Završni upisi za PHP programera i Web dizajnera
Objavljeno: 29.02.2016.

U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) traju završni upisi za Web dizajnera i PHP/SQL programera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.comodnosno telefona 042/200-515. Edukacija za PHP/SQL programera počinje 4. travnja, prijave se primaju do petka 1. travnja.

PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnik na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, nastava se odvija isključivo u kasnoposlijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca,traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Osim za ovu edukaciju, u centru u Varaždinu traju i prijave za sljedeće edukacije, koje bi također trebale započeti početkom travnja:

Voditelj izrade i provedbe EU projekata

ECDL Računalni operater

Samostalni knjigovođa/Knjigovođa

3D modeliranje (u sklopu edukacije AutoCAD specijalist)

Prijave i dodatne informacije:

e-mail: karijera@educirajme.com, Telefon042/200-515.

Više detalja možete saznati u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.