Varaždin: Upisi za PHP/MySQL, Web dizajn i CAD specijalistu
Objavljeno: 27.11.2015.

Studeni polako završava, a u EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) i dalje je gužva. Razlog su edukacije za PHP/MySQL programera, Web dizajnera te CAD specijalist, koje bi trebale započeti sredinom prosinca, a za koje traju upisi.

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com Javite se možete i putem telefona 042/200-515 a možete nas potražiti i u Kukuljevićevoj 7 (1.kat).

PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu.

A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Ovaj program drži iskusni predavač i poduzetnih na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 11.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera počinje u Varaždinu sredinom mjeseca, traje 160 sati, a uključuje devet modula. Edukaciju će provoditi cijenjeni mladi predavač Zoran Antolović, s kojim smo nedavno porazgovarali i koji ističe da je za uspjeh u ovom programu potrebna tek velika volja i upornost.

Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku.

CAD specijalist

A jedna od edukacija za koju redovito vlada veliki interes jest i edukacija za CAD specijalista. Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Ova edukacija traje 130 sati, u kasno poslijepodnevnim terminima, a provodi ju certificirani Autodesk instruktor

Za sve edukacije, javite nam se na e-mail karijera@educirajme.com . 
Javiti se možete i putem telefona 042/200-515, a možete nas potražiti i u Kukuljevićevoj 7 (1.kat).