za primijenjeno računarstvo odlučila je otvoriti Vam svoja vrata kako biste u direktnom kontaktu najbolje odlučili o svojoj IT budućnosti.

Tim povodom vas pozivamo na „Otvoreni dan Visoke škole za primijenjeno računarstvo“ u srijedu 17. ožujka 2010. s početkom u 16:00 sati, na novo otvorenoj lokaciji Visoke škole za primijenjeno računarstvo – konferencijska dvorana “Nikola Tesla”, Ilica 242 (sveučilišni kampus, ulaz iz Domobranske ulice), Zagreb. Točnu lokaciju kompleksa i dvorane potražite na http://www.racunarstvo.hr/o-nama/kontakt/

Ovo je idealna prilika da direktno i bez ustezanja postavite pitanja o svemu što vas zanima u daljnjem razvoju karijere IT stručnjaka, porazgovarate sa studentima i članovima studentskih sekcija, predavačima i članovima gospodarskog vijeća.
Predstavljanje Visoke škole za primijenjeno računarstvo i njene uloge u stvaranju kadrova namijenjenih gospodarstvu vodit će Vjeran Bušelić, voditelj internog Centra karijera, a prigodnim izlaganjima obratit će Vam se:

  • Sven Marušić, izvršni direktor IT sektora T-HT: „Budućnost informacijsko-telekomunikacijskih tehnologija”, član gospodarskog vijeća Visoke škole za primijenjeno računarstvo
  • Zvonimir Oreč, direktor Sektora sistemske integracije i razvoja Siemens: “Poslije škole – karijera softverskog inženjera”, član gospodarskog vijeća Visoke škole za primijenjeno računarstvo
  • Mislav Balković, dekan Visoke škole za primijenjeno računarstvo: “Zašto smo drugačiji?”
  • Tomislav Kelemen i Luka Vukoja, studentska sekcija: “Studiram Racunarstvo.hr”

S obzirom da je broj mjesta ograničen, svakako Vas molimo preliminarnu potvrdu prisustvovanja putem e-maila info@racunarstvo.hr ili telefonski na +385 1 2222-182 www.racunarstvo.hr

]]>
Najbolji posao – sistemski inženjer https://www.educirajme.com/vijesti/najbolji-posao-sistemski-inženjer Tue, 16 Mar 2010 20:57:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/najbolji-posao-sistemski-inženjer Kako prenosi Bug.hr, prema istraživanju Focus.com stranice, posao sistemskog inženjera najbolji je među više od 7000 obuhvaćenih zanimanja u SAD-u. U istraživanju je ispitano više od 35000 radnika a poslovi su ocjenjivani nizom faktora, od plaće do općenite kvalitete života.

Više na bug.hr

]]>
Poslovni korisnici https://www.educirajme.com/vijesti/poslovni-korisnici Tue, 16 Mar 2010 21:22:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/poslovni-korisnici Poštovani poslovni korisnici,

Ovaj dio stranice namijenjen je isključivo Vama.

Budući da Algebra ima implementiran sustav kvalitete ISO 9001/2000 te da nam je izuzetno važna kvaliteta nastave koju izvodimo i transparentnost poslovanja, na stranicama koje slijede moći ćete dobiti uvid u brojne aspekte našeg rada.

Ovdje su Vam dostupni rezultati anketa Vaših polaznika kako biste mogli potpuno kontrolirati proces edukacije te kako biste na temelju brojnih izvještaja koje smo za Vas pripremili mogli pratiti zadovoljstvo Vaših polaznika. Dostupni su Vam također i podaci o svim Vašim polaznicima i seminarima koje su kod nas odslušali kako biste u svakom trenutku imali potpun uvid u edukaciju za koju ste nam poklonili svoje povjerenje.

Sustav koji Vam je ovdje dostupan trebao bi Vam poslužiti u cilju još jednostavnije organizacije i praćenja edukacijskog procesa u cjelini. Nadamo se da ćete koristiti ove alate te da će Vam izvještaji, prikazi i tražilice pomoći u Vašem poslu.

Korištenje sustava je potpuno besplatno a dostupno je samo registriranim korisnicima. Ukoliko niste registrirani korisnik a Vaša tvrtka od Algebre naručuje IT edukaciju zatražite pristupne podatke na informacije@educirajme.com

]]>
O školovanju u Algebri https://www.educirajme.com/vijesti/o-školovanju-u-algebri Tue, 16 Mar 2010 21:24:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/o-školovanju-u-algebri Informatička edukacija danas se smatra dijelom općeg obrazovanja pa je kvalitetan i profesionalan pristup neophodan da bi se postigao potreban nivo znanja i osposobljenosti. Upravo zbog toga, Učilište ALGEBRA je težište rada stavilo na pravilan izbor i edukaciju samog nastavnog kadra i pripremu što kvalitetnijih nastavnih programa i pisanih materijala. U pripremi nastave i trening materijala, kao partneri najvećih svjetskih proizvođača softvera: Microsoft, IBM, Adobe, Autodesk, Novell i Cisco koristimo se isključivo autoriziranim nastavnim planovima i materijalima. Ocjenu potreba hrvatskog IT tržišta obavljamo u koordinaciji sa ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, ali i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Temeljem navedene suradnje i kvalitetnog rada Učilište ALGEBRA trenutno je jedna od rijetkih ustanova za informatičku edukaciju u Hrvatskoj čiji su programi obrazovanja dosegli visoki nivo potreban za dobivanje državnog certifikata. Naš rad također je priznat kroz titule:

  • Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions
  • Microsoft Authorised Training Center
  • Adobe Certified Training Provider
  • Autodesk Authorized Training Center
  • IBM Business Partner
  • Novell Gold Training Partner
  • CISCO Networking Academy
  • EC-Council Authorized Training Center

koje nas svrstavaju u prestižno društvo ovlaštenih edukacijskih centara. Također od strane IDC Adriatics (nezavisna analitička tvrtka specijalizirana za informatičku industriju) svrstani smo na prvo mjesto informatičkih edukacijskih ustanova u RH posljednje dvije godine.

Informatički seminari održavaju se u 15 specijaliziranih, moderno opremljenih učionica sa umreženim računalima (LAN, Internet) i svim potrebnim pratećim uređajima (video projektori, laserski i tintni pisači, skeneri, klima uređaji) gdje svaki polaznik radi samostalno na računalu. Svi prostori Učilišta ALGEBRA su klimatizirani.

Nastava je organizira u grupama od 12 do najviše 16 polaznika i zasniva se na dvije metode:

  • frontalno – (sa svim polaznicima istovremeno) – izlaganje novog gradiva, demonstracija
  • individualno – samostalni rad polaznika kroz prethodno pripremljene vježbe i zadatke na računalu, prilagođene napretku pojedinca

Na kraju svakog seminara (nastavne cjeline) izvodi se kratka provjera znanja u praktično/teoretskom obliku. Po uspješnom završetku provjere znanja, polaznici dobivaju svjedodžbe, a za pojedine seminare i međunarodne certifi kate. Da bismo osigurali što bolje i brže usvajanje gradiva za vrijeme trajanja seminara ili programa obrazovanja, na raspolaganju Vam se, potpuno besplatno, nalaze učionice, knjižnica sa literaturom i sva prateća oprema. Preporučamo Vam da ovo vrijeme iskoristite i za konzultacije s predavačima.

Programi obrazovanja sastoje se od niza povezanih nastavnih cjelina. Završetkom nastave polaznik pristupa praktičnom (seminarski rad), a zatim i teoretskom dijelu završne provjere. Po uspješnom polaganju praktičnog i teoretskog dijela, kandidat dobiva Uvjerenje o usavršavanju/osposobljavanju, ovjereno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a stečeno zvanje se upisuje u radnu knjižicu.

Predavači u Učilištu ALGEBRA redom su visokoobrazovani stručnjaci – inženjeri elektrotehnike i računarstva, profesori informatike i matematike, arhitekti, ekonomisti te grafički i web dizajneri s višegodišnjim iskustvom, položenim stručnim ispitima (MCP, MCSA, MCSE, MCDBA, MCAD, MCT, ACI, MMCI, MOS Master Instructor, ECDL) i pedagoško psihološkim obrazovanjem.

Tijekom godina poslovanja pokrenuli smo i završili procese uspostave sustava kvalitete i certifikacije poslovanja tvrtke prema međunarodnoj normi ISO 9001/2000. ALGEBRA je od strane najjače certifikacijske kuće Det Norske Veritas (DNV) dobila izrazito visoke ocjene za implementirane poslovne procese, planiranje strategije i politiku kvalitete kojom se vodi. Certifikatom ISO 9001 naglasili smo svoje težnje da u daljnjem napredovanju podižemo kvalitetu cjelokupnog poslovanja, a ujedno smo stekli i formalno priznanje dosadašnjeg djelovanja na hrvatskom tržištu informatičke edukacije.

]]>
Učilište Algebra steklo status “Microsoft Gold Learning partner” https://www.educirajme.com/vijesti/učilište-algebra-steklo-status-microsoft-gold-learning-partner Tue, 01 Mar 2011 12:20:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/učilište-algebra-steklo-status-microsoft-gold-learning-partner Informatičko učilište Algebra steklo je status Microsoftovog ‘Gold Learning’ partnera te tako postalo jedino učilište u regiji s tom kompetencijom.

]]>
Od koga ćete učiti u Učilištu Algebra? https://www.educirajme.com/vijesti/od-koga-čete-učiti-u-učilištu-algebra Sun, 01 Jan 2012 15:43:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/od-koga-čete-učiti-u-učilištu-algebra Cjelokupna nastava u Algebri je standardizirana i u potpunosti je u skladu sa standardom ISO 9001. Informatičko učilište Algebra steklo je status Microsoftovog ‘Gold Learning’ partnera te tako postalo jedino učilište u regiji s tom kompetencijom. Microsoftovi Gold partneri moraju zadovoljiti niz različitih uvjeta koji se tiču predavačkog kadra (Algebra je jedino učilište koje među svojim predavačima ima čak dva Microsoft MVP-a), opreme, kvalitete nastave i sl. što u konačnici našim polaznicima garantira edukaciju na vrhunskoj razini.

Naravno nastavni planovi i programi se razvijaju u koordinaciji sa našim partnerima ECDL, Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk-om…

Da bi nastava bila kvalitetna, standardizirana i tržišno prihvaćena o njoj se brinu Algebrini mentori nastave:

  • ECDL /računalni operater/specijalist – Silvija Jurak, prof.informatike, ECDL Ekspert. ECDL Advanced Ekspert i ispitivač
  • Samostalni knjigovođa /Knjigovođa – Ana Čotrić, magistar ekonomije
  • CAD specijalist – Predrag Šuka, Autodesk Approved Instructor
  • Web dizajner – Goran Vlašić, Adobe Certified Expert
  • Grafički dizajner – Luka Vidoš, Adobe Certified Expert
  • Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu – Krešimir Pletikosa, Adobe Certified Expert
  • Specijalist za digitalni video i montažu – Krešimir Pletikosa, Adobe Certified Expert
  • Specijalist za računalne mreže (CCNA) – Damir Babić, Cisco Certified Academy Instructor (CCAI)
  • Specijalist za sigurnost računalnih mreža (CCNA Security) – Damir Babić, Cisco Certified Academy Instructor (CCAI)
  • Specijalist za napredne mrežne tehnologije (CCNP Akademija) – Damir Babić, Cisco Certified Academy Instructor (CCAI)
  • Sistemski i mrežni administrator-specijalist- Zvonimir Grubišić, Microsoft Systems Engineer, Microsoft Certified Trainer, Cisco Certified Academy Instructor
  • Serviser osobnih računala- Goran Medić, Microsoft Certified IT Professional, Microsoft Certified Trainer, CompTIA A+
  • Programer internet aplikacija-C# i ASDP.NET - Mirjana Krajcar, Microsoft Certified Solutions Developer.NET
  • Microsoft Akademije – Robert Petrunić, Microsoft MVP for Enterprise Security, Microsoft Certified IT Professional, Certified Ethical Hacking Instructor
  • Voditelj pripreme i provedbe projekata financiranih iz fondova EU-Mladen Vojković, jedan je od najboljih hrvatskih konzultanata u ovom području što dokazuju njegove impresivne reference
]]>
Algebra – Vodeća IT edukacijska grupa u jugoistočnoj Europi https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-vodeća-it-edukacijska-grupa-u-jugoistočnoj-europi Mon, 19 Mar 2012 17:43:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-vodeća-it-edukacijska-grupa-u-jugoistočnoj-europi Na godišnjoj press konferenciji, održanoj u sjedištu Učilišta Algebra u Zagrebu, novinarima su se obratili članovi uprave Algebre, vodeće IT edukacijske grupacije u Republici Hrvatskoj s osvrtom na proteklu 2009. godinu i događanja koja predstoje u 2010. godini. Proteklu godinu obilježila je globalna gospodarska kriza i odmah nakon toga slijedilo je smanjenje kako IT tako i edukacijskog tržišta.

Prema analizi koju je nedavno iznio IDC Adriatics hrvatsko gospodarstvo smanjilo je investicije u informatiku za 15 posto u ovoj godini. S druge strane, već u drugom kvartalu 2009. tvrtke su intenzivno počele smanjivati investicije u obrazovanje zaposlenika. Tijekom nedavno održane konferencije Educa Plus, u organizaciji HGK, potvrđeno je da su tvrtke u javnom vlasništvu i tijela javne vlasti gotovo u potpunosti zaustavile investicije u obrazovanje zaposlenika, dok su velike i srednje tvrtke smanjile investicije za više od 30 posto.

Također, trenutak obilježava i rast nezaposlenosti tj. sve manji broj otvorenih radnih mjesta. U ovakvom okruženju Algebra je kroz nekoliko razina programa informatičkih školovanja i specijalističkog studija uspjela zadržati prihode na razini prošlogodišnjih kada je ostvareni prihod iznosio 28 milijuna kuna. Smanjeni obujam školovanja na segmentu korporativnih korisnika uspješno je nadoknađen porastom na programima obrazovanja za stjecanje zanimanja, ali i porastom broja upisanih studenata na Visoku školu za primijenjeno računarstvo.

Također, u protekloj godini, uz nove prostore u Zagrebu, otvoreni su i novi Algebrini obrazovni centri u Puli i Bjelovaru, koji su se pridružili postojećim centrima. Posebno je istaknuto i otvorenje jedinstvenog ispitnog centra za stjecanje međunarodnih, profesionalnih certifikacija tj. testiranja za stjecanje certifikata kao što su TOEFL, PMI, GRE, USMLE… Ovaj centar djeluje unutar Algebrinog zagrebačkog centra i jedinstven je u području cijele šire regije.

Uz IT certifikacije ova usluga je od nedavno dostupna svim građanima i tvrtkama šest dana u tjednu, a iznimno je bitna svima koji svoju karijeru žele nastaviti u inozemstvu, npr. liječnicima koji žele raditi u SAD, osobama koje žele aplicirati za posao u Europskoj komisiji, itd.

“Iznimno smo ponosni što je u ovako teškoj godini do izražaja došlo naše dugoročno i strateško planiranje. Dodijeljivanjem priznanja Most Valuable Professional čak dvojici naših trenera, Marinu Frankoviću i Robertu Petruniću, Microsoft je i Algebri odao veliko priznanje za kvalitetu.“, izjavio je Tomislav Dominković.

Također dodaje: “Uveli smo nove usluge i školovanja, a posebno bih istaknuo nova područja razvoja IT profesionalaca kroz stjecanje statusa Cisco Learning Partner Associate i VMware training center.“

Algebra je ovu godinu okrunila saznanjem da je na godišnjoj, regionalnoj Microsoft CPLS konferenciji, po broju polaznika pozicionirana kao najveći IT trening centar u jugoistočnoj Europi te je svrstana u TOP 15 IT trening centara kompletne srednje i istočne Europe. U prilog ovome govore i rezultati u Hrvatskoj gdje Algebra provodi gotovo dvije trećine svih Microsoft IT edukacija.

Ovaj podatak Tomislav Dominković komentirao je riječima: “Iza nas je 12 godina iskustva i fokusiranog rada, koje su obilježene visokim ocjenama predavača i sve većim brojem polaznika. Po prvi puta smo dobili informaciju gdje se nalazimo u globalnoj slici, jer smo svjesni da sa svojim portfolijom usluga nemamo konkurencije u Hrvatskoj.”

Ovom prilikom, kratko viđenje razvoja Visoke škole za primijenjeno računarstvo unutar Algebra grupe, iznio je i Mislav Balković, član uprave Algebre i dekan Visoke škole: “Upravo s današnjim danom započele su aktivnosti oko upisa treće generacije na studije sistemskog i softverskog inženjerstva. Krajem prošle godine započet je proces reakreditacije programa visoke škole kroz partnerstvo sa zagrebačkim FER-om, a ovih dana započet je i projekt implementacije sustava kvalitete obrazovanja kroz suradnju s flamanskom vladom i vodećom europskom akreditacijskom agencijom NVAO.“

Balković je iznio i svoje viđenje stručnih aspekata Visoke škole: “Konstantno izgrađujemo tim stručnih predavača na Visokoj školi, a u protekloj godini smo zaključili i parnerstva sa globalnim IT tvrtkama čija smo akademska članica: Microsoft, IBM, Cisco, Oracle i Sun.“

Na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo u ovom trenutku studira 130 studenata, koji će završetkom studija steći titulu prvostupnika inženjera primijenjenog računarstva, kao i adekvatne međunarodno priznate IT certifikate.

Po pitanju predviđanja za 2010. godinu iz Algebre dolaze umjereno optimistične izjave koje je predstavio Hrvoje Balen, član uprave: “Tekuću godinu predmnijevamo kao još težu od protekle, a svjetlo na kraju tunela bi se moglo nazrijeti tek u četvrtom kvartalu. Algebra unatoč tome očekuje blagi porast prihoda i rast edukacijskog tržišta. Naime, krajem godine počet će se realizirati pojedini edukacijski projekti financirani od strane Europske Komisije iz IPA programa, a očekujemo da će se otvoriti i pojedini korporativni budžeti.“

Na kraju konferencije, koju je obilježio i obilazak novih prostora Algebre i Visoke škole za primijenjeno računarstvo, najavljena su i dva velika projekta – tradicionalno istraživanje informatičke pismenosti na razini Hrvatske te drugo istraživanje o potrebama zapošljavanja u IT sektoru koje Algebra provodi uz pokroviteljstvo Gospodarskog vijeća Visoke škole za primijenjeno računarstvo. 

]]>
XFO (Eksperimentalni foto maraton) u Varaždinu 7.9.2013. https://www.educirajme.com/vijesti/xfo-eksperimentalni-foto-maraton-u-varaždinu-7-9-2013 Thu, 22 Aug 2013 16:25:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/xfo-eksperimentalni-foto-maraton-u-varaždinu-7-9-2013 Volite fotografirati, amater ste, poluprofesionalac ili profesionalac? Bez obzira u koju kategoriju spadate ili kakav fotoaparat imate, ako volite tražiti onaj faktor X koji fotografiju čini drugačijom od ostalih,eksperimentirati sa različitim tehnikama i načinima snimanja te bilježiti stvari oko sebe – XFO je za Vas!


U organizaciji portala EducirajMe.com, Varaždinske udruge digitalnih umjetnosti (VUDU)  i Učilišta Algebra ovog rujna u Varaždinu doživite nešto novo i drugačije. Kroz 4 zanimljive fotografske teme, te prigodna predavanja, provedite dan u Varaždinu, prošećite ulicama iz razglednica, naučite nešto novo i radite ono što volite – fotografirajte! Prijavite se i sudjelujte u stvaranju Varaždinske priče, okušajte se i iznenadite u području mutagene fotografije, isprobajte i naučite nove fotografske tehnike te usavršite svoje znanje o modnoj fotografiji. XFO foto maraton nudi Vam praktična predavanja, rad sa profesionalnim modelima iz modne agencije te vrhunskim vizažistima; potiče vašu kreativnost i fotografsko razmišljanje!

Uz bogati nagradni fond te XFO Grand prix nagradu, naši partneri nagrađuju SVE sudionike.
Očekuje Vas Multimedijalna izložba Vaših fotografija na pročeljima varaždinskih zgrada i galerija, kao i postavih istih u Galerijskom centru Varaždin. Uz sve to, najbolje modne fotografije sa istoimene radionice bit će izložene kao uvertira u Bijenale modne fotografije u Varaždinu!

Dođite, ponesite svoje fotoaprate, očistite leće objektiva i vidimo se u Varaždinu 07.09.!


]]>
Završen prvi XFO foto maraton u Varaždinu! https://www.educirajme.com/vijesti/završen-prvi-xfo-foto-maraton-u-varaždinu Wed, 11 Sep 2013 16:31:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/završen-prvi-xfo-foto-maraton-u-varaždinu 7. rujna u organizaciji Varaždinske udruge digitalnih umjetnosti (VUDU), www.EducirajMe.com i Učilišta Algebra, održan je prvi XFO (Eksperimentalni foto maraton) u Varaždinu. Prijavljeno je 34 fotografa, dok su samom natjecateljskom dijelu pristupila 23 fotografa iz 4 županije.

Natjecateljski dio je obuhvaćao 3 kategorije:
- Varaždinska priča iznenađenja (kao inspiracija za fotografije poslužili su stari kazališni plakati HNK-a Varaždin)
- Stari novi Varaždin (fotografi su trebali zabilježiti dodir starog, baroknog grada s novoizgrađenim Varaždinom)
- Modna fotografija (modeli: Janja Šincek i Manuela Pušelja u odjeći Butik Ana Kraš te nakitu Sabina Sokač accessories clothing shoes & more)
dok je četvrta kategorija, Mutagena fotografija, bila isključivo eksperimentalne prirode.

Pobjednici po kategorijama su sljedeći:

  • Varaždinska priča iznenađenja: Srđan Vunić (Zagreb)
  • Stari/novi Varaždin: Darko Vurušić (Ivanec)
  • Modna fotografija: Darko Vurušić (Ivanec)
  • GRAND PRIX XFO: Srđan Vunić (Zagreb).

Sve fotografije možete pregledati na našoj facebook stranici: XFO galerija

]]>
Android programer i Sistemski i mrežni specijalist u Varaždinu https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-i-sistemski-i-mrežni-specijalist-u-varaždinu Wed, 30 Oct 2013 22:28:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-i-sistemski-i-mrežni-specijalist-u-varaždinu Edukacije za neka od trenutno najatraktivnijih zanimanja, počinju uskoro u Varaždinu. Programi će se održavati u našem centru u Kukuljevićevoj, a prijave traju do 29. studenog, stoga požurite…

]]>
Želite postati CAD specijalist-Autodesk? https://www.educirajme.com/vijesti/želite-postati-cad-specijalist-autodesk Thu, 13 Feb 2014 18:44:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/želite-postati-cad-specijalist-autodesk Od idućeg tjedna u Varaždinu i Koprivnici, a u svibnju i u Virovitici, kreće Algebrin verificirani program obrazovanja za CAD specijalista sa pravom upisa u e-radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. 

Edukacija počinje u travnju i svibnju, u kasno poslijepodnevnim večernjim terminima,  a prijaviti se možete na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515;           043/ 263-194 . Više o samom programu, pogledajte OVDJE.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Obuka će se provoditi na softwareu AutoCAD 2012. Važno za napomenuti, svi koji upišu ovaj program stiču pravo i na BESPLATAN seminar o 3D modeliranju.

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom, planiranje.

Korištenje računala za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Brzina i preciznost izrade kao i jednostavna mogućnost manipulacije i arhiviranja gotovih dokumenata i njihovog kasnijeg ponovnog korištenja predstavljaju glavne razloge koji CAD čine neizbježnim.

Cilj:
Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

Trajanje programa
130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mail informacije@educirajme.com, te na telefon 042/200-515 u Varaždinu, u našem centru, na adresi Kukuljevićeva 7.

Više o samom programu, pogledajte OVDJE.

]]>
Web dizajner-Adobe: Kreće edukacija u Bjelovaru, Varaždinu i Koprivnici https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajner-adobe-kreće-edukacija-u-bjelovaru-varaždinu-i-koprivnici Thu, 20 Feb 2014 19:19:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajner-adobe-kreće-edukacija-u-bjelovaru-varaždinu-i-koprivnici U našim centrima u Bjelovaru, Varaždinu i Koprivnici, u tijeku su prijave za Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera pod Adobe certifikacijom. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu i jedinstveni međunarodno priznati Adobe certifikati.

Prijave za program traju od 15. ožujka, a edukacija započinju tijekom travnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na
e-mail:informacije@educirajme.com, odnosno na
telefone: 042/200-5115; 043/263-194.

Web dizajner-Adobe

Koje su Vaše prednosti od znanja izrade web stranica?

Web stranice su jedan od najmoćnijih marketinških medija bilo da predstavljate sebe ili svoju tvrtku. Prisustvom na Internetu mogućnosti su beskrajne, a izgled stranice ograničen je jedino Vašom maštom. Zadatak web dizajnera je osmisliti strukturu stranice, kreiranje vizualnih identiteta, reklamnih poruka, video i zvučnih zapisa te aktivnih formulara komunikaciju sa posjetiteljima.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon odslušanog programa biti ćete sposobni samostalno osmisliti i izraditi klijentu pristupačno i upotrebljivo web rješenje te ga publicirati na Web server uz završno testiranje i provjeru.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!
Svi polaznicima ovog programa darujemo i seminar Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje (40 sati) čime ćete svoje znanje web dizajnera podići na još veću razinu jer ćemo Vam pružiti uvid u svijet Web programera.

Zašto smo najbolji?
Algebra je autorizirani Adobe centar i nastava se provodi prema izvornim Adobe-ovim priručnicima prevedenim na hrvatski jezik. Polaznici nakon uspješnog svladavanja programa, uz Uvjerenje o osposobljavanju, dobivaju i originalni ,međunarodno priznati, Adobe Certificate of Achievement: Adobe Web Site Designer.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • W19: Uvod u web dizajn
  • W11: HTML
  • W18: CSS
  • W05: Fast Track to Adobe Fireworks
  • W03: Adobe Flash: Rich Content Creation
  • W01: Adobe Dreamweaver: Website Development
  • W20: WordPress
  • W21: Radionica: Optimizacija za web tražilice i Google analytics

 Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju:

e-mail - informacije@educirajme.com
Telefon - 042/200-515; 043/263-194 

Za sve one koji se još uvijek nisu odlučili, ili imaju nekih dodatnih pitanja, možemo preporučiti i odličan VIDEO, gdje od vrhunskih stručnjaka, zasigurno mogu pronaći neke od odgovora.

]]>
Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-izrade-i-provedbe-projekata-financiranih-iz-eu-fondova Fri, 21 Feb 2014 12:10:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-izrade-i-provedbe-projekata-financiranih-iz-eu-fondova Uvijek su vas zanimali europski projekti, a o njima ste zasad samo slušali putem medija i drugih kanala informiranja? Preuzmite stvari u svoje ruke i naučite kako se postaje Voditelj EU projekata, putem programa koji počinje za mjesec dana u našim centrima u Koprivnici, Varaždinu, Virovitici i Bjelovaru.

Program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je trenutno najkompletniji program na tržištu obrazovanja, te zasigurno jedna od edukacija gdje će vam se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti u vrlo kratkom roku. Po završetku programa, stiče se pravo na upis u radnu knjižicu.

Cijela specijalistička edukacija provodi se praktično na stvarnim primjerima, te je završni rad svakome polazniku ujedno i priprema za stvarno apliciranje na jedan od projekta financiranih iz EU.

Prijave za edukaciju počinju od 20.ožujka.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefone: 043/263-194; 042/200-515.

Više o samom programu OVDJE.

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade EU projekata?

Tržište voditelja projekata specifičan je i potpuno novi segment tržišta rada koji pokazuje konstantni rast. Na žalost, trenutno je u Hrvatskoj prisutan deficit kompetentnih voditelja projekata finaniciranih iz EU fondova, te je ovo područje značajna prilika za sve pojedince u potrazi za boljim ili novim poslom. S ulaskom Hrvatske u EU dostupna sredstva sada su višestruko veća – u nekim sektorima bit će moguće povući i 10 puta veće iznose od onih koji su bili raspoloživi prije ulaska.
Posao voditelja EU projekata je zahtjevan i ozbiljan posao za koji su neophodne izvrsne organizacijske vještene, ali koji ujedno obiluje opsežnim administrativnim aktivnostima, izvješćima i kontinuiranom komunikacijom sa provedbenim tijelom, a idealan je za osobe koje brzo uče i uživaju raditi u dinamičnom okruženju.

Što ćemo Vas naučiti?

Kroz programe ćete raditi na  najnovijim službenim projektnim dokumentima i koristiti primjera dijelova uspješnih projekata koji su odobreni za financiranje u Hrvatskoj u proteklim godinama.

Naglasak programa obrazovanja je na praktičnim vježbama kojih je u nastavi zamišljeno više od trideset, studijama slučaja i mnoštvu prikaza realnih situacija iz razvoja i provedbe EU projekata.

Tijekom edukacije naučit ćete kako koristiti stečena znanja u praksi, prilikom izrade stvarnih projektnih prijedloga i provedbe projekata u svojim organizacijama.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!
Tijekom edukacije izrađivat ćete vlastitu projektnu aplikaciju (samostalno ili u timu) koristeći službene natječajne dokumente aktualnih natječaja za koju će na kraju programa dobiti komentare i ocjenu stručnog konzultanta. Na ovaj način polaznici će imati priliku proći kroz postupak sličan evaluaciji projektnog prijedloga što daje dodatnu edukacijsku vrijednost.

Zašto smo najbolji?

Algebra se više od 6 godina aktivno bavi pripremom i savjetovanjem u pripremi projektnih prijedloga iz programa CARDS, PHARE i drugih, a unutar programa IPA njeni konzultanti su sudjelovali u pripremi više od 50 različitih projektnih prijedloga za brojne institucije, udruge i tijela javne vlasti.

Unutar ovog program imat ćete priliku učiti od najboljih hrvatskih konzultanata koji su svoje iskustvo godinama izgrađivali kao voditelji odjela za provedbu i pripremu projekata unutar ugovornih tijela, da bi kasnije ta znanja primjenjivali u pripremi i pisanju projektnih prijedloga na strani nositelja projekata. Danas rade kao evaluatori aplikacija na natječaje EU programa, sudjeluju u kreiranju operativnih planova i strateških dokumenata na nacionalnoj razini, a kreirali su i proveli stotine projekata financiranih iz EU fondova

Trajanje programa

120 sati (8-satne cjelodnevne radionice)

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Dodatne informacije:

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194.

Pogledajte i zanimljiv VIDEO, koji će vam zasigurno otkriti neke nove detalje, vezano uz ovu atraktivnu edukaciju.

]]>
Od travnja kreće program Specijalist digitalne fotografije i obrade https://www.educirajme.com/vijesti/od-travnja-kreće-program-specijalist-digitalne-fotografije-i-obrade Fri, 21 Feb 2014 13:02:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/od-travnja-kreće-program-specijalist-digitalne-fotografije-i-obrade Jedan od atraktivnih Algebrinih programa obrazovanja koji počinju ovog proljeća u EducirajMe centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica) je i Specijalist digitalne fotografije i obrade. Program počinje 28. travnja, a već sada možete se prijaviti te steći znanja koja će vam biti od ključne važnosti u “poplavi konkurencije” na tržištu rada u ovom području.

Prijave i sve dodatne informacije primamo putem e-maila na informacije@educirajme.com
odnosno putem telefona (042/200-515; 043/263-194

Koja je Vaša korist od poznavanja tehnika fotografiranja?

Pojavom digitalnih fotoaparata i mobitela s kamerama fotografiranje nikad nije bilo jednostavnije, ali i jeftinije. Ipak, sama tehnologija nije dovoljna.

Ukoliko ste primijetili da fotoaparat rijetko kad ispuštate iz ruke a na računalu Vam već ponestaje mjesta za čuvanje svih snimljenih fotografija – mi ćemo Vas naučiti kako snimiti fotografiju na najbolji mogući način te ju uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva. Naš program je odličan ulaz u svijet profesionalne fotografije te Vam omogućuje stjecanje novog zanimanja ili izvora dodatne zarade.

Što ćemo Vas naučiti?

Upravo zbog posebnog naglaska stavljenog na praktične radionice kroz koje će se polaznici kvalitetno pripremiti za profesionalno korištenje digitalnog fotoaparata. Radionice su podijeljene u dvije skupine, studijske s modelima – portretna, glamour i reklamna te radionice na vanjskim lokacijama – modna, sportska, pejzažna, makro i reportažna i sve se odrađuju u stvarnim/realnim uvijetima.

Ukratko, polaznici uz stručno vodstvo prolaze realne situacije gdje su primorani improvizirati, snalaziti se, ali i učiti od najboljih kako bi krajnji rezultat – profesionalna fotografija – ispala što bolja.

Omogućeno je i korištenje naše profesionalne fotografske opreme.

Zašto smo najbolji?

  • Tajne kvalitetne profesionalne fotografije otkrit će Vam naš predavač – profesionalni fotograf Goran Matošević koji se školovao na Universita dell’immagine u Milanu kod poznatog talijanskog fotografa Fabrizia  Ferria. Po povratku u Hrvatsku surađivao je sa redakcijama časopisa poput National Geographica (Hrvatska), Geo (Hrvatska), itd. a objavio je i 4 knjige o fotografiranju portreta, pejzaža i arhitekture, putovanja  te sporta i vjenčanja.
  • Osiguravamo  profesionalnu Olympus opremu i studijske uvjete tako da će polaznici imati maksimalne uvjete rada
  • Kroz terenske radionice polaznici primjenjuju teorijska znanja u praksi, samostalno djelu i osmišljavaju pojedinih scena za  vlastite umjetničke projekte.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Učilište Algebra je partner XFO (Extreme foto maratona) koji se od prošle godine u suradnji sa www.EducirajMe.com i Varaždinskom udrugom digitalnih umjetnosti održava u Varaždinu i na kojem mogu sudjelovati i profesionalci i amateri. Natjecanje je podijeljeno u tematske kategorije a najbolji dobivaju  vrijedne nagrade. Novi XFO je u pripremi za proljeće 2014. Kada ćete uz ugodno druženje opet moći doživjeti nešto novo i drugačije te pokazati svoju kreativnu stranu.

Trajanje programa
145sati (3 mjeseca nastave)

Početak: 28.04.2014.

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefoni: 042/200-515; 043/263-194

Ako vas zanima kako to izgleda na ovom programu, možete pogledati i u sljedećem VIDEU.

]]>
Educirajte se za Grafičkog dizajnera-Adobe i steknite vrijedne certifikate https://www.educirajme.com/vijesti/educirajte-se-za-grafičkog-dizajnera-adobe-i-steknite-vrijedne-certifikate Fri, 21 Feb 2014 13:40:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/educirajte-se-za-grafičkog-dizajnera-adobe-i-steknite-vrijedne-certifikate Još desetak dana preostalo je za prijave na atraktivnu Algebrinu edukaciju za certificirani program usavršavanja Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva uz Adobe certifikaciju.

Ako želite postati grafički dizajner, i steći vrijedne međunarodno priznate Adobe grafičke certifikate, nemojte propustiti ovaj odličan program, koji će uskoro krenuti u Varaždinu i Koprivnici.

Garantirani početak edukacije je 17. ožujka, a prijaviti se možete na                                              e-mail  informacije@educirajme.comodnosno na telefone 042/200-515

]]>
CISCO akademija: CCNA- Specijalist za računalne mreže https://www.educirajme.com/vijesti/cisco-akademija-ccna-specijalist-za-računalne-mreže-1 Fri, 21 Feb 2014 13:42:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/cisco-akademija-ccna-specijalist-za-računalne-mreže-1 Mrežne tehnologije i računalne danas su nezaobilazne dio naše svakodnevice, a specijalisti za računalne mreže jedni od najcjenjenijih na tržištu rada. U našim  centrima u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru, te i u Virovitici ponovno kreće i najbolja na svijetu edukacija za to zanimanje – CISCO akademija, za specijalistu za računalne mreže.

Po završetku obrazovanja stiće se i međunarodno priznati CISCO cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

Prijave za program traju, a nastava počinje u  svibnju..

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194.


]]>
Dobrodošli u proljeće Vaše karijere! https://www.educirajme.com/vijesti/dobrodošli-u-proljeće-vaše-karijere Fri, 28 Feb 2014 09:57:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/dobrodošli-u-proljeće-vaše-karijere Zanima vas osobni razvoj, napredak u karijeri i na poslu, ili pronalazak novog posla?

U našim EducirajMe centrima (Bjelovar, Varaždin, Koprivnica) počinje niz atraktivnih Algebrinih edukacija: Voditelj izrade i provedbe EU projekata, Računalni operateri, Grafički dizajner-Adobe, CAD specijalist-Autodesk, Web dizajner-Adobe, Programer web aplikacija, programer mobilnih aplikacija – ANDROID, CCNA Cisco Specijalist za računalne mreže, Specijalist digitalne fotografije i obrade te programi za Samostalnog knjigovođu i knjigovođu.

Svi programi obrazovanja su verificirani, a stječu se u većini slučajeva, uz pravo na upis u e-radnu knjižicu i jedinstveni međunarodno priznati stručni certifikati. Edukacije provode najbolji hrvatski stručnjaci, dokazani u svojim stručnim područjima. Svi programi su usmjereni, prilagođeni tržištu rada, odnosno potrebama na radnom mjestu.

Više informacija, kao i upute kako i gdje se prijaviti na edukacije koje počinju u travnju na sljedećim linkovima:

>> Web dizajner – Adobe<<
 

>> CISCO akademija: CCNA Specijalist za računalne mreže <<
 

>> CAD specijalist – Autodesk <<
 

http://www.educirajme.com/2014...
 

>> Programer mobilnih aplikacija – ANDROID <<
 

>> Grafički dizajner -Adobe <<
 

>> Voditelj izrade i provedbe EU projekata <<
 

>> Specijalist digitalne fotografije i obrade <<
 

>> Računalni operater / ECDL operater / ECDL specijalist <<
 

>> Samostalni knjigovođa / knjigovođa <<
 

Dodatne informacije:

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu –>
https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow

]]>
Prijavite se za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu Fri, 07 Mar 2014 13:08:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu U svijetu financija znanja i vještine danas sve više dolazi do izražaja, i samo osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati u karijeri. Jedan od najpopularnijih programa edukacije u financijskom segmentu je Samostalni knjigovođa i knjigovođa. Prijave počinju od 24. ožujka na dalje, u svim EducirajMe centrima (Koprivnica, Bjelovar, Varaždin, Virovitica).

Edukacija u Bjelovaru kreće 07. travnja (kasno poslijepodnevni/večernji termini), prijave i upisi u tijeku i iskoristite voucher u iznosu od 500 kn na cijenu i besplatne ECDL ispite.

Nastava u Koprivnici i Virovitici počinje u travnju i svibnju.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefone: 043/263-194; 042/200-515.

CIJELI PROGRAM – SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA

CIJELI PROGRAM – KNJIGOVOĐA

Koje su Vaše koristi od poznavanja ovog programa?

Ukoliko ste oduvijek pokazivali sklonost prema brojkama i računanju – ovo je zanimanje za Vas. Neovisno o tome da li već vodite knjige za treće osobe ili tek namjeravate otvoriti vlastito poduzeće ili obrt, naši programi namijenjeni su polaznicima koji nemaju nikakvo knjigovodstveno predzanje kao i onima koji žele proširiti svoje znanja i dobiti cjelovitu sliku  knjigovodstvenog posla.

Što ćemo Vas naučiti?

Naučit ćemo Vas kako proknjižiti poslovne događaje u skladu s važećim zakonskim propisima, kako izraditi razne vrste obračuna pa sve do toga da budete sposobni samostalno proanalizirati temeljne financijske izvještaje na temelju određenih pokazatelja.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatični dio – 4 seminara koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

Zašto smo najbolji?

  • Naglasak je stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi.
  • Predavači s višegodišnjih iskustvom u praksi
  • Upoznavanje korisnika sa knjiženjem na računalu i knjigovodstvenim programom Pantheon

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)

Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

Sadržaj:

Knjigovođa

  • Knjigovodstvo poduzeća I
  • Knjigovodstvo poduzeća II
  • Knjigovodstvo na računalu – Pantheon
  • Knjigovodstvo obrtnika

Samostalni knjigovođa

  • Knjigovodstvo poduzeća I
  • Knjigovodstvo poduzeća II
  • Knjigovodstvo na računalu – Pantheon
  • Knjigovodstvo obrtnika
  • Osnove PC računala i Windows
  • MS Word – pisanje i obrada teksta
  • MS Excel – izrada tabličnih proračuna
  • Internet i rad na mreži

Dodatne informacije:

e-mail: informacije@educirajme.com
telefon: 042/200-515, 043/263-194

]]>
Želite postati programer mobilnih aplikacija (Android)? https://www.educirajme.com/vijesti/želite-postati-programer-mobilnih-aplikacija-android Fri, 07 Mar 2014 13:58:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/želite-postati-programer-mobilnih-aplikacija-android Najbrže rastući segment u IT industriji su mobilne aplikacije, a jedno od najtraženijih zanimanje je programer mobilnih aplikacija. U Bjelovaru i Koprivnici počinje edukacija za upravo ovo zanimanje – Programer mobilnih aplikacija (Android). Ovu Algebrinu edukaciju provode odlični stručnjaci s bogatim iskustvom, a usmjerena je na davanje konkretnijih znanja i vještina.

Edukacija počinje, u  EducirajMe centrima u Koprivnici , Bjelovaru i Virovitici u  svibnju.

Prijave se primaju od 02. travnja.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefon: 043/263-194

Programer mobilnih aplikacija – ANDROID 

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade mobilnih aplikacija?

Zbog velike popularnosti pametnih telefona i tablet uređaja, očekuje se da će vrijednost tržišta mobilnih aplikacija u iduće 3 godine rasti 30% godišnje.  Također, predviđa se da će download mobilnih aplikacija u 2017. godini dosegnuti  brojku od 200 milijardi.

Znanje razvoja aplikacija za mobilne uređaje jako je traženo i financijski isplativo, bilo da prodajete vlastitu aplikaciju kroz Internet dućan u vrijednosti 1$ ili nudite svoje znanje za realizaciju tuđih ideja kroz izradu aplikacije.

Što ćemo Vas naučiti?

Po završetku programa polaznik će biti sposoban samostalno izraditi aplikacije za Android platformu te ih postaviti na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play. Na putu do do postavljanje aplikacije na Google Play, prethodno ćete ovladati osnovama Java programiranja za Android, naučit ćete dizajnirati, oblikovati i implementirati baze podataka pomoću Microsoft SQL Server i SQLite tehnologije te jezika Transact SQL. Također, naučit ćete koristiti i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, upotrebljavati matematičke i programske osnove jezika za programiranje grafike i računalnih igara OpenGL ES.

Zašto smo najbolji?

  • Testiranje aplikacija vrši se na simulatorima i tablet uređajima
  • Predavači sa višegodišnjih iskustvom

Trajanje programa:

200 školskih sati (3-4 mjeseca, ovisno o dinamici) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • Osnove Java programiranja za Android
  • Uvod u programiranje na Android platformi
  • Uvod u SQL
  • Izrada aplikacija za Android platformu
  • Grafika, senzori i izrada igara za Android
  • Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailove: informacije@educirajme.com 

telefon: 043/263-194

]]>
Algebra od proljeća konačno i u Virovitici! https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-od-proljeća-konačno-i-u-virovitici Sun, 09 Mar 2014 17:56:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/algebra-od-proljeća-konačno-i-u-virovitici Najveće regionalno učilište, Algebra, od ovog proljeća konačno će biti prisutna i u Virovitici, kao samostalni centar. Trenutno su u tijeku predbilježbe u Algebrine programe obrazovanja , te obavljaju se telefonski na broj:

043/263-194 ili e-mailom: informacije@educirajme.com

Nastava će se provoditi i u Virovitici.

Algebra je dosad bila prisutna u 24 hrvatska grada, sa 50-ak vrhunski opremljenih učionica, tako da pokrivaju gotovo svaki kutak regije. Time čine najveću edukacijsku mrežu u ovom dijelu Europe. Tijekom 15-godišnjeg iskustva prikupili su preko 18 tisuća polaznika, više od 300 seminara te preko 40 programa s upisom u radnu knjižicu.

Sve Algebrine programe obrazovanja, prate i vlastiti praktični priručnici, na hrvatskome jeziku, razrađeni za svaki program posebno, te ih svi polaznici dobivaju u trajno vlasništvo.

Za većinu  programa stječu se i vrijedni, međunarodno priznati certifikati, zahvaljujući partnerstvima s uglednim međunarodnim  institucijama.

Nabrojat ćemo tek neke od njih:

  • Microsoft Gold Learning Partner
  • ECDL i ECDL Advanced Certification and Test Center
  • Autodesk Certification Centre
  • Cisco Networking Academy
  • Adobe Authorized Training Center
  • Autodesk Authorized Training Centre
  • VMWare Authorized Training Center
  • EC-Council Accredited Training Center
  • član Leading Learning Partners Association
  • British Council Partner in Croatia
  • Croatian Association for Project Management
  • VUE Testing Center
  • Prometric Testing Center

Sve dosad ostvarene rezultate, stečena priznanja i pohvale naših korisnika, ostvarili smo zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih programa i kvalitetnih predavača. Naš pristup temelji se na konstatnoj komunikaciji, interakciji s polaznicima, zbog čega se trudimo kontinuirano unaprijediti program rada i pristup u edukaciji. Sve to, bazirano je i na konkretnim potrebama i zahtjevima, odnsono trendovima koje diktira tržište rada, odnsono tehničko-tehnološki napredak, koji stalno pratimo.

Trenutno smo pred početkom brojnih edukacija u našim centrima u Bjelovaru, Koprivnici i Varaždinu, a krajem travnja i u svibnju očekujemo početak edukacija i u Virovitici, stoga nam se svi zainteresirani mogu javiti.

Više informacija o edukacijama ovog proljeća na sljedećem linku.

Pratite nas i putem Facebooka.

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu.

]]>
Započela nastava za Grafičkog dizajnera https://www.educirajme.com/vijesti/započela-nastava-za-grafičkog-dizajnera Thu, 20 Mar 2014 09:37:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/započela-nastava-za-grafičkog-dizajnera U Algebrinom centru Varaždin, jedinom autoriziranom Adobe centru u regiji, 18. ožujka započelo je izvođenje nastave iz programa obrazovanja Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva.

Program se odvija pod vodstvom Algebrinog predavača i Adobe Certified Experta, Bojana Bembića – polaznici će naučiti koristiti računale alate za grafičko oblikovanje te tajne struke grafičkog dizajna i izdavaštva kako u klasičnom, tako i u digitalnom obliku.

Svi polaznici će završetkom programa, uz upis zvanja u radnu knjižicu, dobiti i originalni Adobeov certifikat kao potvrdu svojeg znanja.

U grupi su slobodna još 2 mjesta te je upis u grupu moguć još tijekom ovog tjedna. Svi zainteresirani neka se jave e-mailom na informacije@educirajme.com ili na broj telefona   042/200-515

U tijeku su i upisi u preostale edukacije, koje počinju u našim centrima u Bjelovaru, Koprivnici i Varaždinu.
Provjerite detalje na sljedećem linku –> Proljeće vaše karijere!

]]>
Educirajte se za Samostalnog knjigovođu https://www.educirajme.com/vijesti/educirajte-se-za-samostalnog-knjigovođu Fri, 28 Mar 2014 13:54:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/educirajte-se-za-samostalnog-knjigovođu U poslovnom svijetu i na tržištu rada, znanja i vještine danas sve više dolazi do izražaja, i samo osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati u karijeri. Jedan od najpopularnijih programa edukacije u financijskom segmentu je Samostalni knjigovođa i knjigovođa. Prijave traju tijekom listopada i studenog, u svim EducirajMe centrima (Koprivnica, Bjelovar, Varaždin, Virovitica).

Edukacija u Bjelovaru kreće 07. travnja (kasno poslijepodnevni/večernji termini), prijave i upisi u tijeku i iskoristite voucher u iznosu od 500 kn na cijenu i besplatne ECDL ispite.

Nastava u Koprivnici i Virovitici počinje u travnju i svibnju.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailove: informacije@educirajme.com

telefone: 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu); 042/200-515.

CIJELI PROGRAM – SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA

CIJELI PROGRAM – KNJIGOVOĐA

Koje su Vaše koristi od poznavanja ovog programa?

Ukoliko ste oduvijek pokazivali sklonost prema brojkama i računanju – ovo je zanimanje za Vas. Neovisno o tome da li već vodite knjige za treće osobe ili tek namjeravate otvoriti vlastito poduzeće ili obrt, naši programi namijenjeni su polaznicima koji nemaju nikakvo knjigovodstveno predzanje kao i onima koji žele proširiti svoje znanja i dobiti cjelovitu sliku  knjigovodstvenog posla.

]]>
Vaučer od 20% za program Voditelj EU projekata! https://www.educirajme.com/vijesti/vaučer-od-20-za-program-voditelj-eu-projekata Mon, 31 Mar 2014 08:47:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/vaučer-od-20-za-program-voditelj-eu-projekata Jedna od mnogih Algebrinih edukacija, unutar EducirajMe centara, koje počinju ovog proljeća je i Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, a mi nudimo i vaučer za 20% popusta za upis ovog najkvalitetnijeg programa tog tipa u Hrvatskoj.

Vaučer vrijedi za sve žitelje (ili poslovne subjekte) iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, za program koji će se provoditi u našim centrima u Varaždinu, Koprivnici ili Bjelovaru,

Prijave primamo od 02. travnja, stoga požurite ostvariti ovaj odličan popust!

>> Više o edukacijama ovog proljeća

Algebra je dosad sudjelovala ukupno u projektima vrijednim 35 milijuna kuna, a edukacije provode najkvalitetniji hrvatski stručnjaci (Vojković, Protulipac, Festini). Ovo je zasigurno jedna od edukacija gdje će vam se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti u vrlo kratkom roku. Po završetku programa, stiče se pravo na upis u e-radnu knjižicu.

Cijela specijalistička edukacija provodi se praktično na stvarnim primjerima, te je završni rad svakome polazniku ujedno i priprema za stvarno apliciranje na jedan od projekta financiranih iz EU. Tijekom programa se i radi na konkretnim zadacima i aktivnostima, vezanim za primjere iz prakse.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mailove: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Trajanje programa

120 sati (8-satne cjelodnevne radionice)

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Pogledajte i zanimljiv VIDEO, koji će vam zasigurno otkriti neke nove detalje, vezano uz ovu atraktivnu edukaciju.

]]>
Informacije o Algebrinim edukacijama u našim centrima u svibnju, pronađite OVDJE ! https://www.educirajme.com/vijesti/informacije-o-algebrinim-edukacijama-u-našim-centrima-u-svibnju-pronađite-ovdje Mon, 31 Mar 2014 16:48:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/informacije-o-algebrinim-edukacijama-u-našim-centrima-u-svibnju-pronađite-ovdje Zanima vas osobni razvoj, napredak u karijeri i na poslu, ili pronalazak novog posla?

U našim EducirajMe centrima (Bjelovar, Varaždin, Koprivnica, Virovitica) počinje niz atraktivnih Algebrinih edukacija: Voditelj izrade i provedbe EU projekata, Računalni operateri, Grafički dizajner-Adobe, CAD specijalist-Autodesk, Web dizajner-Adobe, Programer web aplikacija, programer mobilnih aplikacija – ANDROID, CCNA Cisco Specijalist za računalne mreže, Specijalist digitalne fotografije i obrade te programi za Samostalnog knjigovođu i knjigovođu.

Svi programi obrazovanja su verificirani, a stječu se u većini slučajeva, uz pravo na upis u e-radnu knjižicu i jedinstveni međunarodno priznati stručni certifikati. Edukacije provode najbolji hrvatski stručnjaci, dokazani u svojim stručnim područjima. Svi programi su usmjereni, prilagođeni tržištu rada, odnosno potrebama na radnom mjestu.

Više informacija, kao i upute kako i gdje se prijaviti na edukacije koje počinju u travnju na sljedećim linkovima:

>> Web dizajner – Adobe<<
 

>> CISCO akademija: CCNA Specijalist za računalne mreže <<
 

>> CAD specijalist – Autodesk <<
 

>> Programer web aplikacija (PHP i mySQL)<<
 

>> Programer mobilnih aplikacija – ANDROID <<
 

>> Grafički dizajner -Adobe <<
 

>> Voditelj izrade i provedbe EU projekata <<  

>> Specijalist digitalne fotografije i obrade <<
 

>> Računalni operater / ECDL operater / ECDL specijalist <<
 

>> Samostalni knjigovođa / knjigovođa <<
 

Dodatne informacije:

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu –> https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow

]]>
PHP/mySQL: Postanite Programer web aplikacija https://www.educirajme.com/vijesti/php-mysql-postanite-programer-web-aplikacija Sat, 12 Apr 2014 10:18:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/php-mysql-postanite-programer-web-aplikacija Želite li zakoračiti u svijet programiranja,  u Varaždinu možete se upisati najkasnije zaključno sa 25.04., jer je prvi tjedan nastave u tijeku uz poseban vaucher popust.  Nastava se održava u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima.

Svi zainteresirani iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije mogu se prijaviti na edukacije za Programera web aplikacija. Tijekom programa u trajanju od 160 sati možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Predavač je Bernard Toplak, iskusan predavač i poduzetnik, s dugogodišnjim iskustvom u području internet programiranja.

Svi upisani u ovaj program obrazovanja, počevši od 14.04.  dobivaju, kao dodanu vrijednost, i specijalistički seminar

Uvod u Android programiranje

U Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici nastava počinje u svibnju. Nije vam potrebno predznanje, tek osnove programske logike, a najvažnije od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194.

Više o samom programu, pogledajte OVDJE.

Programer Internet aplikacija – PHP i mySQL

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade web aplikacija?

Web aplikacije su programi koje su dostupne putem internet preglednika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, i s računala i sa smartphone-a i najčešće su poslovne prirode. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je mogućnost njihova korištenja bez potrebe za instalacijom na računalo ili mobilni telefon. Poznavanjem principa njihove izrade moći ćete dizajnirati aplikacije koje će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg klijenta – bilo da želi prodavati proizvode i usluge na internetu (web shop), voditi evidenciju o stanju na skladištu, prikupljati podatke o svojim kupcima ili nešto treće.

PHP i mySQL su najraširenija „open source“ rješenja za izradu web aplikacija. Jednostavna struktura i sintaksa PHP-a omogućava jednostavno svladavanje jezika, a mogućnost povezivanja s brojnim bazama podataka čine ga jednim od najpoželjnijih jezika danas.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (40 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?
Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • D42:Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju:

e-mail:informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515, 043/263-194

Želite li otkriti zašto je programiranje tako zanimljivo i atraktivno, uz primjere iz prakse, pogledajte sljedeći VIDEO.

]]>
Kreativni svibanj: U tijeku prijave za atraktivne edukacije https://www.educirajme.com/vijesti/kreativni-svibanj-u-tijeku-prijave-za-atraktivne-edukacije Thu, 01 May 2014 07:39:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/kreativni-svibanj-u-tijeku-prijave-za-atraktivne-edukacije Dobra vijest za sve kreativce u bjelovarskom, virovitičkom i koprivničkom kraju, u EducirajMe centrima počinje „Kreativni svibanj“.  U svibnju krećemo s čak četiri „kreativne“ edukacije, za grafičkog dizajnera, web dizajnera, programera mobilnih aplikacija (Android) i CAD specijalistu.

Prijave i sve informacije na informacije@educirajme.com, 

odnosno na telefon 043/220-840.

U našim centrima, u Bjelovaru, Virovitici i Koprivnici, traju predbilježbe za Algebrine edukacije za četiri atraktivna zanimanja:

>> Grafički dizajner (Adobe) <<

>> Web dizajner (Adobe) <<

>> CAD specijalist (Autodesk) << 

>> Android programer <<

Zanimanje grafičkog dizajnera danas je nezamislivo bez Adobe tehnologija, kao i certifikata ove ugledne tvrtke. A sve to učite i stičete međunarodno priznate certifikate, po završetku edukacijskog programa u trajanju 170 sati. Nastava se održava u kasno popodnevnim i večernjim terminima, stoga nije teško pohađati satove ove vrijedne edukacije. Svi koji upišu ovaj program edukacije, dobivaju i literaturu na hrvatskom jeziku.

Jednako tako i u edukaciji za Web dizajnera, radi se s Adobeovim alatima (Flash, Dreamweaver i Fireworks), dok ostali moduli sadržavaju HTML, CSS, WordPress, a stiču se i danas nezaobilazna znanja iz optimizacije za tražilice (popularni SEO) te Google Analyticsa. Stiče se vrijedan, međunarodno priznati Adobe certifikat, a edukacija traje 160 sati te svi polaznici dobivaju kompletnu literaturu na hrvatskom jeziku.

O Android tehnologijama ne vrijedi previše trošiti riječi, dovoljna je činjenica da ih svi koriste svakodnevno, i to gotovo stalno. Programer mobilnih aplikacija trenutno je najtraženije zanimanje u svijetu, a naš program provode najkvalitetniji stručnjaci u regiji. Sve to radi se na konkretnim primjerima, uz rad na vlastitim aplikacijama, koje će biti testirane tijekom edukacije, pa ćete moći vidjeti i kako vaše aplikacije stvarno funkcioniraju. Program traje 200 školskih sati, a nakon njega, spremni ste za posao programera na zahtjevnom tržištu rada.

A svi koji se bave izradom planova, nacrta, projekata, tehničke dokumentacije, sigurno će se oduševiti kada čuju da počinje i edukacija za CAD specijalista, koja se provodi za AutoCAD 2012/14 softwareu. CAD je danas neizostavan alat u brojnim zanimanjima, a omogućuje izradu 2D crteža, 3D modela, razne simulacije, vizualizacije i animacije. Svi koji upišu ovaj program, dobivaju i besplatni seminar 3D modeliranja. Svi koji završe obuku za CAD specijalistu, stiču pravo na vrijedan i međunarodno priznati AutoDesk certifikat. Edukacija sveukupno traje 130 sati (večernji i kasnopopodnevni termini). Svi polaznici dobivaju i kompletnu literaturu na hrvatskom jeziku.

Budite kreativni, ali i proaktivni, prijavite se i zatražite dodatne informacije…

Javite nam se na e-mail: informacije@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194.

Sve o edukacijama u našim EducirajMe centrima, provjerite na sljedećem linku –> Dobrodošli u proljeće vaše karijere!

]]>
Prijave u tijeku: Računalni operater, ECDL operater i ECDL specijalist https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-u-tijeku-računalni-operater-ecdl-operater-i-ecdl-specijalist Thu, 01 May 2014 14:25:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-u-tijeku-računalni-operater-ecdl-operater-i-ecdl-specijalist Za zanimanja računalnih operatera, tijekom desetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše ljudi. Algebrin program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. Mnogi od njih su po završetku programa promijenili nabolje stvari u svojim karijerama.

Krećemo s upisima za Računalnog operatera, ECDL operatera i ECDL specijalista, u svim našim centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica). Nastava počinje u travnju i svibnju.

Edukacija kreću od 12. svibnja (kasno poslijepodnevni/večernji termini), a prijave i upisi u tijeku. Ne propustite ovu priliku i iskoristite voucher u iznosu od 500 kn na cijenu.

Edukacija u Koprivnici i Virovitici počinje u drugoj polovici svibnja.

Po završetku obrazovanja stjeće se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail:  informacije@educirajme.com

telefone: 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu); 042/200-515.

SADRŽAJ PROGRAMA:

]]>
Virovitica: Poznati datumi početka edukacija! Provjerite i upišite se! https://www.educirajme.com/vijesti/virovitica-poznati-datumi-početka-edukacija-provjerite-i-upišite-se Sun, 04 May 2014 18:40:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/virovitica-poznati-datumi-početka-edukacija-provjerite-i-upišite-se Od ovog proljeća Algebra je krenula s edukacijama i u Virovitici, tako da će svi ljudi željni napredovanja u karijeri i osobnog razvoja konačno doći na svoje. Od svibnja su krenuli i upisi na prve edukacije, koje će početi u lipnju.

Poznati su i datumi početka edukacija, pa tako prva počinje edukacija Voditelja izrade i provedbe EU projekata, već 23. svibnja. Potom 2. lipnja počinju edukacije za ECDL računalne operatere, za koje se stiče vrijedna ECDL diploma te za Samostalnog knjigovođu.

Nešto kasnije u lipnju krenut će i specijalističke, ali vrlo atraktivne edukacije CISCO specijalist za računalne mreže, u sklopu CISCO akademije te Programer mobilnih aplikacija.

Prijave se još primaju, putem e-maila informacije@educirajme.com, ili nas kontaktirati putem naše Facebook stranice, odnosno telefona u središnjem uredu 043/263-194.

Rezervirajte svoje mjesto na edukacijama koje kreću:

>> Voditelj izrade i provedbe EU projekata (23.05.)

>> CAD Specijalist (02.06.)

>> Računalni operater / ECDL operater / ECDL specijalist (02.06.)

>> Samostalni knjigovođa / Knjigovođa (02.06.)

>> CISCO akademija: CISCO specijalist za računalne mreže (16.06.)

>> Programer mobilnih aplikacija (ANDROID) (16.06.)

Prijavite se i(li) zatražite dodatne informacije na virovitica@algebra.hr, odnosno na telefon 043/220-840.

Više o edukacijama u svim EducirajMe centrima (Koprivnica, Bjelovar, Varaždin) na sljedećem linku –> Dobrodošli u proljeće Vaše karijere.

]]>
Prijave za AutoCAD u Virovitici još tjedan dana https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-za-autocad-u-virovitici-još-tjedan-dana Mon, 02 Jun 2014 11:26:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-za-autocad-u-virovitici-još-tjedan-dana Idući ponedjeljak, 9. lipnja, u Virovitici kreće Algebrin verificirani program obrazovanja za CAD specijalista. Ovaj vrijedan program, upisuje se u e-radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata, a prijave vrijede još ovaj tjedan.

Prijaviti se možete na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefon 043/ 263-194.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Obuka će se provoditi na softwareu AutoCAD 2012.

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom, planiranje.

Korištenje računala za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Brzina i preciznost izrade kao i jednostavna mogućnost manipulacije i arhiviranja gotovih dokumenata i njihovog kasnijeg ponovnog korištenja predstavljaju glavne razloge koji CAD čine neizbježnim.

Cilj
Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

Trajanje programa
130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Prijaviti se možete na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefon 043/ 263-194.


]]>
Ne ljenčarite preko ljeta, educirajte se za EU Project managera https://www.educirajme.com/vijesti/ne-ljenčarite-preko-ljeta-educirajte-se-za-eu-project-managera Thu, 05 Jun 2014 07:39:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/ne-ljenčarite-preko-ljeta-educirajte-se-za-eu-project-managera S početkom u četvrtak, 12. lipnja u Virovitici počinje edukacija za Voditelja izrade i provedbe EU projekata. Ovo ljeto nemojte rezervirati za kupanje i odmor, već za najbolju moguću stvar – edukaciju, kako bi jesen dočekali znatno spremniji na tržištu rada.

Radi se o Algebrinom programu, dokazano najkvalitetnijem na tržištu u regiji, a program se bazira na radu na konkretnim primjerima iz prakse. Edukaciju provode najkvalitetniji hrvatski stručnjaci (Vojković, Protulipac, Festini…), a ovo je sigurno edukacija gdje će se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti. PO završetku programa stiče se pravo na upis u e-radnu knjižicu.

Program počinje već za desetak dana, a prijaviti se možete na informacije@educirajme.com. Spomenut ćemo da je Algebra dosad sudjelovala ukupno u projektima vrijednim 35 milijuna kuna.

Trajanje programa je 120 sati, a održavat će se po „ubrzanom modelu“, i predavanja bi trebala završiti do kraja srpnja.

Trajanje programa

120 sati (8-satne cjelodnevne radionice)

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Pogledajte i zanimljiv VIDEO, koji će vam zasigurno otkriti neke od razloga zašto upisati ovu edukaciju.

]]>
Počeo program edukacije za Voditelja EU projekata https://www.educirajme.com/vijesti/počeo-program-edukacije-za-voditelja-eu-projekata Wed, 25 Jun 2014 09:30:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/počeo-program-edukacije-za-voditelja-eu-projekata Kao što smo i najavili, u EducirajMe centrima nema mirovanja niti tijekom ljeta. U Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici provode se brojne edukacije, kako poslovne i informatičke edukacije, grupne i individualne, odnosno in-house edukacije za potrebe naših poslovnih klijenata.

U našem posljednjem otvorenom centru u tijeku je edukacija za EU projekt menadžera, odnosno za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata, što je puni i točan naziv Algebrine edukacije.

Radi se o dokazano najkvalitetnijem programu na tržištu u regiji, koji se bazira na radu na konkretnim primjerima iz prakse. Edukaciju provode najkvalitetniji hrvatski stručnjaci (Vojković, Protulipac, Festini…), a ovo je sigurno edukacija gdje će se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti. Po završetku programa stiče se pravo na upis u e-radnu knjižicu.

Spomenut ćemo da je Algebra dosad sudjelovala ukupno u projektima vrijednim 35 milijuna kuna. Trajanje programa je 120 sati, a  predavanja bi trebala završiti do kraja srpnja.


]]>
Završena predavanja za voditelja EU projekata u Virovitici https://www.educirajme.com/vijesti/završena-predavanja-za-voditelja-eu-projekata-u-virovitici Mon, 21 Jul 2014 05:51:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/završena-predavanja-za-voditelja-eu-projekata-u-virovitici I tako smo u utorak 14.07. završili s predavanjima i vježbama za program Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova u Virovitici.

Od uspješnog završetka edukacije dijeli nas još zadnji napor - završni rad. Mi ćemo zasukati rukave, a Vi nam poželite sreću!

Vrlo brzo, krenut ćemo dalje s novim edukacijama u Virovitici, a sve informacije o edukacijama možete dobiti putem e-maila informacije@educirajme.com.

]]>
Prijavite se na besplatne radionice u Algebra centrima! https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-na-besplatne-radionice-u-algebra-centrima Mon, 01 Sep 2014 15:03:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijavite-se-na-besplatne-radionice-u-algebra-centrima U Algebri se još od davne 1998. godine prenose vrijedna znanja koja donose veće mogućnosti i potencijalno veće prihode. Algebra marljivo priprema za atraktivna zanimanja sadašnjosti i budućnosti koja ne poznaju granice.

A vrlo lako možete otkriti koja su to zanimanja na besplatnim radionicama. One će trajati 6 sati, stoga odvojite vrijeme i usvojite dio vještine iz jednog od programa obrazovanja. Algebrinu kvalitetu nedavno je potvrdio i Microsoft, koji ju je proglasio najboljim svjetskim partnerom u domeni edukacija.

Edukacije će voditi uvaženi predavači, dokazani stručnjaci, s iskustvom u predavanju i prenošenju znanja. Predavanja će se održavati u najmodernije opremljenim učionicama, po optimalnom osmišljenom planu edukacija, sve kako bi polaznici imali najbolja moguć znanja, potrebna za napredovanje u karijeri ili pronalazak novog posla.

Prijaviti se možete, i sve dodatne informacije dobiti i u Algebra – EducirajMe centrima u Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru i Virovitici.

U našim centrima (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar i Virovitica) provodit će se sljedeće radionice:

  • Android programer
  • Mrežni specijalist CCNA
  • Digitalna fotografija
  • EU fondovi
  • Web dizajner
  • CAD specijalist

Osim toga, dodatno će se u centrima Bjelovar i Virovitica provoditi radionice za Samostalnog knjigovođu te Grafičkog dizajnera.

Prijave su bile moguće do petka (5. rujna) u 12 sati, a nakon toga moguće su putem e-maila i našim centrima (varazdin@algebra.hr, bjelovar@algebra.hr, koprivnica@algebra.hr,virovitica@algebra.hr).

Dodatne informacije: email: informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515; 043/263-194 

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme 

Youtube kanal –> https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow  

]]>
Varaždin: Započeo program za Voditelja EU projekata https://www.educirajme.com/vijesti/varaždin-započeo-program-za-voditelja-eu-projekata Fri, 17 Oct 2014 20:36:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/varaždin-započeo-program-za-voditelja-eu-projekata U našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7) započeo je u ponedjeljak uvodnim satom Algebrin program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe EU programa.

Radi se o vrhunskoj edukaciji, u trajanju od 120 školskih sati, koju provode vodeći hrvatski stručnjaci, uz brojne primjere iz prakse, s konkretnih projekata.

Uvodni sat održan je u ponedjeljak 17. studenog, a mjesta na ovoj atraktivnoj edukaciji još uvijek ima. Uvodni sad držala je konzultantica za EU fondove Bianka Logožar. Svi koji žele mogu se prijaviti na e-mail informacije@educirajme.com, odnosno na telefon 042/200-515.

U tijeku su i prijave za ostale edukacije, koje su pred početkom u Varaždinu, PHP/MySQL programer, AutoCAD specijalist, Web dizajn, a uskoro kreću i edukacije za ECDL računalnog operatera i Samostalnog knjigovođu.

Dodatne informacije o SVIM edukacijama u našim centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica) pogledajte OVDJE.

]]>
Android programer: Postanite programer mobilnih aplikacija https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-postanite-programer-mobilnih-aplikacija Mon, 20 Oct 2014 20:24:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-postanite-programer-mobilnih-aplikacija Najbrže rastući segment u IT industriji su mobilne aplikacije, a jedno od najtraženijih zanimanje je programer mobilnih aplikacija. U Varaždinu, Bjelovaru i Koprivnici počinje edukacija za upravo ovo zanimanje – Programer mobilnih aplikacija (Android). Ovu Algebrinu edukaciju provode odlični stručnjaci s bogatim iskustvom, a usmjerena je na davanje konkretnijih znanja i vještina.

>> Prijave za Algebrine edukacije u tijeku: Popis svih programa u našim centrima

Prijave se primaju za edukaciju u  EducirajMe centrima u Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru i Virovitici. Programi obrazovanja počinju krajem svibnja.

Prijavite se putem e-maila: informacije@educirajme.com te putem telefona: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).


Programer mobilnih aplikacija – ANDROID 

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade mobilnih aplikacija?

Zbog velike popularnosti pametnih telefona i tablet uređaja, očekuje se da će vrijednost tržišta mobilnih aplikacija u iduće 3 godine rasti 30% godišnje.  Također, predviđa se da će download mobilnih aplikacija u 2017. godini dosegnuti  brojku od 200 milijardi.

Znanje razvoja aplikacija za mobilne uređaje jako je traženo i financijski isplativo, bilo da prodajete vlastitu aplikaciju kroz Internet dućan u vrijednosti 1$ ili nudite svoje znanje za realizaciju tuđih ideja kroz izradu aplikacije.

Što ćemo Vas naučiti?

Po završetku programa polaznik će biti sposoban samostalno izraditi aplikacije za Android platformu te ih postaviti na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play. Na putu do do postavljanje aplikacije na Google Play, prethodno ćete ovladati osnovama Java programiranja za Android, naučit ćete dizajnirati, oblikovati i implementirati baze podataka pomoću Microsoft SQL Server i SQLite tehnologije te jezika Transact SQL. Također, naučit ćete koristiti i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, upotrebljavati matematičke i programske osnove jezika za programiranje grafike i računalnih igara OpenGL ES.

Zašto smo najbolji?

  • Testiranje aplikacija vrši se na simulatorima i tablet uređajima
  • Predavači sa višegodišnjih iskustvom

Trajanje programa:

200 školskih sati (3-4 mjeseca, ovisno o dinamici) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • Osnove Java programiranja za Android
  • Uvod u programiranje na Android platformi
  • Uvod u SQL
  • Izrada aplikacija za Android platformu
  • Grafika, senzori i izrada igara za Android
  • Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti putem e-maila: informacije@educirajme.com

te na telefone: 042/200-515; 043/263-194 

]]>
Božićna akcija: Iskoristi popuste i pokloni Algebrinu edukaciju! https://www.educirajme.com/vijesti/božićna-akcija-iskoristi-popuste-i-pokloni-algebrinu-edukaciju Wed, 03 Dec 2014 11:46:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/božićna-akcija-iskoristi-popuste-i-pokloni-algebrinu-edukaciju Prosinac. O da, stiglo nam je i to vrijeme – blagostanja i mira, sladunjavih pjesmica i mirisnih kolača, darivanja, a ako nam se vrijeme smiluje i pokoje pahulje snijega.

U Algebri su nas ovih dana posjetili Rudolf i Djed Božićnjak, umorni od potrage za darovima. Inspiracije kažu nemaju, nije ni Kina više što je nekad bila, a sve što donesu ima sve manji i manji rok trajanja. Imate li nešto vječno, vrijedno, pametno, upitao nas je Djedica.

I tako smo krenuli u stvaranje naših poklon bonova. Pročešljali smo našom bazom, napravili popis najtraženijih programa obrazovanja u pojedinim gradovima i na njih odobrili 25% popusta

U sljedeće TRI srijede, 3., 10., i 17. prosinca, želite li sebi ili dragoj osobi pokloniti program obrazovanja u Algebri, svratite do naših odabranih centara. Ondje će vam pomoćnice Djeda Božićnjaka to omogućiti uz 25% popusta, ali samo u te dane! Kako biste ostvarili popust na cjelokupni program obrazovanja bit će potrebno tijekom posjeta centru uplatiti upisninu. Požurite, jer je vijest o ovom popustu već odjeknula do dalekih toplih i hladnih krajeva, pa smo morali ograničiti broj poklon bonova na 5 dnevno.

Neka 2015. bude prava godina u kojoj će tvoja sestra postati web dizajnerica, sin stručnjak za EU fondove, prijatelj samostalni knjigovođa, kći programerka… a ti, što god poželiš!

Čiča miča, u Algebri je krenula sezona darivanja!

Provjerite u našim centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica i Virovitica), danas, a potom i u sljedeće dvije srijede, i poklonite nekome edukaciju.

>> Više o edukacijama u ostalim centrima u Hrvatskoj

CAD specijalist

  • Varaždin
  • Koprivnica

Samostalni knjigovođa

  • Varaždin
  • Koprivnica
  • Bjelovar
  • Virovitica

Računalni operater

  • Varaždin
  • Koprivnica
  • Bjelovar
  • Virovitica

Web dizajner

  • Varaždin
  • Koprivnica

PHP programer

  • Varaždin
  • Koprivnica

Android programer

  • Bjelovar
  • Virovitica

Specijalist digitalne fotografije

  • Varaždin
  • Koprivnica
  • Bjelovar
  • Virovitica

CCNA – CISCO akademija

  • Varaždin
  • Koprivnica
  • Bjelovar
  • Virovitica

SMS – Sistemski i mrežni specijalist

  • Varaždin
  • Koprivnica
  • Bjelovar
  • Virovitica
]]>
Poslovna korist za čak 80% polaznika edukacija za Voditelja EU projekata https://www.educirajme.com/vijesti/poslovna-korist-za-čak-80-polaznika-edukacija-za-voditelja-eu-projekata Tue, 23 Dec 2014 09:31:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/poslovna-korist-za-čak-80-polaznika-edukacija-za-voditelja-eu-projekata Algebra osnovala alumni zajednicu voditelja EU projekata. Najzanimljivija činjenica je da je gotovo 80 posto polaznika imalo je direktnu poslovnu korist od edukacije za taj posao.

Kako bi bivšim polaznicima programa obrazovanja za stručnjake za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova olakšalo daljnji rad u tom sektoru, pomoglo im aktualnim informacijama i bolje ih međusobno povezalo, Učilište Algebra osnovalo je alumni zajednicu kvalificiranih voditelja EU projekata.

Prva je to alumni zajednica koju pokreće Algebra s ciljem olakšavanja profesionalnog puta polaznika nakon završenog obrazovanja, a slične će zajednice biti osnivane i u budućnosti za polaznike drugih programa, kao dodatni vid podrške polaznicima. Alumni zajednica voditelja EU projekata ujedno je održala i svoje prve besplatne radionice za članove.

Završetak obrazovanja za jedan od najpopularnijih programa obrazovanja koje Učilište Algebra nudi proteklih godina – Voditelj pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – za mnoge polaznike tog programa bio je tek prvi korak u daljnjoj karijeri.

Mnogi su svoje novostečeno znanje primijenili kao konzultanti u vlastitim tvrtkama ili na projektima u drugim tvrtkama i institucijama, no budući da je tijekom obavljanja ovog posla potrebno ostati vrlo dobro informiran o svim promjenama zakona, procedura i uvjeta pojedinih natječaja, Algebra je odlučila bivšim polaznicima dodatno pomoći osnivanjem alumni zajednice koja će ih sve bolje povezati.

Algebrina alumni zajednica voditelja EU projekta pružit će im više mogućnosti za međusobno druženje i razmjenu uz posao vezanih informacija, nastavak kontakta s njihovim predavačima kao i mogućnost lakšeg pronalaženja organizacije u kojoj mogu volontirati i u praksi “izbrusiti” svoje vještine rada na EU projektima.

Algebra je iznimno aktivna u segmentu EU projekata te redovito sudjeluje u nizu projekata kao nositelj, partner ili podizvođač čime je do sada izgradila niz partnerskih odnosa s velikim brojem organizacija i institucija koje pišu i provode EU projekte pa vjeruje da će polaznicima moći pomoći i promovirajući prema njima novootvorena radna mjesta za ovaj profil stručnjaka.

Posebno će mjesto u programu rada alumni zajednice zauzimati besplatna tematska predavanja i konferencije, a prvi je ciklus održan prošloga tjedna. Teme su bile “Europski fond za regionalni razvoj (EFRR) i iskustva njegovog korištenja u Sloveniji u periodu 2007.-2013.” te “Obrasci u natječajima Europskog socijalnog fonda – specifičnosti i usklađivanje s pristupom logičke matrice”. Želja je voditelja alumni zajednice da ovakva tematska predavanja budu organizirana minimalno dvaput godišnje te da i sami članovi imaju mogućnost izbora budućih tema o kojima će ona biti organizirana, pa su ova prva predavanja u nizu, koja su održana u sklopu svečanog početka rada i utemeljenja alumni zajednice, ujedno i prilika za uspostavljanje kontakata s bivšim polaznicima i uvid u njihove želje i potrebe.

- Kako je tijekom proteklih godina kroz program edukacije za voditelje projekata financiranih iz EU fondova u Algebri prošlo više od tisuću pojedinaca, te kako se radi o jednoj od trenutačno najtraženijih vrsti stručnjaka, smatramo da ćemo osnivanjem ove alumni zajednice dodatno pomoći našim polaznicima da se uključe u rad na stvarnim projektima, da budu kontinuirano informirani o novostima s ovog područja i da imaju daljnju podršku svojih predavača i mentora - kazala je o važnosti alumni zajednice Martina Bašić, voditeljica obrazovanja u području EU fondova.

Za one koji planiraju upisati edukaciju iz ovog područja kako bi i sami u budućnosti postali članovi alumni zajednice, ohrabrujuće djeluju podaci iz recentne ankete koju je Algebra provela među polaznicima a čiji rezultati pokazuju da se 33 posto anketiranih polaznika danas bavi EU projektima kao dodatnim poslom, 24 posto dobilo je priliku raditi na novim i zanimljivijim projektima unutar vlastite organizacije dok ih je 17 posto, zahvaljujući novostečenim znanjima, prešlo na drugi, bolji posao.


]]>
PHP/MySQL programer u Varaždinu i Koprivnici https://www.educirajme.com/vijesti/php-mysql-programer-u-varaždinu-i-koprivnici Wed, 31 Dec 2014 18:03:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/php-mysql-programer-u-varaždinu-i-koprivnici Želite li zakoračiti u svijet programiranja, u našim centrima možete se prijaviti za atraktivnu Algebrinu edukaciju Programera web aplikacija (PHP/MySQL), na kojima se može naučiti programirati u PHP-u i SQL-u. Nastava će se održavati u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima, a radi se o zanimanju koje će vam biti upisano u e-radnu knjižicu.

Prijave za edukaciju u EducirajMe/Algebra centru u Varaždinu i Koprivnici, primaju se do 02.03. (ponedjeljak), a nastava počinje istoga dana u kasno poslijepodenvnom večernjem terminu.

Tijekom programa u trajanju od 160 sati možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Ovaj progam drži iskusni predavač i poduzetnik na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom u programiranju i Internetskim tehnologijama.

Svi upisani u ovaj program obrazovanja, dobivaju GRATIS i specijalistički seminar Uvod u HTML/CSS. 

Svakako vrijedi istaknuti da vam nije potrebno predznanje, tek osnove programske logike, a najvažniji od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na:

mail: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515, 048/621-109, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Programer Internet aplikacija – PHP i mySQL

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade web aplikacija?

Web aplikacije su programi koje su dostupne putem internet preglednika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, i s računala i sa smartphone-a i najčešće su poslovne prirode. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je mogućnost njihova korištenja bez potrebe za instalacijom na računalo ili mobilni telefon. Poznavanjem principa njihove izrade moći ćete dizajnirati aplikacije koje će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg klijenta – bilo da želi prodavati proizvode i usluge na internetu (web shop), voditi evidenciju o stanju na skladištu, prikupljati podatke o svojim kupcima ili nešto treće.

PHP i mySQL su najraširenija „open source“ rješenja za izradu web aplikacija. Jednostavna struktura i sintaksa PHP-a omogućava jednostavno svladavanje jezika, a mogućnost povezivanja s brojnim bazama podataka čine ga jednim od najpoželjnijih jezika danas.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (40 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?
Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • D42:Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija


Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju:

e-mail - informacije@educirajme.com

Telefon - 042/200- 515; 043/263-194

>> EducirajMe centri – Referendum za znanje (skupljaju se potpisi)

Želite li otkriti zašto je programiranje tako zanimljivo i atraktivno, uz primjere iz prakse, pogledajte sljedeći VIDEO.

]]>
WEB dizajn: Prijave za Bjelovar, Varaždin i Koprivnicu u tijeku https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-prijave-za-bjelovar-varaždin-i-koprivnicu-u-tijeku Wed, 31 Dec 2014 22:08:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-prijave-za-bjelovar-varaždin-i-koprivnicu-u-tijeku U našim centrima u Bjelovaru i Koprivnici, u tijeku su prijave za Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera,  za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

U Bjelovaru edukacija počinje 30. ožujka, u kasno poslijepodnevnom terminu, a prijave su u tijeku, do 27. ožujka, stoga požurite.

E-mail za prijave: informacije@educirajme.com
Telefon: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri.

Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi , priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

]]>
Web dizajn: Završne prijave za edukaciju u Bjelovaru! https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-završne-prijave-za-edukaciju-u-bjelovaru Thu, 19 Mar 2015 14:54:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/web-dizajn-završne-prijave-za-edukaciju-u-bjelovaru U našim centrima u Bjelovaru i Koprivnici, u tijeku su prijave za Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera,  za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

U ovom upisnom roku iskoristite dodatni voucher od 30% na redovnu cijenu edukacije, za sve oblike plaćanja, koji ostvarujete prilikom samoga upisa!

Nastava za Web dizajnera u Bjelovaru počinje 11. svibnja, a završni upis je u tijeku, no požurite jer je broj mjesta ograničen na 14. Predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju i literaturu na hrvatskom jeziku.

E-mail za prijave: informacije@educirajme.com
Telefon: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za web dizajn po međunarodnom Adobe standardu. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri.

Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi , priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

]]>
Sistemski i mrežni administrator-specijalist: Završne prijave u tijeku https://www.educirajme.com/vijesti/sistemski-i-mrežni-administrator-specijalist-završne-prijave-u-tijeku Thu, 26 Mar 2015 17:31:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/sistemski-i-mrežni-administrator-specijalist-završne-prijave-u-tijeku Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora, danas su među najtraženijim na domaćem, ali i inozemnim tržištima rada. Nije niti čudno, kada se zna da je poslovanje praktički bilo koje tvrtke nezamislivo, bez poznavanje mrežne infrastrukture i operacijskih sustava.

U Varaždinu u travnju počinje program obrazovanja Sistemski i mrežni administrator, a oprobani način edukacije IT kadra obogaćen je i modulom koji obrađuje sigurnost u IT mrežama te rad s virtualizacijskim platformama, kao i rad u Cloudu. Program je usklađen s najnovijim operativnim sustavima (Windows, Windows Server).

Što ćete znati nakon završetka?

Znat ćete postaviti i održavati manju mrežu računala. Instalirat ćete i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu. Postavljat ćete Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju. Održavat ćete sigurnost IT mreže. Bit ćete osposobljeni za rad s virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. cloud).

Edukacija se odvija u trajanju od 160 sati, kroz četiri seminara, a provode ju ugledni stručnjaci, Matija Blagus, predavač na brojnim konferencijama između ostalog i MCSE (Microsoft Certified Solution Expert) za Sharepoint. Imat će i timsku podršku dugogodišnjeg predavača IT mrežnih tehnologija Zlatka Kunšteka.

Sadržaj programa obrazovanja

  • N98: Administracija klijentskog operacijskog sustava MS Windows
  • N35: Uvod u računalne mreže
  • N92: Sigurnost informacijskih sustava i virtualizacija
  • N100: Administriranje Windows servera i mrežne infrastrukture

Prijave za ovu atraktivnu edukaciju primamo zaključno sa  17. travnjom, a primaju se putem e-maila informacije@educirajme.com te putem telefona na broj 042/200 – 515. Sve dodatne informacije mogu se potražiti i u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7. Radno vrijeme referade je ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16, a utorak i četvrtak od 12-19 sati.

]]>
Koprivnica: Upisi na najbolje Algebrine programe u tijeku https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-na-najbolje-algebrine-programe-u-tijeku Tue, 31 Mar 2015 05:51:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-na-najbolje-algebrine-programe-u-tijeku Za sve one koji žele napredak u karijeri, novi posao, prekvalifikaciju, stručna specijalistička znanja, najbolji odabir je EducirajMe centar u Koprivnici.  A tamo možete odabrati neku od Algebrinih edukacija, prepoznatih kao najbolje u Hrvatskoj. Sve informacije i prijave na informacije@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194

Upisi u tijeku:

  • Računalni operater po ECDL standardu / ECDL specijalist
  • Samostalni knjigovođa / Knjigovođa
  • Grafički dizajner
  • Specijalist digitalne fotografije
  • Web dizajn
  • PHP/SQL programer
  • Android programer
  • Sistem i mrežni administrator
  • CISCO – CCNA mrežni specijalist

Ako vas zanima rad na računalu, a niste dovoljno sigurni u svoje znanje, želite ga nadopuniti, za vas je idealna edukacija za ECDL računalnog operatera ili specijalistu. Edukacija traje 120 sati, a svi polaznici edukacije za ECDL računalnog operatera bit će osposobljeni za rad u Windows 8 operativnom sistemu te na proramima iz Office paketa: Word, Excel i Outlook. Oni koji se odluče za ECDL specijalistu (150 sati) bit će obučeni i iz tri dodatna područja: Powerpoint i izrada prezentacija, Online suradnja i IT sigurnost.

Svi koji završe edukaciju, stiču međunarodni priznate ECDL (European Computer Driving Licence) diplome. ECDL standard je europski standard za rad na računalima, a certifikati su međunarodno priznati.

Uz edukaciju za računalne operatere, program obrzaovanja koji je u proteklih 20 godina to su svakako tečajevi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu, na kojima možete naučiti sve što ste ikada željeli naučiti o knjigovodstvenim poslovima. Sjajna je to prilika za sve koji žele sami voditi svoje poslovne knjige, odnosno promijeniti zanimanje ili posao.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatički dio – 4 seminara, koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

A sve one koje zanima dizajn, upisi traji i za program Grafički dizajn, najbolji program tog tipa u Hrvatskoj. Program vode iskusni predavači i Adobe Certified stručnjaci, a polaznici će naučiti koristiti računale alate za grafičko oblikovanje te tajne struke grafičkog dizajna i izdavaštva kako u klasičnom, tako i u digitalnom obliku.

Od kreativnih zanimanja, svakako moramo izdvojiti našu mini Foto akademiju, koju vodi ugledni fotograf Goran Matošević, u sklopu koje će se odvijati radionice Reporterske fotografije i Studijske fotografije, koje su i unutar toga podijeljene u dodatne skupine. A zainteresirani fotografi mogu se prijaviti i odslušati i 160 sati programa Specijalist digitalne fotografije. U sklopu programa uči se i raditi u Adobe Photoshopu, program uključuje isključivo terenski rad, posjet događajima, a vrijedi napomenuti da će se u sklopu programa raditi i na kamerama koje se nalaze na letjelicama (dronovima).

Svi polaznici će završetkom programa, uz upis zvanja u radnu knjižicu, dobiti i originalni Adobeov certifikat kao potvrdu svojeg znanja.

U Algebra/EducirajMe centru u tijeku su i prijave za Web dizajnera, za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za Web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri. Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

Svi polaznicima ovog programa darujemo i seminar Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje (40 sati) čime ćete svoje znanje web dizajnera podići na još veću razinu jer ćemo Vam pružiti uvid u svijet Web programera.

U programu EducirajMe centra nalazi se i vrhunski program PHP/SQL programer, gdje tijekom 160 sati obuke možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Svi upisani u ovaj program obrazovanja, dobivaju GRATIS i specijalistički seminar Uvod u HTML/CSS.  Svakako vrijedi istaknuti da vam nije potrebno predznanje, tek osnove programske logike, a najvažniji od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Za ovo zanimanje vam nije potrebno NIKAKVO prethodno predznanje, osim tek malo zdrave programske logike!

A kada smo kod programerskih poslova, spomenimo svakako i Android programera, zanimanje za kojim trenutno najbrže reste potreba na tržištu rada. Po završetku programa polaznik će biti sposoban samostalno izraditi aplikacije za Android platformu te ih postaviti na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play. Na putu do do postavljanje aplikacije na Google Play, prethodno ćete ovladati osnovama Java programiranja za Android, naučit ćete dizajnirati, oblikovati i implementirati baze podataka pomoću Microsoft SQL Server i SQLite tehnologije te jezika Transact SQL. Također, naučit ćete koristiti i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, upotrebljavati matematičke i programske osnove jezika za programiranje grafike i računalnih igara OpenGL ES.

Testiranje aplikacija vrši se na simulatorima i tablet uređajima, a predavači sa višegodišnjih iskustvom. Trajanje programa je 200 školskih sati (3-4 mjeseca, ovisno o dinamici), a odvija se u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima.

Sve informacije i prijave na informacije@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194.

]]>
Voditelj EU projekata: Edukacija u svibnju u našim centrima https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-eu-projekata-edukacija-u-svibnju-u-našim-centrima Wed, 29 Apr 2015 06:56:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-eu-projekata-edukacija-u-svibnju-u-našim-centrima Uvijek su vas zanimali europski projekti, a o njima ste zasad samo slušali putem medija i drugih kanala informiranja? Preuzmite stvari u svoje ruke i naučite kako se postaje Voditelj EU projekata, putem programa koji počinje uskoro u našim centrima u Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru,  i Virovitici.

Edukacija počinje u subotu 23.05., a rok za prijave je srijeda (20.05.).
Prijavite se na email: informacije@educirajme.com te putem telefona 042/555-410, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).

Program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je trenutno dokazana najkompletniji program na tržištu obrazovanja, te zasigurno jedna od edukacija gdje će vam se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti u vrlo kratkom roku. Po završetku programa, stiče se pravo na upis u radnu knjižicu.

Cijela specijalistička edukacija provodi se praktično na stvarnim primjerima, te je završni rad svakome polazniku ujedno i priprema za stvarno apliciranje na jedan od projekta financiranih iz EU.

Prijave za edukaciju su u tijeku, a prijaviti se možete do kraja listopada…

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na mail: informacije@educirajme.com

telefone: 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade EU projekata?

Tržište voditelja projekata specifičan je i potpuno novi segment tržišta rada koji pokazuje konstantni rast. Na žalost, trenutno je u Hrvatskoj prisutan deficit kompetentnih voditelja projekata finaniciranih iz EU fondova, te je ovo područje značajna prilika za sve pojedince u potrazi za boljim ili novim poslom. S ulaskom Hrvatske u EU dostupna sredstva sada su višestruko veća – u nekim sektorima bit će moguće povući i 10 puta veće iznose od onih koji su bili raspoloživi prije ulaska.
Posao voditelja EU projekata je zahtjevan i ozbiljan posao za koji su neophodne izvrsne organizacijske vještene, ali koji ujedno obiluje opsežnim administrativnim aktivnostima, izvješćima i kontinuiranom komunikacijom sa provedbenim tijelom, a idealan je za osobe koje brzo uče i uživaju raditi u dinamičnom okruženju.

Što ćemo Vas naučiti?

Kroz programe ćete raditi na  najnovijim službenim projektnim dokumentima i koristiti primjera dijelova uspješnih projekata koji su odobreni za financiranje u Hrvatskoj u proteklim godinama.

Naglasak programa obrazovanja je na praktičnim vježbama kojih je u nastavi zamišljeno više od trideset, studijama slučaja i mnoštvu prikaza realnih situacija iz razvoja i provedbe EU projekata.

Tijekom edukacije naučit ćete kako koristiti stečena znanja u praksi, prilikom izrade stvarnih projektnih prijedloga i provedbe projekata u svojim organizacijama.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!
Tijekom edukacije izrađivat ćete vlastitu projektnu aplikaciju (samostalno ili u timu) koristeći službene natječajne dokumente aktualnih natječaja za koju će na kraju programa dobiti komentare i ocjenu stručnog konzultanta. Na ovaj način polaznici će imati priliku proći kroz postupak sličan evaluaciji projektnog prijedloga što daje dodatnu edukacijsku vrijednost.

Zašto smo najbolji?

Algebra se više od 6 godina aktivno bavi pripremom i savjetovanjem u pripremi projektnih prijedloga iz programa CARDS, PHARE i drugih, a unutar programa IPA njeni konzultanti su sudjelovali u pripremi više od 50 različitih projektnih prijedloga za brojne institucije, udruge i tijela javne vlasti.

Unutar ovog program imat ćete priliku učiti od najboljih hrvatskih konzultanata koji su svoje iskustvo godinama izgrađivali kao voditelji odjela za provedbu i pripremu projekata unutar ugovornih tijela, da bi kasnije ta znanja primjenjivali u pripremi i pisanju projektnih prijedloga na strani nositelja projekata. Danas rade kao evaluatori aplikacija na natječaje EU programa, sudjeluju u kreiranju operativnih planova i strateških dokumenata na nacionalnoj razini, a kreirali su i proveli stotine projekata financiranih iz EU fondova

Trajanje programa

120 sati (8-satne cjelodnevne radionice)

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Dodatne informacije:

e-mail:informacije@educirajme.com

Telefon: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

U studenom i prosincu počinje cijeli zanimljivih edukacija u svim našim centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica), a više informacija pročitajte OVDJE –> Referendum za znanje.

Pogledajte i zanimljiv VIDEO, koji će vam zasigurno otkriti neke nove detalje, vezano uz ovu atraktivnu edukaciju.

]]>
Bjelovar: Završni upisi na Algebrine edukacije u svibnju https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-završni-upisi-na-algebrine-edukacije-u-svibnju Fri, 01 May 2015 09:23:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-završni-upisi-na-algebrine-edukacije-u-svibnju Dobrodošli u proljeće vaše karijere!

U EducirajMe centru u Bjelovaru (Rusanova 10/1.kat), ovih je dana vrlo užurbano. Čak četiri edukacije trebaju početi ovog svibnja, pa je “sezona upisa” u punom zamahu. Prijavite nam se putem e-mailova karijera@educirajme.com ili putem telefona 043/263-194.
A možete i doći u naš centaru u Rusanovu te ispitati sve detalje.

Završni upisi u tijeku:
Sve edukacije imaju uključenu i dužu ljetnu pauzu.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim večernjim terminima

Web dizajner
(Početak 11.05., upisi do 11.05. u 12h)

Samostalni Knjigovođa
(Početak 18.05., upisi do 14.05.)

Specijalist digitalne fotografije
(Početak 25.05., upisi do 19.05.)

Voditelj izrade i provedbe EU projekata
(Početak 14.05., upisi do 11.05.)

U Algebra/EducirajMe centru u tijeku su i prijave za Web dizajnera, za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada, a svi koji upišu do 11. svibnja, stiču i dodatnih 30% popusta na cijenu.

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za Web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri. Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

Uz edukaciju za računalne operatere, program obrzaovanja koji je u proteklih 20 godina to su svakako tečajevi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu, na kojima možete naučiti sve što ste ikada željeli naučiti o knjigovodstvenim poslovima. Sjajna je to prilika za sve koji žele sami voditi svoje poslovne knjige, odnosno promijeniti zanimanje ili posao.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatički dio – 4 seminara, koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom, a sve je u skladu i sa ECDL standardom.

Od kreativnih zanimanja, svakako moramo izdvojiti našu mini Foto akademiju, koju vodi ugledni fotograf Goran Matošević, u sklopu koje će se odvijati pojedinačne radionica Reporterske fotografije i radionica Studijske fotografije, koje su i unutar toga podijeljene u dodatne skupine, pa ih polaznici mogu pohađati samostalno.

Također zainteresirani polaznici mogu se prijaviti i pohađati cjelokupni  programa Specijalist digitalne fotografije i obrade sa pravom upisa u radnu knjižicu. U sklopu programa uči se i raditi u Adobe Photoshopu, program uključuje isključivo terenski rad, posjet događajima, a vrijedi napomenuti da će se u sklopu cijeloga programa dodatno raditi i na kamerama koje se nalaze na letjelicama (dronovima). Svi polaznici će završetkom programa, uz upis zvanja u radnu knjižicu, dobiti i originalni Adobeov certifikat kao potvrdu svojeg znanja.

Prijavite nam se putem e-mail karijera@educirajme.com ili putem telefona 043/263-194.

]]>
Naučite raditi u AutoCAD-u i steknite certifikat tijekom ljeta! https://www.educirajme.com/vijesti/naučite-raditi-u-autocad-u-i-steknite-certifikat-tijekom-ljeta Mon, 25 May 2015 19:06:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/naučite-raditi-u-autocad-u-i-steknite-certifikat-tijekom-ljeta Jedna od najpopularnijih edukacija posljednjih godina, posebice u Sjevernoj Hrvatskoj je i ona za AutoCAD specijalistu. Nije ni čudno, jer ovaj program ima vrlo široku primjenu, koristi se za sve vrste projekata, konstrukcija, nacrta, a jedan je od neizostavnih alata i na Fakultetima u kojima se educiraju mladi kadrovi za ove poslove.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Varaždinske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije jest da je 29.06. počela edukacija za AutoCAD u EducirajMe centru u Varaždinu. Tek traju uvodna predavanja, a prijaviti i uključiti se možete do petka 10. srpnja.

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Prijave se primaju na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefon 042/200-515 . Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat,

Iako program počinje u lipnju, uz kraću pauzu od sredine srpnja do sredine kolovoza pa će se edukacija, u svojem drugom dijelu, nastaviti u rujnu.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju.

Cilj edukacije:

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa:

130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mail informacije@educirajme.com; odnosno na telefon 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).


]]>
AutoCAD specijalist: Završni upisi u tijeku! https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-završni-upisi-u-tijeku Wed, 01 Jul 2015 05:46:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-završni-upisi-u-tijeku Jučer su u našem EducirajMe centru u Varaždinu započela predavanja za Algebrinu edukaciju AutoCAD specijalist. Ova atraktivna edukacija započela je tijekom ljeta, a uz kraći ljetni odmor, nastavit će se u rujnu.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Varaždinske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije jest da je 29.06. počela edukacija za AutoCAD u EducirajMe centru u Varaždinu. Tek traju uvodna predavanja, a polaznici se mogu upisati tijekom ovog i idućeg tjedna, zaključno s 10. srpnja. Za upis u ovu grupu je, kao što vidite, preostalo tek nekoliko mjesta, stoga požurite.

Prijave se primaju na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515 . Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Iako program počinje u lipnju, uz kraću pauzu od sredine srpnja do sredine kolovoza pa će se edukacija, u svojem drugom dijelu, nastaviti u rujnu.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju.

Cilj edukacije:

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa:

130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mailinformacije@educirajme.com; odnosno na telefone 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).


]]>
Android programer: Predstavljanje programa u Varaždinu 27. lipnja https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-predstavljanje-programa-u-varaždinu-27-lipnja Mon, 01 Jun 2015 19:45:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/android-programer-predstavljanje-programa-u-varaždinu-27-lipnja Pošto su u naše EducirajMe centre pristigli brojni upiti za edukaciju Programer mobilnih aplikacija (ANDROID), odlučili smo i predstaviti program svim zainteresiranima u dvosatnoj radionici.

Predstavljanje programa održat će se u subotu (27.06.), u 18 sati, u našem EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/ 1. kat), a svi koji žele moraju nam se prijaviti na e-mail pamela@educirajme.com.

Veliki interes nije niti čudan, kada se zna da je zanimanje programera, a posebice Android programera jedno od najtraženijih na tržištu rada u Hrvatskoj. Ali i u inozemstvu. Ova Algebrina edukacija najbolja je u Hrvatskoj, za rad su osigurani materijali na hrvatskom jeziku, a po završetku stiče se i pravo upisa u radnu knjižicu.

Predavač će biti Zlatko Kunštek, jedan od najvećih stručnjaka za edukacije na polju Informatike u Hrvatskoj. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer a Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Edukacija za programera mobilnih aplikacija počinje u rujnu, a program će se provoditi na razvojnom alatu Android Studio.

Sve iz Varaždina, Međimurja i kolice koji žele saznati više, odnosno razloge zašto upisati edukaciju od jeseni, pozivamo da se prijave na predstavljanje programa u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7/1. kat.

Prijave i dodatne informacije na e-mail pamela@educirajme.com odnosno na telefon 042/200-515.

Potencijalni polaznici iz Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije mogu nam se javiti i putem telefona 043/263-194 i 048/621-109.

]]>
Prezentacija programa Android programer održana u Varaždinu https://www.educirajme.com/vijesti/prezentacija-programa-android-programer-održana-u-varaždinu Mon, 29 Jun 2015 21:28:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prezentacija-programa-android-programer-održana-u-varaždinu U EducirajMe centru u Varaždinu u subotu je održana prezentacija Algebrine edukacije Programer mobilnih aplikacija (Android), koja će započeti od jeseni u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru.

Prezentaciju je održao Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer a Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnollogija.

Program edukacija trajat će 150 sati, a edukacije će se provoditi u kasno popodnevnim i večernjim satima. Po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu, a osigurana je i literatura na hrvatskom jeziku. Od jeseni će se provoditi na razvojnom alatu Android Studio.

Već sada se primaju prijave za edukacije u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru. Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.

]]>
Ljetni popusti od čak 50% popusta u našim centrima https://www.educirajme.com/vijesti/ljetni-popusti-od-čak-50-popusta-u-našim-centrima Wed, 15 Jul 2015 11:29:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/ljetni-popusti-od-čak-50-popusta-u-našim-centrima U ljetnim mjesecima ALGEBRA daruje 50% popusta na atraktivne programe obrazovanja. Navratite u četvrtak, 16. ili 23. srpnja u naše EducirajMe centre i ostvari 50% popusta na najtraženije programe obrazovanja u ALGEBRI.

Navratite u Bjelovar (Ferde Rusana 10/1. kat), Varaždin (Kukuljevićeva 7/1. kat) i Koprivnicu (Josipa Vargovića 4/ 1. kat), a za sve informacije vam stojimo na raspolaganju i putem telefona (042/200-515, 043/263-194 i 048/621-109) te putem e-mailova – bjelovar@algebra.hr, varazdin@algebra.hr, koprivnica@algebra.hr.

Vrijeme za podizanje vouchera:

Bjelovar: 9-13 sati
Varaždin: 12-18 sati
Koprivnica: 14-17 sati

U našim centrima imat ćemo ljetnu akciju za programe:

Računalni operater
Stekni znanje korištenja PC računala i najpopularnijeg uredskog softverskog paketa – MS Officea. Uz upis znanja u eRadnu knjižicu!.

Knjigovođa
Stekni odmah primjenjiva znanja iz područja knjigovodstva. Osiguraj potrebna znanja i vještine za obavljanje posla knjigovođe u modernom poslovnom okruženju!

Sve što trebate napraviti je posjetiti naše centar 16. i 23. srpnja, preuzeti svoj voucher i izabrati željeni program obrazovanja. Broj vouchera je ograničen zato požurite u najbližu Algebrinu poslovnicu gdje ćete dobiti sve informacije o programima i dostupne termine edukacije.


]]>
Pokreni promjene! Za sebe i buduće generacije https://www.educirajme.com/vijesti/pokreni-promjene-za-sebe-i-buduće-generacije Wed, 26 Aug 2015 22:29:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/pokreni-promjene-za-sebe-i-buduće-generacije U EducirajMe centrima ovaj tjedan krenula je velika Algebrina akcija „Pokreni promjene! Za sebe i buduće generacije“. Za samo 100 kuna pohađa se 6-satna radionica i dobiva se dio vještina za najtraženija znanja i vještine na tržištu rada.

Time se ujedno i može osigurati popust i do 3500 kn na željeni program obrazovanja. Svi koji upišu ove radionice ovom akcijom ujedno i doniraju škole u gradu opremom za njihov vlastiti laboratorij robotike i Internet-of-things projekte te edukacijom profesora učenika iz područja digitalnog marketinga.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju putem e-maila informacije@educirajme.com te putem telefona (043/263-194, 042/200-515), odnosno u našim centrima Bjelovar (Ferde Rusana 10/1. kat) i Varaždin (Kukuljevićeva 7/1. kat).

Svi koji se prijave na Algebrine radionice i za ulog od samo 100 KUNA ostvaruju sljedeću korist:

  • Pohađati 6-satnu edukaciju kojom ćemo razjasniti tajne najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada: EU fondovi, internetski marketing, mobilne aplikacije, web dizajn, programiranje, grafički dizajn, WiFi mreže, moderno knjigovodstvo i računovodstvo…
  • Osigurati voucher vrijedan do 3.500 kn kojim tebi ili članovima tvoje obitelji sufinanciramo obrazovanje i stjecanje verificiranog zvanja na Otvorenom učilištu Algebra. 
  • Omogućiti da čak dvije škole u tvom gradu steknu vrijednu opremu za vlastiti laboratorij robotike i interneta stvari (Internet of things) ili Google školovanje profesora i učenika, iz područja digitalnih komunikacija

Budućnost bez granica je iz ugla. Novim, konkurentnim i modernim znanjima i vještinama budi dio nje, ali je i sudjelovanjem na ovoj jedinstvenoj radionici približi budućim generacijama diljem Hrvatske. Prijavi se na radionicu na dnu stranice

U našim centrima (Bjelovar, Varaždin, Koprivnica), popusti vrijede za sljedeće radionice:

  • Specijalist digitalnog izdavaštva (Varaždin – Koprivnica) – popust 1.500 kn
  • CAD specijalist (Bjelovar) – popust 1.000 kn
  • CISCO mrežna akademija – (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 2.500 kn
  • ECDL računalni operater - (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 500 kn
  • ECDL računalni specijalist – (Koprivnica-Varaždin) – popust 500 kn
  • Knjigovođa (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 1.000 kn
  • WEB programer php aplikacija (Bjelovar-Koprivnica) – popust 1.500 kn
  • MCSA akademija – (Bjelovar-Koprivnica) – popust 3.000 kn

Prijavi se odmah, mjesta je još malo

Algebrine jesenske radionice već su postale tradicionalno okupljanje svih željnih novih znanja i vještina te je zbog velikog broja zainteresiranih broj mjesta na radionicama ograničen. Prijavi se što prije putem izbornika na stranici. Izaberi svoj Algebra centar, radionicu koju želiš pohađati, u učionici ili online, klikni prijavi se i zatim provjeri mail. U njemu ćeš dobiti sva uputstva kako izvršiti uplatu od 100 kuna i tako osigurati mjesto na radionici, donirati svoju školu i ostvariti pravo na popust pri upisu programa obrazovanja u Algebri.

Ne znaš koje su radionice dostupne u tvojem gradu?

Popis radionica koje se održavaju u učionicama u tvom gradu dostupan je u izborniku koji se nalazi na stranici. Osim u učionicama, radionice možeš pohađati i online. Online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect omogućuje ti vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom. Na taj način možeš pohađati predavanje s kojeg god mjesta poželiš, iz vlastitog doma ili ureda.

A kada počinju radionice i koliko traju?

Radionica traje 6 školskih sati raspoređenih na dva ili jedan dan. Točan datum i sat početka radionice navedeni su u izborniku kojim se sudionici prijavljuju na radionicu.

Mogu li voucher za popust iskoristiti za program obrazovanja koji nije vezan za radionicu koju upisujem?

Da, nakon što upišeš radionicu na tvoj mail stiže voucher koji možeš iskoristiti za povoljniji upis svih programa obrazovanja, neovisno o radionici koju si upisao/la. Iznose popusta za pojedine programe obrazovanja pronađi na voucheru.

]]>
Grafički dizajner – Edukacija u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu ove jeseni https://www.educirajme.com/vijesti/grafički-dizajner-edukacija-u-koprivnici-bjelovaru-i-varaždinu-ove-jeseni Mon, 31 Aug 2015 22:43:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/grafički-dizajner-edukacija-u-koprivnici-bjelovaru-i-varaždinu-ove-jeseni Kreativne industrije polako i u Hrvatskoj sve više dobivaju na cijeni, a znanja i vještine iz ovog područja postaju jedna od najznačajnijih na tržištu rada. Ljudi čine razliku, a posebice oni sa znanjima iz kreativnih industrija. Jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada je i ono Grafičkog dizajnera.

U našim centrima u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru trenutno traju upisi za Algebrin program Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva.

U ovom programu, koji traje 170 sati, nakon uvoda u osnove dizajna, naučit ćete raditi sa alatima iz Adobe CS6 paketu – Photoshop, Ilustrator, InDesign, Acrobat. Tijekom edukacije stiču se i znanja vezana uz Digitalno izdavaštvo na tabletima, kao i ona za rad s Adobe Digital Publishing Suite.

Edukaciju provode certificrani stručnjaci za grafički dizajn, a u cijenu je uključena i kompletna literatura na hrvatskom jeziku. Po završetku edukacije, zaslužujete i upis zvanja u radnu knjižicu.

Prijave i svi upiti putem e-mailova:
karijera@educirajme.com

Možete nas kontaktirati i putem telefona - 042/200-515; 043/263-194.

Ovaj program osposobljava kandidate za upotrebu računalnih aplikacija za grafičko oblikovanje, tajne struke grafičkog dizajna i izdavaštva u klasičnom i digitalnom obliku. Počinje se usvajanjem teorije struke, obrade vektorske grafike i fotografije, primjenom tipografije u prijelomu dokumenta, izrade i provjere pripreme za tisak te izvođenja digitalnog izdavaštva.

Svaki stadij edukacije uključuje i niz praktičnih primjera na kojima polaznici vježbaju i otkrivaju tajne i trikove grafičkog dizajna tijekom nastave.

Cilj

Cilj je ovog programa obrazovanja osposobiti polaznike da se uz pomoć računala samostalno bave svim aspektima dizajna i stolnog izdavaštva, od izrade logotipa preko primjene usvojenog znanja na niz poslovnih publikacija (posjetnica, memorandum, omotnica…), promotivnih materijala, plakata i billboarda, obrade fotografije i izvođenja montaža, obrade teksta i prijelomom letaka, kataloga, brošura i knjiga, izvođenja pripreme za tisak, pa sve do izrade knjiga u elektroničkom obliku i aplikacija za mobilne uređaje (iOS/Andoid/Kindle).

Trajanje programa

170 sati (rad u kasnoposlijepodnevnim i večernjim terminima)

Sadržaj programa obrazovanja

  • Uvod u dizajn i izdavaštvo
  • Adobe Illustrator CS6 – grafičko crtanje i dizajn
  • Adobe Photoshop – obrada slike na računalu
  • Adobe InDesign CS6 – prijelom stranica i priprema za tisak
  • Adobe Acrobat – obrada PDF dokumenata
  • Digitalno izdavaštvo na tablet uređajima
  • Adobe Digital Publishing Suite

Pored upisa zvanja u radnu knjižicu dobit ćete i originalni Adobeov certifikat, kao dodatnu potvrdu znanja stečenog u Algebri.

Zašto smo najbolji?

  • Nastava je bazirana na praktičnim vježbama i primjerima, a u potpunosti se provodi u vrhunski opremljenim računalnim učionicama širom Hrvatske
  • Nastavne cjeline koji se bave digitalnim izdavaštvom provode se na tablet računalima
  • Algebra je jedini ovlašteni Adobe trening centar (Adobe Authorized Training Center) u široj regiji što polaznicima garantira vrhunsku kvalitetu nastave, tehničku opremljenost po industrijskim standardima, rad na aktualnim softverima, sustav osiguranja kvalitete i kvalitetu nastavnih centara
  • Po uspješnom završetku programa obrazovanja, polaznici stječu uvjerenje o usavršavanju ili osposobljavanju koje se upisuje u radnu knjižicu, ali i međunarodni Adobe certifikat o završenom školovanju
  • Predavači su iskusni profesionalci iz prakse, dodatno autorizirani kao certificirani Adobe treneri (Adobe Certified Instructor – ACI)
  • U cijeni obrazovanja svaki polaznik ima pravo na prisustvovanje nastavi, dodatne samostalne vježbe u slobodnim terminima, izlazak na završni ispit, izdavanje hrvatskog uvjerenja i međunarodnog certifikata te priručnike i materijale (više od 400 stranica literature na hrvatskom jeziku)
  • Polaznici rade u malim grupama, svaki na svom računalu
  • Svaki polaznik dobiva knjižicu popusta kojom ostvaruje popuste od 5-20% na pojedine seminare.

Nastavni materijal uračunat u cijenu edukacije

  • Priručnik: Uvod u dizajn i izdavaštvo
  • Priručnik: Adobe Illustrator CS6 – grafičko crtanje i dizajn
  • Priručnik: Adobe Photoshop CS6 – obrada slike na računalu
  • Priručnik: Adobe InDesign CS6 – prijelom stranica i priprema za tisak
  • Priručnik: Adobe Acrobat X – obrada PDF dokumenata
  • Priručnik: Digitalno izdavaštvo na tablet uređajima
  • Priručnik: Adobe Digital Publishing Suite


Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju:

e-mail: karijera@educirajme.com

Telefoni - 042/200-515; 043/263-194.

]]>
Prijave za PHP/MySQL programere u Bjelovaru https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-za-php-mysql-programere-u-bjelovaru Tue, 01 Sep 2015 08:39:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/prijave-za-php-mysql-programere-u-bjelovaru Želite li zakoračiti u svijet programiranja, idealna za vas je atraktivna Algebrina edukacija Programer web aplikacija (PHP/MySQL), na kojima se može naučiti programirati u PHP-u i SQL-u. Nastava će se održavati u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima, a radi se o zanimanju koje će vam biti upisano u e-radnu knjižicu.

Upisi za edukaciju primaju se do petka, 25. rujna, a ukoliko se niste prijavili na radionice, ne ostvarujete pravo na voucher i dodatni popust. Početak edukacije planiran je za 28. rujna.

Tijekom programa u trajanju od 160 sati možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Svakako vrijedi istaknuti da vam nije potrebno predznanje, a najvažniji od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na e-mail karijera@educirajme.com 

te na telefon 043/263-194.

Sve informacije možete saznati i u našem centru u Bjelovaru (F. Rusana 10 /1. kat).

Programer Internet aplikacija – PHP i mySQL

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade web aplikacija?

Web aplikacije su programi koje su dostupne putem internet preglednika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, i s računala i sa smartphone-a i najčešće su poslovne prirode. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je mogućnost njihova korištenja bez potrebe za instalacijom na računalo ili mobilni telefon. Poznavanjem principa njihove izrade moći ćete dizajnirati aplikacije koje će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg klijenta – bilo da želi prodavati proizvode i usluge na internetu (web shop), voditi evidenciju o stanju na skladištu, prikupljati podatke o svojim kupcima ili nešto treće.

PHP i mySQL su najraširenija „open source“ rješenja za izradu web aplikacija. Jednostavna struktura i sintaksa PHP-a omogućava jednostavno svladavanje jezika, a mogućnost povezivanja s brojnim bazama podataka čine ga jednim od najpoželjnijih jezika danas.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (40 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?
Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • D42:Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

 Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem e-mailova

karijera@educirajme.com te na telefon 043/263-194.

A možete nam se i osobno javiti u našem centru u Bjelovaru (F. Rusana 10 /1. kat).


]]>
KREĆU UPISI ZA KNJIGOVOĐU I SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU! https://www.educirajme.com/vijesti/samostalni-knjigovođa-i-knjigovođa-upisi-u-tijeku Sun, 16 Apr 2023 22:00:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/samostalni-knjigovođa-i-knjigovođa-upisi-u-tijeku U svijetu financija znanja i vještine danas sve više dolazi do izražaja, i samo osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati u karijeri. Jedan od najpopularnijih programa edukacije u financijskom segmentu je Samostalni knjigovođa i Knjigovođa. Prijave za ove dvije edukacije su u tijeku u EducirajMe centrima u Bjelovaru i Virovitici.

Ove edukacije  s pravom upisa u radnu knjižicu,  počinju sredinom svibnja, uz niz pogodnosti,  a prijave primamo na:

e-mail karijera@educirajme.com

Može nas se kontaktirati i putem telefona: 043/263-194

Osigurani su i kompletni materijali na hrvatskom jeziku.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima.

Koje su Vaše koristi od poznavanja ovog programa?

Ukoliko ste oduvijek pokazivali sklonost prema brojkama i računanju – ovo je zanimanje za Vas. Neovisno o tome da li već vodite knjige za treće osobe ili tek namjeravate otvoriti vlastito poduzeće ili obrt, naši programi namijenjeni su polaznicima koji nemaju nikakvo knjigovodstveno predzanje kao i onima koji žele proširiti svoje znanja i dobiti cjelovitu sliku  knjigovodstvenog posla.

Što ćemo Vas naučiti?

Naučit ćemo Vas kako proknjižiti poslovne događaje u skladu s važećim zakonskim propisima, kako izraditi razne vrste obračuna pa sve do toga da budete sposobni samostalno proanalizirati temeljne financijske izvještaje na temelju određenih pokazatelja.

Zašto smo najbolji?

  • Naglasak je stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi.
  • Predavači s višegodišnjih iskustvom u praksi
  • Upoznavanje korisnika sa knjiženjem na računalu i knjigovodstvenim programom Pantheon

Nakon završene edukacije Knjigovođa ili Samostalni knjigovođa, možete samostalno voditi svoj knjigovodstveni obrt ili obavljati usluge knjigovodstva za poduzeća.

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)

Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

Knjigovođa cjeline:

  1. Knjigovodstvo poduzeća 1
  2. Knjigovodstvo poduzeća 2
  3. Knjigovodstvo na računalu
  4. Priprema dokumentacije za izradu financijskih izvještaja

Samostalni knjigovođa cjeline:

  1. Knjigovodstvo poduzeća 1
  2. Knjigovodstvo poduzeća 2
  3. Knjigovodstvo na računalu
  4. Knjigovodstvo obrtnika
  5. Knjigovodstvo obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava
  6. Godišnji financijski izvještaji
  7. Knjigovodstvo na računalu - godišnji financijski izvještaj

Za više informacije kliknite ovdje:

KNJIGOVOĐA - https://www.educirajme.com/edu...

SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA - https://www.educirajme.com/edu...

Za sve dodatne informacije može nas se kontaktirati i putem telefona: 043/263-194

]]>
UPISI: ECDL računalni specijalist i računalni operater https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-ecdl-računalni-specijalist-i-računalni-operater Tue, 15 Sep 2015 08:44:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-ecdl-računalni-specijalist-i-računalni-operater Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici. 

Algebrin program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. Algebra je i ove godine dobitnik Velikog Kristalnog globusa Hrvatskog informatičkog zbora te ima status ECDL Akademije.

ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti. Podsjećamo, Microsoft je proglasio Učilište Algebru svojim najboljim obrazovnim partnerom u svijetu.

Dobra vijest za sve zainteresirane jest da su trenutno u tijeku upisi za Računalnog operatera, ECDL operatera i ECDL specijalista. Upisi su u tijeku u našim centrima (Bjelovar, Varaždin, Koprivnica).

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.

Možete se prijaviti putem e-mailova:

karijera@educirajme.com

ili telefona 043/263-194; 042/200-515.

Po završetku obrazovanja stiče se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

SADRŽAJ PROGRAMA:

Računalni operater
ECDL operater
ECDL specijalist

]]>
Grafički dizajn: Radionica i prijave u tijeku https://www.educirajme.com/vijesti/grafički-dizajn-radionica-i-prijave-u-tijeku Wed, 23 Sep 2015 12:41:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/grafički-dizajn-radionica-i-prijave-u-tijeku U EducirajMe centru u Varaždinu ovaj tjedan održat će se Algebrina radionica grafičkog dizajna, na kojoj će zainteresirani naučiti osnove dizajna i rada u Adobe programskim alatima.

Radionicu pohađa 10-ak polaznika, koji su vrlo zainteresirani i za nastavak edukacije, u cjelokupnom programu edukacije za Grafičkog dizajnera. Program će početi u listopadu u Varaždinu, a svi polaznici radionica moraju se upisati do 6. listopada, da bi realizirali vaučer za popust. Osim Varaždina, radionica počinje i u Koprivnici te Bjelovaru.

]]>
Android Developer: Popust za edukaciju u Varaždinu https://www.educirajme.com/vijesti/android-developer-popust-za-edukaciju-u-varaždinu Wed, 30 Sep 2015 09:09:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/android-developer-popust-za-edukaciju-u-varaždinu U EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici, završava upis za Programera mobilnih aplikacija (Android) sa pravom upisa zvanja u e-radnu knjižicu

U Varaždinu edukacija počinje u subotu (24. listopada), a trenutno su u tijeku LAST MINUTE prijave, koje primamo najkasnije do petka (23. listopada do kraja dana). Nastava se održava subotama u prijepodnevnim terminima

Svi koji se upišu do petka, ostvaruju pravo i na dodatan popust na redovnu cijenu i na sve oblike plaćanja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija.

Po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Moguće je i polaženje samo jednog dijela edukacije, koja je podijeljena u šest seminara:

Seminari (Programer mobilnih aplikacija – ANDROID):

  • D51: Osnove Java programiranja za Android - 60 sati
  • D52: Uvod u programiranje na Android platformi - 40 sati
  • D53: Uvod u SQL - 20 sati
  • D54: Izrada aplikacija za Android platformu - 32 sata
  • D55: Grafika, senzori i izrada igara za Android - 24 sata
  • D56: Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija - 4 sata

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer -  Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Trenutno se primaju prijave za edukacije u Varaždinu i Koprivnici, a svi zainteresirani mogu se javiti i sa šireg bjelovarskog područja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.

]]>
Bjelovar: Upisi u tijeku, uskoro kreću Grafički dizajn i AutoCAD specijalist https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-u-tijeku-uskoro-kreću-grafički-dizajn-i-autocad-specijalist Fri, 23 Oct 2015 13:34:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-u-tijeku-uskoro-kreću-grafički-dizajn-i-autocad-specijalist Ovih dana u našem centru u Bjelovaru traju upisi na dvije izuzetno kreativne edukacije, za Grafičkog dizajnera i za CAD specijalistu. Znanja su to koja su u posljednje vrijeme izuzetno tražena na tržištu rad. Grafički dizajner počinje ovaj petak, 11.12., a CAD specijalist 14.12.

Sve to očekivano je, kada se zna da praktički niti jedan proizvod ili usluga danas nije moguć bez dobrog dizajna, a kada je u pitanju AutoCAD, praktički niti jedno inženjersko zanimanje ne može funkcionirati bez poznavanja ovog alata.

Algebrin program Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva traje 170 sati. Nakon uvoda u osnove dizajna, naučit ćete raditi sa alatima iz Adobe CS6 paketu – Photoshop, Ilustrator, InDesign, Acrobat. Tijekom edukacije stiču se i znanja vezana uz Digitalno izdavaštvo na tabletima, kao i ona za rad s Adobe Digital Publishing Suite.

Edukacija se provodi, u potpunosti po Adobe standardima, a u  cijenu je uključena i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Predavač će biti Mario Kapelac, dugogodišnji grafički dizajner, grafički urednik Bjelovarca i Bjelovarca novog te predavač grafičkog dizajna s 10-godišnjim iskustvom.

Prijave i svi upiti putem e-maila:
karijera@educirajme.com
Moguće nas je i kontaktirati putem telefona: 043/263-194.

AutoCAD specijalist

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Više o važnosti CAD-a možete pročitati i u našoj kolumni -Zašto sam zavolio CAD.

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnih Autodesk certifikata. 

Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potrebna radi fakultetskog obrazovanja. Program provode certificirani Autodesk stručnjaci i predavači.

Svi koji završe edukaciju, bit će osposobljeni za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa je 130 sati, a  edukacije se odvijaju kasno poslijepodnevnom/večernjem terminu.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju: e-mail karijera@educirajme.com

Telefon: 043/263-194.

Osim toga, u Bjelovaru tretutno traju i upisi za Samostalnog knjigovođu/Knjigovođu te računalne operatere i specijaliste, koji ostvaruju i pravo na ECDL certifikat.

]]>
Php/SQL programer: Prijave za Varaždin i Koprivnicu https://www.educirajme.com/vijesti/php-sql-programer-prijave-za-varaždin-i-koprivnicu Mon, 26 Oct 2015 19:52:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/php-sql-programer-prijave-za-varaždin-i-koprivnicu Posao programiranja već je dugo najatraktivniji na tržištu rada, a posebice se to odnosi na web aplikacije, odnosno na programiranje u PHP-u i SQL-u. Edukacija za Programera internet aplikacija (PHP/Sql) počinje u Varaždinu i Koprivnici 14. prosinca.

Iako se bave kodom, o njihovoj vrijednosti ipak bolje govore brojke. Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.
Ovaj progam također drži iskusni predavač i poduzetnih na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Pgoram traje također 160 sati, a svi koji upišu do 11.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Uvodni sat predavanja je 23.11., u EducirajMe/Algebra centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7).

E-mail za prijave: 

karijera@educirajme.com

Telefon: 042/200-515.

Programer Internet aplikacija (PHP/Sql)

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (20 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?

Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

Sadržaj programa obrazovanja

  • D42:Uvod u PHP i objektno orjentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem e-mailova

karijera@educirajme.com te na telefon 042/200-515

A možete nam se i osobno javiti u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat), ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.

]]>
Samostalni knjigovođa / Knjigovođa – prijave u našim centrima https://www.educirajme.com/vijesti/samostalni-knjigovođa-knjigovođa-prijave-u-našim-centrima Fri, 06 Nov 2015 11:09:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/samostalni-knjigovođa-knjigovođa-prijave-u-našim-centrima U svijetu financija znanja i vještine danas sve više dolazi do izražaja, i samo osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati u karijeri. Jedan od najpopularnijih programa edukacije u financijskom segmentu je Samostalni knjigovođa i Knjigovođa. Prijave za ove dvije edukacije su u tijeku u EducirajMe centrima u Bjelovaru, Koprivnici i Varaždinu.

Ove Algebrina edukacija ima i pravo upisa u radnu knjižicu, a radi se o najboljoj edukaciji takve vrsta na tržištu.

e-mail (za prijave)
informacije@educirajme.com

Može nas se kontaktirati i putem telefona: 043/263-194, 042/200-515.

Osigurani su i kompletni materijali na hrvatskom jeziku.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima.

Koje su Vaše koristi od poznavanja ovog programa?

Ukoliko ste oduvijek pokazivali sklonost prema brojkama i računanju – ovo je zanimanje za Vas. Neovisno o tome da li već vodite knjige za treće osobe ili tek namjeravate otvoriti vlastito poduzeće ili obrt, naši programi namijenjeni su polaznicima koji nemaju nikakvo knjigovodstveno predzanje kao i onima koji žele proširiti svoje znanja i dobiti cjelovitu sliku  knjigovodstvenog posla.

Što ćemo Vas naučiti?

Naučit ćemo Vas kako proknjižiti poslovne događaje u skladu s važećim zakonskim propisima, kako izraditi razne vrste obračuna pa sve do toga da budete sposobni samostalno proanalizirati temeljne financijske izvještaje na temelju određenih pokazatelja.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatični dio – 4 seminara koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

Zašto smo najbolji?

  • Naglasak je stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi.
  • Predavači s višegodišnjih iskustvom u praksi
  • Upoznavanje korisnika sa knjiženjem na računalu i knjigovodstvenim programom Pantheon

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)

Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

Sadržaj:

Knjigovođa

  • Knjigovodstvo poduzeća I
  • Knjigovodstvo poduzeća II
  • Knjigovodstvo na računalu – Pantheon
  • Knjigovodstvo obrtnika

Samostalni knjigovođa

  • Knjigovodstvo poduzeća I
  • Knjigovodstvo poduzeća II
  • Knjigovodstvo na računalu – Pantheon
  • Knjigovodstvo obrtnika
  • Osnove PC računala i Windows
  • MS Word – pisanje i obrada teksta
  • MS Excel – izrada tabličnih proračuna
  • Internet i rad na mreži

Dodatne informacije:



e-mail karijera@educirajme.com

Može nas se kontaktirati i putem telefona: 043/263-194, 042/200-515.

]]>
Varaždin: Upisi za PHP/MySQL, Web dizajn i CAD specijalistu https://www.educirajme.com/vijesti/varaždin-upisi-za-php-mysql-web-dizajn-i-cad-specijalistu Fri, 27 Nov 2015 13:09:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/varaždin-upisi-za-php-mysql-web-dizajn-i-cad-specijalistu Studeni polako završava, a u EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) i dalje je gužva. Razlog su edukacije za PHP/MySQL programera, Web dizajnera te CAD specijalist, koje bi trebale započeti sredinom prosinca, a za koje traju upisi.

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com Javite se možete i putem telefona 042/200-515 a možete nas potražiti i u Kukuljevićevoj 7 (1.kat).

PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnih na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 11.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca, traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

CAD specijalist

A jedna od edukacija za koju redovito vlada veliki interes jest i edukacija za CAD specijalista. Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Ova edukacija traje 130 sati, u kasno poslijepodnevnim terminima, a provodi ju certificirani Autodesk instruktor

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com . 
Javiti se možete i putem telefona 042/200-515, a možete nas potražiti i u Kukuljevićevoj 7 (1.kat).

]]>
Velika božićna akcija Algebre u našim centrima https://www.educirajme.com/vijesti/velika-božićna-akcija-algebre-u-našim-centrima Sun, 29 Nov 2015 20:17:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/velika-božićna-akcija-algebre-u-našim-centrima Ako vam je “puna kapa” darova koji imaju rok trajanja, a za sebe, odnosno svoje bližnje želite nešto uistinu vrijedno, tu je Algebrina božićna akcija. Darujte nešto trajno i vječno, jer znanje ne može izaći iz mode. Stavite pod bor jedno od najtraženijih zvanja na tržištu rada i krenite pametno u novu 2016. godinu!

Ne propustite Algebrine poklon bonove… Prije nego što zaključimo ovu godinu ićem i pićem, pročešljali smo našom bazom, napravili popis najtraženijih programa obrazovanja u pojedinim gradovima i na njih odobrili 25% popusta.

U sljedeća TRI četvrtka, 3., 10., i 17. prosinca, ukoliko želiš sebi ili dragoj osobi pokloniti program obrazovanja u Algebri, svrati do naših odabranih centara. Ondje će ti Algebra omogućiti to uz 25% popusta, ali samo u te dane!

Kako bi ostvario popust na cjelokupni program obrazovanja tijekom posjeta centru potrebno je uplatiti upisninu. Požuri, jer je vijest o ovom popustu već odjeknula do dalekih toplih i hladnih krajeva, pa smo morali ograničiti broj poklon bonova na 5 dnevno.

Akcija se odvija i u četiri EducirajMe centra. Javite nam se i posjetite nas već ovaj četvrtak.

Varaždin (Kukuljevićeva 7/1. kat):
Programer internet aplikacija (PHP/MySQL)
CAD specijalist
Web dizajn 

Bjelovar (Ferde Rusana 10/1. kat):
Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva
CAD specijalist
Knjigovođa/Samostalni knjigovođa

Koprivnica (Josipa Vargovića 4/1. kat);
Web dizajn
Programer internet aplikacija – PHP i MySQL
Računalni operater
CISCO specijalist računalnih mreža (CCNA akademija)
Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva
Samostalni knjigovođa / Knjigovođa

Virovitica:
Programer internet aplikacija – PHP i MySQL
Programer mobilnih aplikacija – ANDROID
(za Viroviticu kontaktirati putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 043/263-194)

Možete nas kontaktirati putem telefona 042/200-515, 043/263-194 (za Bjelovar i Koprivnicu) te 048/621-109 odnosno putem e-mailova: karijera@educirajme.com;


]]>
Koprivnica: Upisi na pet Algebrinih edukacija u tijeku https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-na-pet-algebrinih-edukacija-u-tijeku Tue, 01 Dec 2015 12:04:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-na-pet-algebrinih-edukacija-u-tijeku U EducirajMe/Algebra centru u Koprivnici trenutno raju prijave za atraktivne Algebrine edukacija – Web dizajn, Programer internet aplikacija – PHP i MySQL, Računalni operater, Samostalni knjigovođa / Knjigovođa.

Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila karijera@educirajme.com te putem telefona 043/263-194. Svi koji se jave ovaj četvrtak (17.12.) stječu pravo upisa i uz dodatan popust (25%), u sklopu Algebrine božićne akcije.

Računalni operater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici. 

Program obrazovanja za računalnog operatera namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom. Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Program traje 120 sati, a podijeljen je u 4 seminara.

Samostalni knjigovođa / Knjigovođa

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatični dio – 4 seminara koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

U radu je naglasak stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi, a predavači su s višegodišnjim iskustvom u praksi.

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)
Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

 PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 21.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera traje 160 sati, a uključuje devet modula. Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku

Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila karijera@educirajme.com te putem telefona 043/263-194.

]]>
Koprivnica: Upisi za atraktivne Algebrine programe https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-za-atraktivne-algebrine-programe Tue, 22 Dec 2015 21:22:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/koprivnica-upisi-za-atraktivne-algebrine-programe U EducirajMe/Algebra centru u Koprivnici trenutno raju prijave za atraktivne Algebrine edukacija – Web dizajn, Programer internet aplikacija – PHP i MySQL, Računalni operater, ECDL Operater, Samostalni knjigovođa / Knjigovođa, te Grafički dizajn.

Sve ove edukacije trebale bi započeti u siječnju. Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila karijera@educirajme.comte putem telefona 043/263-194

Računalni operater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici. 

Program obrazovanja za računalnog operatera namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom. Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Program traje 120 sati, a podijeljen je u 4 seminara.

ECDL operater

Samostalno ćete obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unosit ćete i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama, numerirati stranice u MS Wordu. U alatu MS Excel ćete izrađivati jednostavnije tablične proračune. Koristit ćete samostalno programe za pretraživanje interneta (Internet Explorer) i za upravljanje elektroničkom poštom (MS Outlook).

Program traje 120 sati, a podijeljen je u 4 seminara.

Samostalni knjigovođa / Knjigovođa

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatični dio – 4 seminara koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

U radu je naglasak stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi, a predavači su s višegodišnjim iskustvom u praksi.

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)
Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

 PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 10.01. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera traje 160 sati, a uključuje devet modula. Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku

Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila:
karijera@educirajme.com
te putem telefona 043/263-194

]]>
Upisi: CAD specijalist, php programer i Web dizajner u Varaždinu https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-cad-specijalist-php-programer-i-web-dizajner-u-varaždinu Tue, 22 Dec 2015 21:55:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-cad-specijalist-php-programer-i-web-dizajner-u-varaždinu U siječnju u Algebra/EducirajMe centru u Varaždinu počinju edukacije za  PHP/MySQL programera, Web dizajnera te CAD specijalistu, a trenutno za njih traju upisi.

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com , a javiti se možete i putem telefona 042/555-410.

CAD specijalist

A jedna od edukacija za koju redovito vlada veliki interes jest i edukacija za CAD specijalista. Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Ova edukacija traje 130 sati, u kasno poslijepodnevnim terminima, a provodi ju certificirani Autodesk instruktor.

PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnih na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 17.01. stječu i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca, traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com .

Javiti se možete i putem telefona 042/200-515.

]]>
Upisi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu u Bjelovaru https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu-u-bjelovaru Wed, 23 Dec 2015 09:51:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu-u-bjelovaru U našem centru u tijeku su i upisi na najbolje Algebrine edukacije, a prve dvije, koje počinju u siječnju su Samostalni Knjigovođa i Knjigovođa.

Ove edukacije su uspješno završile brojne polaznice i polaznici, stekavši upis zvanja u radnu knjižicu i iznimno važno znanje. Danas naime, bez dobrog knjigovođe i njegovog mišljenja nije moguće donijeti niti jednu važnu odluku u tvrtkama.

Upisi traju do 10. veljače, a edukacija za Samostalnog knjigovođu počinje u ponedjeljak, 15.02., stoga požurite s prijavama.

Stojimo na raspolaganju za sve upite, putem e-maila karijera@educirajme.com, a možete nas i posjetiti u EducirajMe/Algebra centru (Ferde Rusana 10/1.kat) u Bjelovaru, odnosno nazvati na 043/263 194.


]]>
Sanja Horvat: Internet u službi knjigovođa, znanje je ključno https://www.educirajme.com/vijesti/sanja-horvat-internet-u-službi-knjigovođa-znanje-je-ključno Sat, 22 Apr 2017 20:25:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/sanja-horvat-internet-u-službi-knjigovođa-znanje-je-ključno Knjigovodstvo danas i nekad definitivno se ne može usporediti. Kao što knjigovodstvo ima zadatak pratiti sve promjene u tvrtkama ili organizacijama, tako i promejene u okruženju unose promjene u Knjigovodstvu. Naša predavačica i EducirajMe kolumnistica Sanja Horvat već je pisala o tome u svojim kolumnama.

>> Bez knjigovođe ne može proći niti jedna važnija poslovna odluka <<
>> Sanja Horvat: Dobar knjigovođa zlata vrijedi svakoj tvrtki <<

U novoj kolumni se osvrnula na aktualno stanje u branši, posebice vezano uz pojavu internetskih tehnologija, koje su značajno unaprijedile knjigovodstveni posao.

Digitalizacije i blagodati internetskih tehnologija te mogućnosti koje isti nude knjigovođama uvelike  olakšavaju obavljanje poslovanja. Danas nije potrebno gubiti vrijeme obilazeći različite institucije za dostavu propisanih izvješća, u obavljanju prijava iodjava građana, a na kraju i za prikupljanje informacija.


Gotovo sve institucije danas prikupljaju podatke putem web servisa te se više praktički ni jedan propisani obrazac ne predaje u papirnatom obliku. Svim takvim službenim servisima pristupa se s važećim certifikatom, koji se izdaje na ime i OIB osobe ovlaštene za korištenje. Putem takvih servisa dostavljaju se izvješća u Poreznu upravu, obavljaju se prijave i odjave zaposlenika, dostavljaju se i objavljuju financijska izvješća kod Financijske agencije.

Upotrebom takvih servisa knjigovođe više nisu u ulozi dostavljača izvješća nadležnim institucijama, već iz svog ureda mogu u svega par minuta odraditi posao za koji im je nekad trebalo da izađu iz ureda, odu do Porezne uprave ili do mirovinskog i zdravstvenog.

Mnogo puta znala se dogoditi greška na obrascima za predaju pa su se vratili u ured neobavljenog posla i isto morali ponoviti još jednom. Koristeći web servise ukoliko se i dogodi greška u popunjavanju i dostavi obrazaca ona se detektira u procesu dostave i može se istog časa ispraviti.

Upotrebom novih tehnologija knjigovođe ne gube vrijeme na dostavu obrazaca, već se mogu posvetiti radu na sebi i svojim vještinama. U svakodnevnom radu u šumi često promjenjivih propisa knjigovođe imaju podršku u vidu stručnih časopisa kojim korištenjem mogu uvelike olakšati praćenje propisa i novosti iz struke.

Svi ti stručni časopisi imaju i svoja internet izdanja pa više nije potrebno čekati da stigne časopis, nije ga potrebno odlagati na police i onda još kad nešto treba pogledati listati svaki časopis pojedinačno da dođete do informacije, već upisom pojma u tražilicu možete dobiti informaciju u kojem broju časopisa je tražena tema izašla i jednim klikom dođete do željenog članka i tražene informacije.

Svim svojim polaznicima edukacijskih programa Knjigovođa i Samostalni knjigovođa rado održim demonstraciju blagodati interneta u kojima im ukažem mogućnost prikupljanja i vrste informacija koje im mogu zatrebati u obavljanju knjigovodstvenih poslova.

Danas je znanje moć, temeljna znanja koja usvoje polaznici programa dovoljna su da mogu raditi kao knjigovođe, a s iskustvom i svakim novim rješenjem za neki problem postojeće znanje nadograđuje se novim. Tako postajemo stručnjaci u svom poslu, svako novo znanje otvara nam nove vidike  i tjera nas naprijed.

Kako je znanje moć a vrijeme novac, tako treba što više vremena potrošiti na radu na sebi i usvajanju novih znanja kako bi što kvalitetnije obavljali svoj posao, a korištenjem interneta i raznih internet servisa, ne gubimo vrijeme na šetanje od jedne institucije do druge već ga možemo mnogo bolje iskoristiti za rad na sebi i novim znanjima čime smo odmah jedan korak ispred konkurencije.

Sanja Horvat je EducirajMe predavač za programe obrazovanja Samostalni knjigovođa i Knjigovođa, za koje trenutno traju upisi u Bjelovaru, gdje edukacije počinje u lipnju 
>> Bjelovar: Upisi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu u tijeku <<

Prijave traju i za Koprivnicu i Viroviticu.

Sanja Horvat

]]>
Elektrostrojarskoj školi Varaždin donirani Arduino komplete https://www.educirajme.com/vijesti/elektrostrojarskoj-školi-varaždin-donirani-arduino-komplete Mon, 18 Jan 2016 13:43:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/elektrostrojarskoj-školi-varaždin-donirani-arduino-komplete Otvoreno učilište Algebra doniralo je Elektrostrojarsku školu Varaždin s 15 Arduino paketa, koji su danas uručeni Krunoslavu Grudičeku, profesoru skupine predmeta iz novih tehnologija, ujedno i voditelju Centra izvrnosti iz novih tehnologija Varaždinske županije.

Ova donacija rezultat je jesenske akcije „Pokreni promjene – za sebe i buduće generacije“, u sklopu koje su polaznici radionica iz područja internetskih tehnologija, programiranja, EU fondova, web dizajna, računalnih mreža, digitalnog marketinga, računovodstva i mnogih drugih tema mogli birati školu kojoj žele osigurati opremu i obrazovanje.

Polaznici iz Varaždinske i Međimurske županije, koji su radionice slušali u Algebri Varaždin, koja djeluje u sklopu EducirajMe centra u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) su odabrali upravo Elektrostrojarsku školu Varaždin. To nije niti čudno jer se zna da se radi o srednjoj školi koja prednjači u regiji, kada su u pitanju inovacije u obrazovanju, računarstvu i modernim tehnologijama.

]]>
AutoCAD Specijalist: Upisi u Varaždinu do petka https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-upisi-u-varaždinu-do-petka Fri, 22 Jan 2016 08:27:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/autocad-specijalist-upisi-u-varaždinu-do-petka Protekli tjedan započela su predavanja za AutoCAD specijalistu, a još ovaj tjedan svi zainteresirani mogu se priključiti grupi u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat).

Prijave u EducirajMe/Algebra centru primaju se do petka, 12. veljače, preostalo je još malo mjesta za upise.

Prijave se primaju na  e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515.
Više detalja možete saznati i u našem centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalistu, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Predavanja drži certificirani Autodesk instructor, prof. Marijan Horvat, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju.

Cilj edukacije:

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa je 150 sati, sve u kasnoposlijepodnevnim i večernjim terminima.

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mailinformacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515. Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat).

]]>
Mladi Ivančani završili edukaciju za Voditelja EU projekta https://www.educirajme.com/vijesti/mladi-ivančani-završili-edukaciju-za-voditelja-eu-projekta Tue, 26 Jan 2016 22:22:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/mladi-ivančani-završili-edukaciju-za-voditelja-eu-projekta U ponedjeljak, 25. siječnja, u ivanečkoj Gradskoj vijećnici održana je prigodna svečanost na kojoj su mladima, zaposlenima u Projektnom uredu Ivanec, dodijeljena uvjerenja o položenoj edukaciji za Voditelja EU projekata, stečena nakon Algebrine edukacije za Voditelja izrade i provedbe EU projekata.

Radi se o projektu grada Ivanca u sklopu kojeg je 10 mladih, koji posjeduju diplome VŠS ili VSS zaposleno u Projektnom uredu za mlade, u sklopu mjere Mladi za EU. Projekt traje šest mjeseci, a prvi partner u projektu je Poslovna zona Ivanec d.o.o.. Partneri na projektu su i HZZ te Pučko otvoreno učilište Đuro Arnold Ivanec.

- Završili smo prvu fazu projekta, edukacija je bila odlična, a u sljedeća tri mjeseca će se Projektni ured maksimalno okrenuti tržištu. Tako će lokalni poduzetnici, kao i udruge imati potpuni poslovni servis u našem Uredu, čime će moći puno kvalitetnije iskoristiti svoje mogućnosti – istaknula je voditeljica projekta Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec.

]]>
Bjelovar: Upisi za Samostalnog knjigovođu još ovaj tjedan https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-za-samostalnog-knjigovođu-još-ovaj-tjedan Wed, 27 Jan 2016 13:10:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-za-samostalnog-knjigovođu-još-ovaj-tjedan U našem centru Bjelovaru, u tijeku su i upisi na najbolje Algebrine edukacije, a u ponedjelja su započela predavanja za Samostalnog Knjigovođu i Knjigovođa. Dobra vijest za one nesigurne jest da se svi zainteresirani upisati mogu još do kraja ovog tjedna (petak, 19.02.).

Ove edukacije su uspješno završile brojne polaznice i polaznici, stekavši upis zvanja u radnu knjižicu i iznimno važno znanje. Danas naime, bez dobrog knjigovođe i njegovog mišljenja nije moguće donijeti niti jednu važnu odluku u tvrtkama.

Sve edukacije održavaju se u kasno popodnevnim i večernjim terminima, a osigurana je kompletnaliteratura na hrvatskom jeziku.

Stojimo na raspolaganju za prijave i upite, putem e-maila karijera@educirajme.com, a možete nas i posjetiti u EducirajMe/Algebra centru (Ferde Rusana 10/1.kat) u Bjelovaru, odnosno nazvati na 043/263 194.


]]>
Bianka Logožar: Znanja o EU projektima sve traženija na tržištu rada https://www.educirajme.com/vijesti/bianka-logožar-znanja-o-eu-projektima-sve-traženija-na-tržištu-rada Mon, 29 Feb 2016 00:11:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bianka-logožar-znanja-o-eu-projektima-sve-traženija-na-tržištu-rada Neke od najčešće spominjanih riječi u medijskom prostoru posljednjih godina, nesumnjivo su europski fondovi, projekti EU fondova, novac iz fondova EU, EU projekti. Razlog je velika količina novaca koju Europska unija nudi Hrvatskoj kroz brojne svoje fondove, za razvoj našeg društva.

>> Voditelj EU projekata: Najbolja edukacija na tržištu <<

No, novac ne “leži na cesti”, nudi se samo za točno određene projekte, napisane po određenim pravilima, sve s ciljem poboljšanja i napretka stvari koje u Hrvatskoj nisu dobre, odnosno za poticanje stvari od strateškog interesa Hrvatske.

Fondovi su namijenjeni jedinicama lokalne samouprave, javnim tvrtkama, organizacijama civilnog društva, ali i privatnom sektoru, koji se izuzetno otvara u posljednje vrijeme.

Da bi sve to znali, naravno morate se educirati. Postoje razne edukacije za Pripremu i pisanje EU projekata, no izdvaja se Algebrin program Voditelj izrade i provedbe EU projekata, jer se radi o najkompletnijoj, ali i najkonkretnijoj edukaciji.

Radi na EU projektima od 2007. godine

Jedna od naših predavača je i Bianka Logožar, koja ima sad već 8 i pol godina iskustva u izradi i provedbi te savjeotvanju i obuci na EU projektima. Počela je sada već “davne” 2007. Godine, u REDEA-i (Regionalna razvojna agencija Međimurske Županije),

- Vrlo brzo nakon zapošljavanja počela sam raditi kao asistent na provedbi projekta Green Energy koji je bio usmjeren na stvaranje uvjeta za povećanje korištenja obnovljivih izvora energije. To su bili neki počeci, nakon čega su se nizali projekti iz različitih područja. Iako sam se s EU projektima prvi put susrela kroz provedbu projekta, i tada i danas draža mi je bila priprema projekata.

]]>
Voditelj EU projekata: Najbolji edukacijski program na tržištu https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-eu-projekata-najbolji-edukacijski-program-na-tržištu Mon, 29 Feb 2016 18:20:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/voditelj-eu-projekata-najbolji-edukacijski-program-na-tržištu Uvijek su vas zanimali europski projekti, a o njima ste zasad samo slušali putem medija i drugih kanala informiranja? Preuzmite stvari u svoje ruke i naučite kako se postaje Voditelj EU projekata, putem programa koji počinje uskoro u našim centrima u Varaždinu i Koprivnici.

Prijave za edukaciju su u tijeku, a prijaviti se možete do 20. ožujka. Program edukacije počinje 22. ožujka. Prijavite se na karijera@educirajme.com  te putem telefona 042/200-515 te 048/621-109.

Program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je trenutno dokazano najkompletniji program na tržištu obrazovanja, te zasigurno jedna od edukacija gdje će vam se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti u vrlo kratkom roku. Po završetku programa, stječe se pravo na upis u radnu knjižicu.

Cijela specijalistička edukacija provodi se praktično na stvarnim primjerima, te je završni rad svakome polazniku ujedno i priprema za stvarno apliciranje na jedan od projekta financiranih iz EU.

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade EU projekata?

Tržište voditelja projekata specifičan je i potpuno novi segment tržišta rada koji pokazuje konstantni rast. Na žalost, trenutno je u Hrvatskoj prisutan deficit kompetentnih voditelja projekata finaniciranih iz EU fondova, te je ovo područje značajna prilika za sve pojedince u potrazi za boljim ili novim poslom. S ulaskom Hrvatske u EU dostupna sredstva sada su višestruko veća – u nekim sektorima bit će moguće povući i 10 puta veće iznose od onih koji su bili raspoloživi prije ulaska. Posao voditelja EU projekata je zahtjevan i ozbiljan posao za koji su neophodne izvrsne organizacijske vještene, ali koji ujedno obiluje opsežnim administrativnim aktivnostima, izvješćima i kontinuiranom komunikacijom sa provedbenim tijelom, a idealan je za osobe koje brzo uče i uživaju raditi u dinamičnom okruženju.

Što ćemo Vas naučiti?

Kroz programe ćete raditi na  najnovijim službenim projektnim dokumentima i koristiti primjera dijelova uspješnih projekata koji su odobreni za financiranje u Hrvatskoj u proteklim godinama.

Naglasak programa obrazovanja je na praktičnim vježbama kojih je u nastavi zamišljeno više od trideset, studijama slučaja i mnoštvu prikaza realnih situacija iz razvoja i provedbe EU projekata.

Tijekom edukacije naučit ćete kako koristiti stečena znanja u praksi, prilikom izrade stvarnih projektnih prijedloga i provedbe projekata u svojim organizacijama.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!
Tijekom edukacije izrađivat ćete vlastitu projektnu aplikaciju (samostalno ili u timu) koristeći službene natječajne dokumente aktualnih natječaja za koju će na kraju programa dobiti komentare i ocjenu stručnog konzultanta. Na ovaj način polaznici će imati priliku proći kroz postupak sličan evaluaciji projektnog prijedloga što daje dodatnu edukacijsku vrijednost.

Zašto smo najbolji?

Unutar ovog program imat ćete priliku učiti od najboljih hrvatskih konzultanata koji su svoje iskustvo godinama izgrađivali kao voditelji odjela za provedbu i pripremu projekata unutar ugovornih tijela, da bi kasnije ta znanja primjenjivali u pripremi i pisanju projektnih prijedloga na strani nositelja projekata. Danas rade kao evaluatori aplikacija na natječaje EU programa, sudjeluju u kreiranju operativnih planova i strateških dokumenata na nacionalnoj razini, a kreirali su i proveli stotine projekata financiranih iz EU fondova

Trajanje programa: 120 sati

Sadržaj programa:

  • 1. Modul: EU fondovi i uvod u upravljanje EU projektima
  • 2. Modul: Pristup logičke matrice projekta
  • 3. Modul: Priprema projektne aplikacije
  • 4. Modul: Izrada proračuna projekta
  • 5. Modul: Osnove uspješne provedbe projekata
  • Praktični seminar – izrada projektne aplikacije

Prijavite se na karijera@educirajme.com  te putem telefona 042/200-515 te 048/621-109.

Pogledajte i zanimljiv VIDEO, koji će vam zasigurno otkriti neke nove detalje, vezano uz ovu atraktivnu edukaciju.

]]>
Završni upisi za PHP programera i Web dizajnera https://www.educirajme.com/vijesti/završni-upisi-za-php-programera-i-web-dizajnera Mon, 29 Feb 2016 18:40:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/završni-upisi-za-php-programera-i-web-dizajnera U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) traju završni upisi za Web dizajnera i PHP/SQL programera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.comodnosno telefona 042/200-515. Edukacija za PHP/SQL programera počinje 4. travnja, prijave se primaju do petka 1. travnja.

PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnik na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, nastava se odvija isključivo u kasnoposlijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca,traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Osim za ovu edukaciju, u centru u Varaždinu traju i prijave za sljedeće edukacije, koje bi također trebale započeti početkom travnja:

Voditelj izrade i provedbe EU projekata

ECDL Računalni operater

Samostalni knjigovođa/Knjigovođa

3D modeliranje (u sklopu edukacije AutoCAD specijalist)

Prijave i dodatne informacije:

e-mail: karijera@educirajme.com, Telefon042/200-515.

Više detalja možete saznati u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.

]]>
Upisi: Samostalni knjigovođa i ECDL Računalni operater https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-samostalni-knjigovođa-i-ecdl-računalni-operater Fri, 25 Mar 2016 15:36:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-samostalni-knjigovođa-i-ecdl-računalni-operater U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) traju završni upisi za Samostalnog knjigovođu, ECDL operatera i Računalnog operatera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com, odnosno telefona 042/200-515. Osim u Varaždinu, prijave za edukaciju traju i u našem centru u Bjelovaru i Koprivnici, gdje edukacija počinje u drugoj polovici travnja.

Samostalni knjigovođa

Program obrazovanja Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Praktični dio nastave osmišljen je na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem knjigovodstvenog programa Pantheon. Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, naučit ćete koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook).

Program traje 215 sati, raspoređeno kroz devet semestara. U Varaždinu program vodi Sanja Horvat, koja ima bogato iskustvo u području knjigovodstva, računovodstva i financija, a u Bjelovaru Marija Horvatić Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksi.

ECDL operater / Računalni opterater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici.

Ovaj program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.

Možete se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 042/200-515; 043/263-194; 048/621-109.

Po završetku obrazovanja za ECDL operatera stječe se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

U našem centru u Varaždinu, trenutno traju upisi i za sljedeće edukacije:

  • Voditelj izrade i provedbe EU projekata
  • Sistemski i mrežni specijalist
  • PHP/SQL Programer
  • Web dizajner

U EducirajMe centru u Bjelovaru, traju i upisi za sljedeće edukacije:

  • Web dizajner
  • AutoCAD specijalist

Prijave i dodatne informacije:

e-mail: karijera@educirajme.com, Telefon: 042/200-515.

Više detalja možete saznati u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.


]]>
Bjelovar: Upisi za AutoCAD specijalistu, početak 9. svibnja https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-za-autocad-specijalistu-početak-9-svibnja Mon, 18 Apr 2016 10:47:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-upisi-za-autocad-specijalistu-početak-9-svibnja Jedan od najpopularnijih računalnih alata zasigurno je AutoCAD. Razlog je njegova vrlo široka primjena, AutoCAD se koristi za sve vrste projekata, konstrukcija, nacrta, a jedan je od neizostavnih alata i na fakultetima u kojima se educiraju mladi kadrovi. Stoga ne čudi niti veliki interes za CAD edukacije.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije jest da su u tijeku upisi za Algebrinu edukaciju AutoCAD specijalist, koja 09.05. počinje u Bjelovaru.

Prijave se primaju na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194 ili u EducirajMe centru Bjelovar, na adresi Ferde Rusana 10 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri međunarodna Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Neke od razloga popularnosti CAD-a, možete pronaći i u kolumni našeg EducirajMe predavača Marijana Horvata, inače certificiranog Autodesk instruktora –> Zašto sam zavolio CAD

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Cilj edukacije:
Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa:
150 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Cijena:
5.000 kn + upisnina (900 kn)
* moguće plaćanje karticom te na više rata

U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, međunarodni certifikati, izlazak na završni ispit i izdavanje uvjerenja.

e-mail: karijera@educirajme.com telefon: 043/263-194

]]>
UPISI: Android programer i Sistem mrežni administrator-specijalist https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-android-programer-i-sistem-mrežni-administrator-specijalist Mon, 18 Apr 2016 20:04:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-android-programer-i-sistem-mrežni-administrator-specijalist U EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici, počinje upis za Programera mobilnih aplikacija (Android) te za Sistem mrežnog administratora-specijalista.

Obje ove atraktivne edukacije počinju u svibnju. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515 i 048/621-109.  Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija. Po završetku programa, svi polaznici stječu pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Moguće je i polaženje samo jednog dijela edukacije, koja je podijeljena u šest seminara:

Seminari (Programer mobilnih aplikacija – ANDROID):

  • D51: Osnove Java programiranja za Android - 60 sati
  • D52: Uvod u programiranje na Android platformi - 40 sati
  • D53: Uvod u SQL - 20 sati
  • D54: Izrada aplikacija za Android platformu - 32 sata
  • D55: Grafika, senzori i izrada igara za Android - 24 sata
  • D56: Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija - 4 sata

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer
–  Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Cijena edukacije je 6.500 kuna plus upisnina od 900 kuna, u koju su uključeni upisni trškovi, literatura, završni ispit, izdavanje uvjerenja te ostali administrativni troškovi. Moguće je i plaćanje na više rata.

]]>
Bjelovar: Samostalni knjigovođa, ECDL i Računalni operater https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-samostalni-knjigovođa-ecdl-i-računalni-operater Thu, 21 Apr 2016 11:45:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/bjelovar-samostalni-knjigovođa-ecdl-i-računalni-operater U EducirajMe centru u Bjelovaru (Ferde Rusana 10/1. kat) traju završni upisi za Samostalnog knjigovođu, ECDL operatera i Računalnog operatera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com, odnosno telefona 043/263-194. Edukacija počinje 2. svibnja. Osim u Bjelovaru, prijave za edukaciju traju i u našem centru u Koprivnici, gdje edukacija počinje u drugoj polovici svibnja.

Samostalni knjigovođa

Program obrazovanja Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Praktični dio nastave osmišljen je na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem knjigovodstvenog programa Pantheon. Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, naučit ćete koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook).

Program traje 215 sati, raspoređeno kroz devet semestara. U Bjelovaru program vodi Marija Horvatić Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksi.

ECDL operater / Računalni operater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici.

Ovaj program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.

Možete se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 043/263-194.

Po završetku obrazovanja za ECDL operatera stječe se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

U EducirajMe centru u Bjelovaru, traju i upisi za sljedeće edukacije:

Web dizajner

AutoCAD Specijalist

U našem centru u Varaždinu, trenutno traju upisi i za sljedeće edukacije:

Android programer
Voditelj izrade i provedbe EU projekata
Sistemski i mrežni specijalist
Knjigovođa

Prijave i dodatne informacije:

e-mail: karijera@educirajme.com, Telefon042/200-515.

Više detalja možete saznati u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.

]]>
Upisi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu u našim centrima https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu-u-našim-centrima Fri, 13 May 2016 08:47:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/upisi-za-samostalnog-knjigovođu-i-knjigovođu-u-našim-centrima U našim centrima u Bjelovaru, Varaždinu, Koprivnici, krenuli su upisi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu. Prijave traju do 31. svibnja, a početak edukacija je u lipnju.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com.

Samostalni knjigovođa

Edukacija za Samostalnog knjigovođu traje 215 sati, u osam modula, a svakom polazniku pruža velika znanja, korisna na tržištu rada. Program je pogodan za sve koji žele proširiti svoja znanja, kao i za one koji su se rijetko doticali s knjigovodstvom. Posebno je koristan i za sve koji se bave poduzetništvom, vlasnike obrta i poduzeća, koji se kvalitetnije mogu posvetiti računovodstvu i finacijama, a mogu izbjeći i potencijalno povećane troškove usluga računovodstvnih ureda.

U praktičnom dijelu se znanja primjenjuju korištenjem knjigovodstvenog programa Pantheon. Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, svi koji polože edukaciju naučit će koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook).

Trajanje programa:
215 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Cijena:
5.250 kn
 + upisnina (900 kn)
* moguće plaćanje karticom te na više rata
* u upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, izlazak na ispite i izdavanje uvjerenja.
* popusti  5-10% za: nezaposlene, studente, putnike i zaposlene sa minimalnom zakonskom plaćom.  
Popusti se ne mogu kumulativno zbrajati.

Knjigovođa

Program Knjigovođa sadrži četiri modula, Knjigovodstvo poduzeća I, Knjigovodstvo poduzeća II, Knjigovodstvo na računalu (Pantheon) te Knjigovodstvo obrtnika. Edukacija traje 130 sati.

Po završetku programa svi polaznici nauče raditi sve knjigovodstveno/računovodstvene poslove, donosi značajnije uštede u svakoj organizaciji, neovisno radi li se o trgovačkom društvu, posebnim oblicima obrta ili udruzi. To potvrđuju i brojni rezultati naših polaznika.

U Bjelovaru edukacije provodi poznata bjelovarska profesorica Marija Horvatić Kapelac, koja ima bogato predavačko iskustvo u području knjigovodstva, računovodstva i financija. Svi koji završe edukaciju stječu pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. U Varaždinu edukacije provodi Sanja Horvat, predavačica s velikim iskustvom na računovodstveno/knjigovodstvenim poslovima u različitim tvrtkama i različitim djelatnostima.

Trajanje programa:
130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Cijena:
4.200 kn
 + upisnina (900 kn)
* moguće plaćanje karticom te na više rata
* u upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, izlazak na ispite i izdavanje uvjerenja.
* popusti  5-10% za: nezaposlene, studente, putnike i zaposlene sa minimalnom zakonskom plaćom.  
Popusti se ne mogu kumulativno zbrajati.

Prijave su moguće putem e-maila karijera@educirajme.com te putem telefona 043/263-194, 042/200-515 i 048/621-109.

]]>
“Objesi starke o klin!”…i kreni na: https://www.educirajme.com/vijesti/objesi-starke-o-klin-i-kreni-na Thu, 12 Dec 2013 06:01:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/vijesti/objesi-starke-o-klin-i-kreni-na EducirajMe  ”Pripreme za Državnu Maturu”  ponovno i u Bjelovaru te u Varaždinu i Koprivnici prema Presto standardu!

Pripreme za Državnu maturu isključivo subotama!

Dodatan last minute upis do 23.1.2014. u 12 h!

Dosadašnji Upis naših polaznika na željene fakultete je impresivnih 91 %!

MATEMATIKA- ENGLESKI- HRVATSKI

  • Pripreme se odvijaju isključivo subotama
  • Mjesto održavanja: Bjelovar , Varaždin i Koprivnica
  • Broj sati po predmetu: Mat 40+2;  Hrv 40;  Eng 40
  • Zadnji dan upisa 17.01. 2014…. Dodatan last minute upisa do 23.1.2014. !!!!
  • Početak: 25.01.2014.
  • Ograničeni broj mjesta u grupama
  • Rad na stvarnim zadacima sa priprema za mature
  • Kontinuirana testiranja uz kontrolu napretka svakog polaznika
  • Osigurani nastavni materijali prilagođeni svakome polazniku
  • Iskusni profesori/instruktori

Popusti za:  učenike iz istih razreda, za međusobne prijatelje, braće / sestre…  !!!!!!!


Još nisi siguran/na, zašto uopće ići na pripreme?

Od izuzetne je važnosti za tvoju budućnost dobro se pripremiti za državnu maturu. Mala razlika između prosjeka ocjena od samo 0,1 boda (4,4 umjesto 4,5) može odlučiti hoćeš li upisati željeni fakultet i raditi dobro plaćen posao ili uopće nećeš upisati fakultet. Možda nećeš znati da baš to trebaš naučiti, ili ćeš misliti da nešto znaš, a ipak nisi baš siguran/na. Dozvoli da ti pomognemo jer baš ta mala razlika čini polaznike priprema za državnu maturu EducirajMe po standardu Presto centra, uspješnijim od drugih.

Info centralni telefon za sve gradove: 043/263-194

informacije@educirajme.com

www.EducirajMe.com



]]>