Android programer: Postanite programer mobilnih aplikacija
Objavljeno: 20.10.2014.

Najbrže rastući segment u IT industriji su mobilne aplikacije, a jedno od najtraženijih zanimanje je programer mobilnih aplikacija. U Varaždinu, Bjelovaru i Koprivnici počinje edukacija za upravo ovo zanimanje – Programer mobilnih aplikacija (Android). Ovu Algebrinu edukaciju provode odlični stručnjaci s bogatim iskustvom, a usmjerena je na davanje konkretnijih znanja i vještina.

>> Prijave za Algebrine edukacije u tijeku: Popis svih programa u našim centrima

Prijave se primaju za edukaciju u  EducirajMe centrima u Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru i Virovitici. Programi obrazovanja počinju krajem svibnja.

Prijavite se putem e-maila: informacije@educirajme.com te putem telefona: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).


Programer mobilnih aplikacija – ANDROID 

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade mobilnih aplikacija?

Zbog velike popularnosti pametnih telefona i tablet uređaja, očekuje se da će vrijednost tržišta mobilnih aplikacija u iduće 3 godine rasti 30% godišnje.  Također, predviđa se da će download mobilnih aplikacija u 2017. godini dosegnuti  brojku od 200 milijardi.

Znanje razvoja aplikacija za mobilne uređaje jako je traženo i financijski isplativo, bilo da prodajete vlastitu aplikaciju kroz Internet dućan u vrijednosti 1$ ili nudite svoje znanje za realizaciju tuđih ideja kroz izradu aplikacije.

Što ćemo Vas naučiti?

Po završetku programa polaznik će biti sposoban samostalno izraditi aplikacije za Android platformu te ih postaviti na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play. Na putu do do postavljanje aplikacije na Google Play, prethodno ćete ovladati osnovama Java programiranja za Android, naučit ćete dizajnirati, oblikovati i implementirati baze podataka pomoću Microsoft SQL Server i SQLite tehnologije te jezika Transact SQL. Također, naučit ćete koristiti i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, upotrebljavati matematičke i programske osnove jezika za programiranje grafike i računalnih igara OpenGL ES.

Zašto smo najbolji?

  • Testiranje aplikacija vrši se na simulatorima i tablet uređajima
  • Predavači sa višegodišnjih iskustvom

Trajanje programa:

200 školskih sati (3-4 mjeseca, ovisno o dinamici) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • Osnove Java programiranja za Android
  • Uvod u programiranje na Android platformi
  • Uvod u SQL
  • Izrada aplikacija za Android platformu
  • Grafika, senzori i izrada igara za Android
  • Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti putem e-maila: informacije@educirajme.com

te na telefone: 042/200-515; 043/263-194