Upisi za Njegovateljice i na tečaj njemačkog jezika
Objavljeno: 08.03.2016.

Osim poslovnih i IT edukacija EducirajMe provodi i edukacije za srednjoškolska zanimanja i prekvalifikacije, u suradnji s Učilištem Studium, koje je lider u Hrvatskoj, na tom tržištu. A zasigurno jedna od najtraženijih edukacija jest ona za njegovatelja, odnosno njegovateljicu, koja će uskoro početi u EducirajMe centru u Bjelovaru.

Edukacija počinje u ožujku, traje punih četiri mjeseca, nakon kojih dobivate diplomu te se vaše novo, ili dodatno zvanje upisuje u radnu knjižicu. Zanimanje njegovateljice postalo je jedno od najtraženijih na domaćem, ali i inozemnom tržištu rada, a bez edukacije ga se ne može obavljati.

Sve što vam je potrebno za edukaciju jest da ste stariji od 18 godina, i da imate završenu osnovnu školu. Više o edukaciji pročitajte OVDJE. Tečaj drže osobe s dugogodišnjim iskustvom u praksu, a praktični dio nastave obavlja se u Domu za starije i nemoćne Vitanova koji drži do visokih europskih standarda kvalitete.

S obzirom na potražnju na tržištu, u ožujku starta i njemački jezik, koji se može kombinirati s tečajom za njegovateljicu. U učenju njemačkog jezika naglasak je na konverzacijskom njemačkom jeziku, dakle radi se na praktičnim situacijama, koje će polaznik koristiti ili koristi u poslu. Tijekom edukacije polaznici u vrlo kratkom roku počinju samostalno komunicirati na njemačkom jezike. Polaznice ili polaznici koji upišu obje edukacije ostvaruju i pravo na dodatan popust.

Prijave se primaju na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194 ili u EducirajMe centru Bjelovar, na adresi Ferde Rusana 10 (1. kat).