Android Developer: Popust za edukaciju u Varaždinu
Objavljeno: 30.09.2015.

U EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici, završava upis za Programera mobilnih aplikacija (Android) sa pravom upisa zvanja u e-radnu knjižicu

U Varaždinu edukacija počinje u subotu (24. listopada), a trenutno su u tijeku LAST MINUTE prijave, koje primamo najkasnije do petka (23. listopada do kraja dana). Nastava se održava subotama u prijepodnevnim terminima

Svi koji se upišu do petka, ostvaruju pravo i na dodatan popust na redovnu cijenu i na sve oblike plaćanja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija.

Po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Moguće je i polaženje samo jednog dijela edukacije, koja je podijeljena u šest seminara:

Seminari (Programer mobilnih aplikacija – ANDROID):

  • D51: Osnove Java programiranja za Android - 60 sati
  • D52: Uvod u programiranje na Android platformi - 40 sati
  • D53: Uvod u SQL - 20 sati
  • D54: Izrada aplikacija za Android platformu - 32 sata
  • D55: Grafika, senzori i izrada igara za Android - 24 sata
  • D56: Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija - 4 sata

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer -  Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Trenutno se primaju prijave za edukacije u Varaždinu i Koprivnici, a svi zainteresirani mogu se javiti i sa šireg bjelovarskog područja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.