Profesionalna edukacija za Vas!


Predpripreme za državnu maturu- Matematika

Predpripreme za državnu maturu iz Matematike.

Cijena: NA UPIT

 •  Trajanje: 20 sati
 •  Tečaj izvodi: EducirajMe
 •  Literatura: Osigurani radni materijali koji ostaju u vlasništvo
 • Mjesto održavanja:

  • Bjelovar
  • Ostali gradovi
 • Vrsta edukacije:

  • Pripreme za državnu maturu
 • Podvrsta:


Opis

Kako je krenula i još jedna nova školska godina, počinju i još jedne pripreme za državnu maturu!

Promjenom kurikulima i b razina ima sve 4 godine gimnazijsko gradivo matematike.

Upiši Predpripreme za državnu maturu(Matematika) namjenjene za sve strukovne škole koje nemaju gimnazijski program predmeta gdje te osposobljavamo za praćenje redovitog programa Pripreme za mature 2021./2022.
U ovom programu dajemo ti 20 školskih sati gdje uz naše stručne profesore prolaziš određene cjeline matematike za što lakše praćenje nastave u kasnijem programu priprema za mature. Ne razmišljaj predugo jer vrijeme ide, a matura se bliži. Upiši se već danas jer prva grupa počinje  sredinom 11 mjeseca.  

Imamo puno iskustva, pametni smo i lukavi. Upoznat ćemo te s tehnikama "maturantske logike" uz koje ćeš učiti više, bolje i produktivnije. Pokazat ćemo ti stvarne ispite s dosadašnjih matura, a na kraju našeg druženja priredit ćemo ti probni ispit mature. Tremu i znoj ostavi doma jer na Državnu maturu dolaziš spreman. Za slučaj da nisi već čula/o, a jesi 😊, već 13 godina provodimo pripreme za mature i čak 96% naših polaznika uspješno položi Državnu maturu, a 98% upiše željeni fakultet.

Iskoristi asa u rukavu i upiši pripreme za 3...2...1... Javi nam se za više informacija na 043/263 194 ili informacije@educirajme.com

Kao dodatnu pogodnost, naši polaznici koji se upišu na 3 ili više predmeta do 30.10.  dobiju i našu aplikaciju  ePripreme za maturu u vrijednosti 1600kn potpuno BESPLATNO u kojoj su uključeni svi obvezni I izborni predmeti državne mature unazad 4 godine. Vremena je još malo, a mjesta se brzo popunjavaju. Zato nazovi već danas I rezerviraj svoje mjesto na našim učioničkim pripremama za maturu.

Nastava će se odvijati učionički, online ili u kombinaciji.

Cijena je već od 1000 kn po predmetu, a možeš plaćati i na rate.

Očekujemo tvoj poziv i vidimo se uskoro! 😊

Pošaljite upit

PRIJAVI SE NA EDUKACIJU