Završni upisi za Web dizajnere i PHP/MySQL programere
Objavljeno: 18.10.2016.

Za sve kreativce koji žele nešto naučiti i napredovati u informatičkoj industriji ovaj listopad je idealan mjesec. U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/I. kat) i Bjelovaru (F. Rusana 10/1. kat), te Koprivnici i Virovitici u tijeku su završni upisi i za dvije atraktivne edukacije – PHP/MySQL programer i Web dizajner po akcijskoj cijeni.

 Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki. Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca,traje 160 sati, a uključuje devet modula. O važnosti i specifičnosti web dizajna i same edukacije, nedavno samo porazgovarali i s g Zoranom Antolovićemnašim predavačem.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

Dodatne popuste 5-10% na akcijske cijene ostvaruju uz dokaz: putnici, nezaposleni, zaposleni s minimalnom plaćom, studenti, učenici, a dodatne popuste mogu ostvariti i polaznici koji dovedu svoju braću/sestre, supružnike, prijatelje. Dodatan popust ne može biti veći od 10 posto.

Edukacije po donjim akcijskim cijenama vrijede isključivo u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici:

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mail: karijera@educirajme.com Ili na telefon 042/200-515 (za Varaždin i Koprivnicu) i 043/263-194 (za Bjelovar i Viroviticu)