Upisi za Grafičke dizajnere, PHP programere i Web dizajnere
Objavljeno: 16.09.2016.

Listopad i studeni bit će odličan mjeseci za sve kreativce koji žele nešto naučiti. U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/I. kat) u tijeku su završni upisi za tri atraktivne edukacije – Grafički dizajner, PHP/MySQL programer, Web dizajner. Osim ovih edukacije upisi traju i za edukacije Samostalni knjigovođa, Računalni operater, ECDL računalni operaterECDL računalni specijalist te za sve ostale edukacije.

Grafički dizajn

U doba kada je marketing jedna od najvažnijih stvari u svakoj tvrtki ili projektu, grafički dizajn dodatno dobiva na važnosti. Poslovi grafičkih dizajnera danas trebaju praktički svakoj tvrtki, a edukacija za Grafičkog dizajnera, najbolja je na tržištu.

Edukacija traje 170 sati, podijeljena je u sedam seminara, a stječe se i pravo upisa zvanja u radnu knjižicu. Svi koji završe edukaciju, mogu se baviti svim aspektima dizajna i stolnog izdavaštva,od izrade logotipa, posjetnica, promotivnih materijala, plakata, pa sve do izrade knjiga u elektroničkom obliku i aplikacija za mobilne uređaje (iOS/Android/Kindle).

Sadržaj programa obrazovanja

  • Uvod u dizajn i izdavaštvo
  • Adobe Illustrator CS6 – grafičko crtanje i dizajn
  • Adobe Photoshop – obrada slike na računalu
  • Adobe InDesign CS6 – prijelom stranica i priprema za tisak
  • Adobe Acrobat – obrada PDF dokumenata
  • Digitalno izdavaštvo na tablet uređajima
  • Adobe Digital Publishing Suite

Programer internet aplikacija (PHP/MySQL)

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnik na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, nastava se odvija isključivo u kasno poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca,traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Dodatne popuste 5-10% na akcijske cijene ostvaruju uz dokaz: putnici, nezaposleni, zaposleni s minimalnom plaćom, studenti, učenici, a dodatne popuste mogu ostvariti i polaznici koji dovedu svoju braću/sestre, supružnike, prijatelje. Dodatan popust ne može biti veći od 10 posto.

Edukacije na akciji (u zagradi akcijska cijena za jednokratno plaćanje) u Varaždinu:

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mail:
varazdin@algebra.hr
Ili na telefon
042/200-515 (za Varaždin i Koprivnicu).