Bjelovar: Izvanredni upisni rok za Pripreme za maturu
Objavljeno: 20.12.2014.

EducirajMe pripreme za maturu u Bjelovaru

Dobra vijest za sve koji su nam se ovih dana javljali. Radi velikog interesa polaznika, odlučili smo otvoriti dodatna mjesta u našim grupama u Izvanrednom upisnom roku. Mogućnost upisa je do četvrtka, 5. veljače 2015., u predmetima u kojima ima mjesta. Javite nam se i upišite se na naše Pripreme za maturu.

Info: Telefon: 043/263 194, mature@educirajme.com

Tijekom završne srednjoškolske školske godine, svi maturanti razmišljaju samo o kraju školske godine, kada ih čekaju državne mature i upisi na fakultete. Kako bi taj kraj bio što ljepši, a ljeto 2015 najljepše u životu, potrebno je “zasukati rukave” što ranije. Krenite s EducirajMe redovnim pripremama za mature, popravite svoje ocjene u srednjoj školi, te se upišite na željene fakultete.

Prijave i sve informacije na e-mail mature@educirajme.com  ili na 043/263 194

U svemu tome vam mogu pomoći EducirajMe Pripreme za Državnu Maturu prema Prestostandardu, koje  uz aktivan rad i uspjehu na maturu najčešće rezultiraju i poboljšanjem završne ocjene iz upisanog predmeta.

Predmeti: Matematika, Hrvatski, Engleski, Fizika, Kemija, a primamo predbilježbe i za ostale izborne predmete. Moguće je upisati i pojedinačno svaki predmet, odnosno kombinirati više predmeta, te je moguće dogovoriti i pojedinačne instrukcije (i za poboljšanje predmetne ocjene i za samostalnu pripremu za maturu).

Upisi i nastava kreću  ponovno u Bjelovaru, a održavat će se i u Koprivnici i Varaždinu. Možete zatražiti informacije ili prijaviti se možete na e-mail mature@educirajme.com. Nastava će se odvijati subotama, uz slobodne zimske i proljetne praznike (tada za naše maturante nema priprema nego je slobodno za  vaše slobodno vrijeme :) ),  a dokazano imamo najbolji i najefikasniji pristup edukacijama.

Stopa prolaznosti na državnoj mature dosadašnjih polaznika EducirajMe priprema je impresivnih 96%, a postotak onih koji upisuju željene fakultete je čak 98 posto. Što se tiče onih koji su i poboljšali svoje ocjene tijekom 4. razreda srednje škole, postotak je 64 posto.

Naše pripreme su posebne i po tome jer uključuju:

  • početno predtestiranje
  • rad na stvarnim zadacima sa priprema za mature
  • kontinuirana testiranja
  • kontrolu napretka svakog polaznika
  • završno testiranje – “pripremna matura”"
  • osigurane nastavne materijale prilagođene svakome polazniku
  • slobodni zimski i proljetni praznici
  • rad u optimalnim grupama (manjim od prosječnih školskih razreda)
  • mogućnost pojedinačnih instrukcija
  • nastava subotama
  • iskusni profesori/instruktori

Pratimo napredak i rad svih polaznika naših edukacija te savjetujemo oko svih poteškoća i nedoumica naših učenika na njihovom putu.

Financijski uvjeti

Mogućnost plaćanje do 5 rata.

Upis dva ili više predmeta u paketu osigurava osnovni popust na svaki upisani predmet

Dodatni Popusti:

3 i više učenika iz istoga razreda: -7% ,ovisno o načinu plaćanja

3 i više prijatelja: -5% ,ovisno o načinu plaćanja

braća/sestre: -10 %  ,ovisno o načinu plaćanja

Dodatni popusti ne mogu pojedinačno (kumulativno) zbrajati

Male razlike važne za uspjeh

Od izuzetne je važnosti za budućnost dobro se pripremiti za državnu maturu. Mala razlika između prosjeka ocjena od samo 0,1 boda (4,4 umjesto 4,5) može odlučivati o upisu na željeni fakultet ili o tome da li ćete raditi dobro plaćen posao jednog dana. Dozvolite nam da vam pomognemo, da si pomognete sami, jer ponekad baš mala razlika čini polaznike priprema za državnu maturu EducirajMe po standardu Presto, uspješnijim od drugih.

Primjera za to uistinu ima vrlo mnogo. Kvalitetnim pripremama možete do najljepšeg ljeta 2015, kao uvod u vaše odrastanje i život koji je pred vama.

Upisi su počeli i broj mjesta je limitiran zbog ograničenog broja grupa i broja polaznika u svakoj grupi. Informirajte se i krenite! Počnite odmah, imajući na umu kraj, odnosno novi početak.

Telefon: 043/263 194

mature@educirajme.com

Pratite nas putem Facebook stranici https://www.facebook.com/educirajme

EducirajMe misija – podizanje svijesti o važnosti edukacija na visokoj međunarodnoj  razini (u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj) i organiziranju radionica, seminara i programa obrazovanja. EducirajMe centri nalaze se u Bjelovaru, Koprivnici, Varaždinu i Virovitici. Partneri smo s Algebrom, Prestom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta.

EducirajMe pristup edukaciji:

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council…)