Upišite tečaj Worda i Excela uz izuzetno povoljne cijene
Objavljeno: 23.03.2017.

U EducirajMe centru u Varaždinu, ovog proljeća je jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti raditi na računalu, jer su počeli upisi na tečajeve iz Worda i Excela.

Početak tečajeva je u svibnju, cijene su uistinu pristupačne, a na sve se još i ne plaća upisnina, koja je inače 400 kuna. Tečajeve provode vrhunski certificirani edukatori, po ECDL standardima i uz svu najmoderniju opremu, u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1.kat), a sva predavanja se održavaju u kasnopopodnevnim i večernjim terminima.

Osnove računala danas su neizbježne kod svakog posla, ali i u svakodnevnom životu, a Word i Excel dio su softverskog paketa Microsoft Office, koji je najkorišteniji računalni softver na svijetu, i koristi ga čak 1,2 milijarde ljudi u svijetu!

Za sve koji nisu naučili raditi u Wordu, ili su zaboravili, ili im treba stručna podrška, ovog proljeća u EducirajMe centru, možete to učiniti za samo 20 sati u sklopu tečaja Pisanje i obrada teksta u Wordu. Cijena edukacije je svega 550 kuna + PDV, u što su uračunati svi troškovi priručnika na hrvatskom jeziku, a nema niti troškova upisnine (400 kn). Početak edukacije je 22. svibnja, a tečaj traje pet dana. 

Tu je i tečaj iz Microsoft Ecela, Izrada tabličnih kalkulacija, koji također traje 20 sati, a cijena joj je 536,25 kuna + PDV. Početak edukacije bit će 5. lipnja, a tečaj traje pet dana!

Edukaciju provode naši vrhunski ECDL instruktori, a svi koji upisu obje edukacije, stječu i dodatnih 10% popusta. Edukacija je u skladu s ECDL standardom, a po završetku se stječu i potvrde o završetku tečaja.

Prijave na e-mail pamela@educirajme.com ili na telefon 042/200-515 te osobno u našem centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat) u Varaždinu, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.