Profesionalna edukacija za Vas!


Rane pripreme za državnu maturu - učionička nastava - početak studeni 2023.

Pripreme za državnu maturu iz 6 najvažnijih predmeta uz mogućnost pohađanja i drugih predmeta. Uključena i aplikacija ePriprema za državnu maturu.

Nastava će se izvoditi učionički.

Cijena: od 160 EUR( 1.205,52 HRK) / predmet

 •  Trajanje: 30-60 sati
 •  Tečaj izvodi: EducirajMe
 •  Literatura: Osigurani radni materijali koji ostaju u vlasništvo
 • Mjesto održavanja:

  • Bjelovar
  • Ostali gradovi
 • Vrsta edukacije:

  • Pripreme za državnu maturu
 • Podvrsta:


Opis

Bliži se opako vrijeme Državne mature, a ti želiš doći na ispite maksimalno spreman i bez straha u kostima?

Sada trebaš pokazati sve prikupljeno znanje u posljednje četiri godine. Budimo realni, većina zna naslove poznatih književnih djela ili važnije matematičke funkcije, no znate li od kuda je došao naziv Ahilova peta ili računanje korijena od 25368, zaista je potrebno ponoviti. Ne brini jer s nama ćeš detaljno proći gradivo sva 4 razreda srednje škole. Sam izaberi paket koji ti najbolje odgovara, a koji je prilagođen fakultetima na koje ciljaš 😊.

Imamo puno iskustva, pametni smo i lukavi. Upoznat ćemo te s tehnikama "maturantske logike" uz koje ćeš učiti više, bolje i produktivnije. Pokazat ćemo ti stvarne ispite s dosadašnjih matura, a na kraju našeg druženja priredit ćemo ti probni ispit mature. Tremu i znoj ostavi doma jer na Državnu maturu dolaziš spreman. Za slučaj da nisi već čula/o, a jesi 😊, već 13 godina provodimo pripreme za mature i čak 96% naših polaznika uspješno položi Državnu maturu, a 98% upiše željeni fakultet.

Iskoristi asa u rukavu i upiši pripreme za 3...2...1... Javi nam se za više informacija na 043/263 194 ili informacije@educirajme.com
Ako ti je jednostavnije, možeš se odmah i ovdje prijaviti.  

Kao dodatnu pogodnost, naši polaznici koji se upišu na 3 ili više predmeta do 30.10. dobiju i našu aplikaciju  ePripreme za maturu u vrijednosti 212,36 € (1600kn) potpuno BESPLATNO u kojoj su uključeni svi obvezni i izborni predmeti državne mature. Vremena je još malo, a mjesta se brzo popunjavaju. Zato nazovi već danas i rezerviraj svoje mjesto na našim učioničkim pripremama za maturu.

Nastava će se odvijati učionički, online ili u kombinaciji.

Cijena je već od 160 EUR (1.205,52 HRK) po predmetu, a možeš plaćati i na rate.

Očekujemo tvoj poziv i vidimo se uskoro! 😊


Pošaljite upit

PRIJAVI SE NA EDUKACIJU