Varaždin i Koprivnica: AutoCAD specijalist, Android programer, Samostalni knjigovođa
Objavljeno: 20.06.2016.

U sklopu velike ljetne Algebrine akcije, u EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici može se upisati čak 12 atraktivnih edukacija, uz značajne popuste, po cijeni između 1.500 i 4.000 kuna. Edukacije koje prve kreću su Samostalni knjigovođa i Knjigovođa te AutoCAD specijalist i Android programer.

Po završetku svih programa stječe se upis zvanja u radnu knjižicu, a uključena je i pauza za godišnje odmore. Svi koji se žele upisati mogu to učiniti putem e-maila informacije@educirajme.com putem telefona 042/200-515 ili u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7 (1.kat).

AutoCAD specijalist
Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri međunarodna Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Po završetku edukacije polaznici su osposobljeni za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna. Trajanje programa je 150 sati, sve u kasno poslijepodnevnim i večernjim terminima

Samostalni knjigovođa
Edukacija za Samostalnog knjigovođu traje 215 sati, podijeljena je u osam modula, a svakom polazniku pruža velika znanja, korisna na tržištu rada. Program je pogodan za sve koji žele proširiti svoja znanja, kao i za one koji su se rijetko doticali s knjigovodstvom. Posebno je koristan i za sve koji se bave poduzetništvom, vlasnike obrta i poduzeća, koji se kvalitetnije mogu posvetiti računovodstvu i finacijama, a mogu izbjeći i potencijalno povećane troškove usluga računovodstvnih ureda.

Knjigovođa
Program Knjigovođa sadrži četiri modula, Knjigovodstvo poduzeća I, Knjigovodstvo poduzeća II, Knjigovodstvo na računalu (Pantheon) te Knjigovodstvo obrtnika. Edukacija traje 130 sati. Obje edukacije provodi Sanja Horvat, koja ima bogato predavačko iskustvo u području knjigovodstva, računovodstva i financija. Svi koji završe edukaciju stječu pravo na upis zvanja u radnu knjižicu.

Programer mobilnih aplikacija (Android)
Android programeri su posljednjih godina među najtraženijima na tržištu rada. Sukladno tome i plaće za Programere mobilnih aplikacija su među najvišima. Program Android programer traje 180 sati, podijeljen je u šest modula, a u Varaždinu ga vodi iskusni profesor i predavač Zlatko Kunštek.

Tijekom programa svi polaznici i samostalno izrađuju aplikacije za mobilnu platformu Android. Upoznaju se s koncepto mprogramiranja računalnih programa, izradom algoritama u programskoj jeziku Java. Dizajniraju se, oblikuju i implementiraju baze podataka kroz MS SQL, SQLite te TransactSQL. Koriste se i upravljaju senzori ugrađeni u mobilne uređaje, programiraju se grafike i računalne igre. Radi se i postavljanje aplikacija na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play.

Osim ovih edukacija, u EducirajMe centrima u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici, moguće je upisati i sljedeće edukacije(u zagradi akcijska cijena za jednokratno plaćanje):

  • AutoCAD specijalist – 3.820,00 kn
  • Knjigovođa – 2.670,00 kn
  • Samostalni knjigovođa – 3.712,00 kn
  • Programer mobilnih aplikacija (ANDROID) – 3.910,00 kn
  • Programer internet aplikacija (PHP/MySQL) – 3.860,00 kn
  • Web dizajner – 2.950,00 kn
  • Računalni operater – 1.820,00 kn
  • ECDL računalni operater - 2.245,00 kn
  • ECDL računalni operater specijalist – 2.925,00 kn
  • Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva – 2.950,00 kn
  • Sistemski i mrežni administrator – specijalist – 3.900,00 kn

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mail:
informacije@educirajme.com

Ili na telefone
042/200-515 (za Koprivnicu i Varaždin)
043/263-194 (za Bjelovar i Viroviticu)