Android programer i Sistemski i mrežni specijalist u Varaždinu
Objavljeno: 30.10.2013.

Edukacije za neka od trenutno najatraktivnijih zanimanja, počinju uskoro u Varaždinu. Programi će se održavati u našem centru u Kukuljevićevoj, a prijave traju do 29. studenog, stoga požurite…

Programer mobilnih aplikacija – Android

Tržište mobilnih aplikacija obilježava eksplozivan rast a najveći broj prodanih mobilnih uređaja temelji se na Android platformi. Android operacijski sustav koristi se na mnoštvu uređaja raznih proizvođača od kojih su najpopularniji Samsung i HTC.

Rastu tržišta uvelike doprinose i sve dostupniji uređaji (pogotovo onih koji koriste Android), kao i činjenica da aplikacije sve više koriste i ljudi koji nisu tehnološki educirani što stvara velike mogućnosti za zaradu putem prodaje mobilnih aplikacija kao i mogućnosti ostvarivanja jako dobrog marketinga putem tržišta mobilnih aplikacija.

Naši polaznici će nakon svladavanja programa posjedovati znanja i vještine potrebne kako bi samostalno izradili i plasirali na tržište aplikacije za mobilnu platformu Android. 

Mogućnost upisa  najkasnije do 29.11. 2013. posljepodnevna / večernja predavanja
Telefon: (042) 200 515
Mail: informacije@educirajme.com

Android programer i Sistemski i mrežni specijalist u Varaždinu

Sistemski i mrežni specijalist

Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora su danas jedni od najtraženijih zanimanja u domaćem okruženju, ali i svijetu.

Algebra prati najnovije tehnološke promjene zbog čega je naš program usklađen s najnovijim operacijskim sustavom (Windows 8 i MS server 2012).Također, uz predavanja i vježbe, dodana je i nova nastavna cjelina koja se bavi sigurnosti u IT mrežama kao i rad sa virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. Cloud).

S obzirom da zbog brzih promjena tehnologije diploma ili svjedodžba više nisu same po sebi dovoljne, svi polaznici koji slušaju ovaj program imat će mogućnost steći Microsoft Technology Associate certifikate i to:

MTA OS Fundamentals (98-349),
MTA Win Server Administration Fundamentals (98-365),
MTA Networking Fundamentals (98-366).

MTA certifikatima želimo vas uvesti u svijet certifikacije budući da oni predstavljaju početnu stepenicu prema naprednijim certifikatima poput Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) ili možda Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD).

Početak 20.11.2013. poslijepodnevna / večernja predavanja (Mogućnost upisa i tijekom prvog tjedna nastave!)
Telefon: (042) 200 515
Mail: informacije@educirajme.com


Android programer i Sistemski i mrežni specijalist u Varaždinu

¯\_(ツ)_/¯