Profesionalna edukacija za Vas!


Škola za modele

Mineina škola za modele otvara upise u novu sezonu i kreće s radom ove jeseni!
Pozivamo svu zainteresiranu djecu i mlade od 11 do 22 godine starosti i njihove roditelje, da nam se obrate s povjerenjem!

Cijena: 230 € + upisnina

  •  Trajanje: 6 mjeseci
  •  Tečaj izvodi: EducirajMe centar
  •  Literatura: Uključena
  • Mjesto održavanja:

    • Bjelovar
  • Vrsta edukacije:

    • Ostale edukacije i treninzi
  • Podvrsta:


Opis

Mineina škola za modele otvara upise u novu sezonu i kreće s radom ove jeseni!

Pozivamo svu zainteresiranu djecu i mlade od 11 do 22 godine starosti i njihove roditelje, da nam se obrate s povjerenjem!

Naša rad s polaznicima/budućim modelima baziran je na postojećem dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji u sigurnom i profesionalnom kontekstu. Garantiramo visoke profesionalne standarde rada u sigurnom okruženju.

Kroz edukativni rad u školi za modele predani smo razvoju samopouzdanja polaznika i razvoju zdrave slike o sebi, te kvalitetnoj pripremi za eventualni plasman modela u svjetske agencije i na modno tržište. Za pohađanje naše škole nisu potrebne nikakve fizičke predispozicije. Dobrodošli su svi zainteresirani za učenje, druženje i suradnju.

Cilj Škole za modele

Upoznati se s osnovnim znanjima i vještinama potrebnima za bavljenje modelingom (pravilno držanje, stav i hod na modnoj pisti, osnovno poziranje…) te predstavljanje vizije i rada Škole modelinga.

Također nam je namjera ponuditi kvalitetan i smislen sadržaj tijekom  godine, ali i potaknuti djecu i mlade na aktivnost, učenje novih vještina, druženje, upoznavanje i suradnju.

Okvirno trajanje škole je 6 mjeseci.

Program škole sastoji se od sljedećih elemenata:

1. OSNOVE MODNOG NASTUPA: ponašanje i snalaženje na modnoj pisti, pravilno držanje, stav i hod, početni i završni stavovi i pozicije, različiti položaji tijela pri poziranju na pisti, okreti - puni, poluokret, rad s modnim dodatcima /rekvizitima: kaputi, šeširi, torbe, kišobrani… rad u paru, trojkama, četvorkama, finale - završni izlazak na catwalk i različite koreografije,  koreografije uz različite zadatke…

2. OSNOVE POZIRANJA PRED FOTOAPARATOM I KAMEROM: vježbe poziranja (stojeće, sjedeće...), vježbe s fotografom, vježbe video snimanja (reklamni spotovi) …

3. DODATNI SADRŽAJ: plesni pokret u službi modnog izražavanja; pravilna prehrana i tjelesna aktivnost; modni bonton i kultura (verbalna i neverbalna komunikacija, komunikacija kroz odijevanje, odijevanje u skladu s određenom prilikom itd.); mentalno zdravlje…

Voditeljica škole:

Tihana Radmanić,  mag. prim. educ. (bivši profesionalni model s iskustvom rada u svjetskim modnim prijestolnicama - Pariz, London, Milano. Zastupana od strane svjetskih modnih agencija: Minea, Midikenn, Marilyn Paris, Madison Paris, Why Not Milano, Assassin London...). 

Prezentacija programa škole održati će se u prostorijama EducirajMe centra. Molimo sve zainteresirane da se obavezno prijave preko  našeg e-maila  mineamodels@gmail.com 

POČETAK ŠKOLE: jesen

CIJENA ŠKOLE: 230 €

U cijenu nije uračunata upisnina 50 €

Upisnina uključuje trošak administracije, poklon brendirana kapa/majica, foto/video uspomena i izdavanje svjedodžbe.

Za više informacija i/ili prijavu posjetite našu stranicu https://model-management-minea... 


Pošaljite upit

PRIJAVI SE NA EDUKACIJU