Bjelovar: Upisi za AutoCAD specijalistu, početak 9. svibnja
Objavljeno: 18.04.2016.

Jedan od najpopularnijih računalnih alata zasigurno je AutoCAD. Razlog je njegova vrlo široka primjena, AutoCAD se koristi za sve vrste projekata, konstrukcija, nacrta, a jedan je od neizostavnih alata i na fakultetima u kojima se educiraju mladi kadrovi. Stoga ne čudi niti veliki interes za CAD edukacije.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije jest da su u tijeku upisi za Algebrinu edukaciju AutoCAD specijalist, koja 09.05. počinje u Bjelovaru.

Prijave se primaju na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194 ili u EducirajMe centru Bjelovar, na adresi Ferde Rusana 10 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri međunarodna Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Neke od razloga popularnosti CAD-a, možete pronaći i u kolumni našeg EducirajMe predavača Marijana Horvata, inače certificiranog Autodesk instruktora –> Zašto sam zavolio CAD

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Cilj edukacije:
Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa:
150 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Cijena:
5.000 kn + upisnina (900 kn)
* moguće plaćanje karticom te na više rata

U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, međunarodni certifikati, izlazak na završni ispit i izdavanje uvjerenja.

e-mail: karijera@educirajme.com telefon: 043/263-194