Jezični kampus, radionice, on-line referada te akcijski upisi u Bjelovaru
Objavljeno: 22.09.2016.

EducirajMe grupacija je i ove godine glavni koordinator Tjedna cjeloživotnog učenja, u sklopu kojeg se održava cijeli niz vrlo zanimljivih događaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Neki od njih održat će se u EducirajMe centru (F. Rusana 10/1. kat). Među događajima svakako valja izdvojiti EducirajMe Kid’s jezični i IT kampus, radionicu„Pokrenite piksele-animacije u Photoshopu“ te promotivne radionice Knjigovodstva.

EducirajMe Kid’s jezični i IT kampus će se održati 30. rujna, a obavezna je prijava tri dana ranije.  Radi se o jedinstvenom kampu ovakve vrste, na kojeg se mogu prijaviti osnovnoškolci i srednjoškolci. Naglasak je na konverzaciji, a sve je usklađeno prema europskoj jezičnoj mapi. Kampus će biti organiziran tijekom cijele školske godine, a cijena će se kretati od 20 do 40 kuna po jednom školskom satu

Cijelo vrijeme trajanja Tjedna cjeloživotnog učenja održavat će se u EducirajMe centru Bjelovar promotivne radionice Knjigovodstva. Na njima će svima zainteresiranima biti omogućen pristup predavanjima edukaciji Samostalnog knjigovođe u kojem mogu vidjeti jedinstveni pristup nastavi, uvjete rada te se upoznati sa određenim knjigovodstvenim kategorijama. Broj mjesta je ograničen, pa se potrebno prijaviti do 26.09. u 10 sati. Organizator radionice je Pučko otvoreno učilište Adeptio.

Prijave su potrebne i za radionicu „Pokrenite piksele-animacija u Photoshopu“, koja će se održavati svim radnim danima u tjednu od 19 do 22 sata. Na ovoj interaktivnoj radionici moći će sudjelovati u edukaciji iz područja grafičkog dizajna. Edukacija će se izvoditi u pilot EducirajMe Learning Mix Modu, jedna od brojnih novosti u poslovanju. Organizator radionice je Pučko otvoreno učilište Adeptio.

Prijave za sve radionice na karijera@educirajme.com te na telefon 043/263-194.

Novost je svakako i on-line referada, koja je dostupna na web lokaciji www.educirajme.com/edukacija, svakim danom od 08 do 22 sata, u razdoblju od 26 do 30.09. Putem nje svi zainteresirani mogu komunicrati sa djelatnicima EducirajMe centara i dobiti informacije o mogućnostima cjeloživotnog učenja u kontekstu potreba tržišta rada.

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, Algebra je osigurala i značajne popuste na pet svojih edukacija:

Samostalni knjigovođa – popust od 1.500 kn
ECDL računalni operater – popust od 550 kn
Računalni operater – popust od 480 kn
Web dizajner – popust od 1.650 kn
Grafički dizajner (specijalist digitalnog izdavaštva) – popust od 1.500 kn

Prijave na ove edukacije se mogu obaviti telefonski na 043/263-194 ili putem e-maila bjelovar@algebra.hr.