EducirajMe https://www.educirajme.com/ EducirajMe, Centar za edukacije hr Mon, 13 Jul 2020 15:30:46 +0000 Mon, 13 Jul 2020 15:30:46 +0000 Karla Zvonar https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/karla-zvonar Mon, 30 Dec 2013 11:49:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/karla-zvonar Pripreme su bile iznimno korisne, osim dobivenog znanja, u prvom redu zato jer su me motivirale i tjerale na rad. Mislim da bi puno učenje za maturu bilo puno teže bez dodatnih priprema, jer ih treba uklopiti u raspored učenja za školu, što je prilično stresno i naporno.

Spremna sam i otvorena prema mogućnostima daljnjeg školovanja. U svakom slučaju bih željela naučiti još jedan strani jezik i planiram to, ali malo kasnije, čim se priviknem na novu sredinu i raspored. Tko zna, možda već preko ljetnih praznika krenem na neku dodatnu edukaciju.

]]>
Ivona Farkaš https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/ivona-farkaš Fri, 18 Dec 2015 13:17:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/ivona-farkaš Odlični profesori, individualan pristup, a kroz sve faze priprema se mjeri uspješnost. Tu je svakako i usmjeravanje tijekom priprema, gdje se pripremamo i psihološki na samu Državnu maturu, pa se i razina stresa smanjuje. Pomaže u tome i probna matura, ispit na kojem se simulira državna matura.

Pripreme su stvarno super stvar, jer se teško sam natjerati da kreneš, a i ne znaš jednostavno odakle bi krenuo. Pripreme sam odlučila upisati prvenstveno zato što sam strukovna škola, a ispiti na državnoj maturi se baziraju više na gimnazijskom programu. Kemiju smo imali samo prve dvije godine u srednjoj školi, pa se trebalo posebno pripremati.

]]>
Victor Allouch https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/victor-allouch Wed, 30 Dec 2015 14:03:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/victor-allouch Svakome tko je pred maturom, toplo bih preporučio EducirajMe pripreme, jer su odlične. Odlična su priprema za državnu maturu, ali i sam fakultet. Uz sve to, mogu se i popraviti ocjene u srednoj školi tijekom zadnje godine. Čak i ako vam se ne da učiti, pripreme te natjeraju da se dodatno potrudiš.

Pripreme za maturu sam odabrao da si osiguram dobar uspjeh na državnoj maturi. Dobre ocjene u srednjoj ne garantiraju i najbolji prolaz mature. Glavni razlog za pripreme je bio da me netko usmjeri što pripremati za maturu, da se ne bi dogodilo da uz samostalne pripreme nešto zaboravim ili preopširno obradim neko manje važno gradivo.


]]>
Filip Ivanušec https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/filip-ivanusec Mon, 12 Dec 2016 08:28:00 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/filip-ivanusec Moram priznati da su EducirajMe pripreme za maturu bile odlična stvar, pomogle su mi i iznad očekivanja. Pripremao sam se za matematiku, hrvatski, engleski i fiziku. 
Teško se može sam, tijekom priprema smo ponavljali gradivo od samog početka, nadopunjavale se rupe, morali smo biti vrlo sistematični. I naravno vježbati, jer bez rada kod kuće nema ničega.

]]>
Luka Ahac https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/luka-ahac Wed, 22 Nov 2017 10:48:33 +0000 Educirajme https://www.educirajme.com/izjave-polaznika/luka-ahac  Pripreme su mi bile od velike pomoći. Predavačica je bila odlična, ali zapravo je ključ bio u tome da mi sami radimo. Sve je bilo u našim rukama, ona nam je samo objasnila neke problematične stvari, i motivirala nas.

]]>