Bjelovar: Završni upisi na Algebrine edukacije u svibnju
Objavljeno: 01.05.2015.

Dobrodošli u proljeće vaše karijere!

U EducirajMe centru u Bjelovaru (Rusanova 10/1.kat), ovih je dana vrlo užurbano. Čak četiri edukacije trebaju početi ovog svibnja, pa je “sezona upisa” u punom zamahu. Prijavite nam se putem e-mailova karijera@educirajme.com ili putem telefona 043/263-194.
A možete i doći u naš centaru u Rusanovu te ispitati sve detalje.

Završni upisi u tijeku:
Sve edukacije imaju uključenu i dužu ljetnu pauzu.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim večernjim terminima

Web dizajner
(Početak 11.05., upisi do 11.05. u 12h)

Samostalni Knjigovođa
(Početak 18.05., upisi do 14.05.)

Specijalist digitalne fotografije
(Početak 25.05., upisi do 19.05.)

Voditelj izrade i provedbe EU projekata
(Početak 14.05., upisi do 11.05.)

U Algebra/EducirajMe centru u tijeku su i prijave za Web dizajnera, za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada, a svi koji upišu do 11. svibnja, stiču i dodatnih 30% popusta na cijenu.

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za Web dizajn. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri. Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

Uz edukaciju za računalne operatere, program obrzaovanja koji je u proteklih 20 godina to su svakako tečajevi za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu, na kojima možete naučiti sve što ste ikada željeli naučiti o knjigovodstvenim poslovima. Sjajna je to prilika za sve koji žele sami voditi svoje poslovne knjige, odnosno promijeniti zanimanje ili posao.

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatički dio – 4 seminara, koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom, a sve je u skladu i sa ECDL standardom.

Od kreativnih zanimanja, svakako moramo izdvojiti našu mini Foto akademiju, koju vodi ugledni fotograf Goran Matošević, u sklopu koje će se odvijati pojedinačne radionica Reporterske fotografije i radionica Studijske fotografije, koje su i unutar toga podijeljene u dodatne skupine, pa ih polaznici mogu pohađati samostalno.

Također zainteresirani polaznici mogu se prijaviti i pohađati cjelokupni  programa Specijalist digitalne fotografije i obrade sa pravom upisa u radnu knjižicu. U sklopu programa uči se i raditi u Adobe Photoshopu, program uključuje isključivo terenski rad, posjet događajima, a vrijedi napomenuti da će se u sklopu cijeloga programa dodatno raditi i na kamerama koje se nalaze na letjelicama (dronovima). Svi polaznici će završetkom programa, uz upis zvanja u radnu knjižicu, dobiti i originalni Adobeov certifikat kao potvrdu svojeg znanja.

Prijavite nam se putem e-mail karijera@educirajme.com ili putem telefona 043/263-194.