Profesionalna edukacija za Vas!


Voditelj pripreme i provedbe EU projekata ruralnog razvoja

Ovaj program pruža znanja i vještine kojima ćete maksimalno povećati izglede za financiranje vlastitog projekta ruralnog razvoja iz EU sredstava ili vam omogućiti da postanete stručnjak i izrađujete projekte za druge naručitelje.

Cijena: Na upit

 •  Trajanje: 150 školskih sati
 •  Tečaj izvodi: EducirajMe u partnerstvu s učilištem Algebra
 •  Literatura: Da
 • Mjesto održavanja:

  • Bjelovar
  • Virovitica
  • ON LINE učenje
 • Vrsta edukacije:

  • Poslovne edukacije
 • Podvrsta:

  • EU fondovi

Opis

Cilj edukacije je upoznati polaznike s prilikama za financiranje projekata ruralnog razvoja iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Poljoprivreda, odnosno zajednička poljoprivredna politika (ZPP) jedno je od najznačajnijih operativnih područja kojim se bavi Europska unija.

Najbolji dokaz je da godišnje Europska unija na ZPP troši oko 55 milijarde eura, što predstavlja 40% ukupnog godišnjeg proračuna EU!

Pri tome ne govorimo samo o proizvodnji hrane, već i o osiguranju životnog standarda poljoprivrednika, očuvanju ruralnih tradicija i unaprijeđenju ruralnog prostora i usluga.

Ruralni razvoj, kao jedan od dva stupa Zajedničke poljoprivredne politike, financiran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR/EAFRD).

Kao korisnici Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, Hrvatskoj je na raspolaganju gotovo 2,4 milijarde eura u razdoblju 2014-2020, odnosno oko 330 milijuna eura godišnje.

Evo savršene prilike za bespovratno financiranje projekata koja će najviše zanimati OPG-ove, obrte, trgovačka društva, zadruge, civilne udruge, jedinice područne (regionalne) samouprave, LAG-ove, organizacije koje se bave zaštitom i promicanjem kulturnih vrijednosti i zaštitom okoliša ruralnih područja, šumoposjednike, proizvođačke organizacije i grupe te javne ustanove za zaštitu prirode.

ŠTO ĆETE ZNATI NAKON ZAVRŠETKA?

Naučite što se može financirati, koji troškovi su prihvatljivi, kakvi projekti mogu dobiti bespovratna sredstva u vrijednosti i do 100% projektnog proračuna, kako dobiti dodatne bodove, na koji način se prikupljaju ponude i sve ostale detalje nužne za izradu i provedbu uspješnih projekata.

Od ideje do realizacije

Naučit ćete prepoznavati odgovarajuće mjere za realizaciju poduzetničkih ideja u području ruralnog razvoja.

Igranje po pravilima

Saznat ćete kako koncipirati projektnu ideju u skladu s pravilima prihvatljivosti natječaja.

Procjena isplativosti

Znat ćete procijeniti tržišni potencijal i financijsku isplativost investicije, kao i definirati proizvod, cijenu, kanale prodaje i promociju.

Pravilno ispunjavanje prijave

Naučit ćete ispuniti prijavne obrasce sukladno pravilnicima i natječaju.

Prikupljanje dokumentacije

Bez problema ćete kompletirati projektnu dokumentaciju.

Osiguranje provedbe

Znat ćete podržati i osigurati provedbu projekata uz pripadajuću dokumentaciju sukladno programskim provedbenim pravilima.

NA KRAJU DOBIVATE:

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u e-radnu knjižicu.

U cijenu nije uključena upisnina 150€.

U upisninu je uključen trošak administracije, nastavni materijali (ostaju u vlasništvu polaznika), završni ispit, izdavanje uvjerenja i upis u loyalty program.

SADRŽAJ I TRAJANJE PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA, NAČINE PLAĆANJA I SVE OSTALO ŠTO VAS ZANIMA, SAZNAJTE OVDJE PUTEM ONLINE REFERADE ILI UPITOM NA MAIL ILI TELEFON.

KONTAKT PODACI I INFORMACIJE EducirajMe CENTARA:

Bjelovar/Virovitica – 043/263 194

Adresa: Bjelovar, Ante Trumbića 4/1
Ostale regije, info na tel. 043/263 194
Mail: informacije@educirajme.com


Pošaljite upit

PRIJAVITE SE NA EDUKACIJU