Pripreme za maturu
Objavljeno: 22.11.2016.

Bliži nam se kraj prvog polugodišta, te je krajnje vrijeme da se krene s učenjem. EducirajMe centar je poznat po  najboljim pripremama za maturu.  

Mi smo postavili  standard. Razrađenim tehnikama na bazi znanja i iskustva naših predavača garantiramo uspjeh naših polaznika.  Iza nas je 7 godina iskustva, rada i truda, povratnih informacija naših bivših polaznika uz vrhunske uvjete rada, te nas je upravo to dovelo do toga da možemo i drugima postavljati standarde i da se možemo pohvaliti svojim uspjesima. Statistika nam pokazuje da 96% naših polaznika uspješno polaže maturu, 98% upisuje željeni fakultet i jedino kod nas 69% polaznika poboljšava predmetne ocjene do kraja godine. 

Naš pristup  pripremama je poseban, prilagođen svakom polazniku, u gotovo idealnim uvjetima i terminima. Za svakog učenika se prati napredak od samog početka do konačnog cilja. Termini priprema usklađeni su sa školskim i slobodnim aktivnostima. Uz suradnju s roditeljima sve je prilagođeno postizanju zajedničkog cilja, uspješnog polaganja državne mature, a većini i upisa na željeni fakultet.  

Mi ne odrađujemo pripreme, mi pripreme provodimo po programu koji donosi konkretan rezultat.   

Iskusni predavači, koji uz plan i program koji provode onima kojima je to potrebno, omogućuju individualne konzultacije, prilagođavaju pripreme svakome polazniku. Jasno je kako polaznici ne dolaze iz istih škola, te ne idu po istim programima, a jednako tako nemaju svi jednako znanje i ocjene. Program je baziran na stvarnim zadacima sa državnih matura iz prethodnih godina i programima najboljih srednjih škola. Svim polaznicima je osiguran kompletan radni materijal

Sve što je potrebno za pripreme kod nas je odluka da se želite pripremati za maturu, pratiti plan i program, kako bi istu mogli napisati sa najboljim mogućim uspjehom. Ostalo je sve na nama. Imamo detaljno razrađen plan i program te iskustvo i znanje.  

Također omogućujemo da pripreme postanu financijski još prihvatljivije uz sudjelovanje u našem programu vjernosti. Samo je potrebno što prije upisati pripreme u Bjelovaru

Pripreme za Maturu Bjelovar

Pratite nas na Facebook-u