Dan Tehničke škole Daruvar
Objavljeno: 19.11.2018.

Učenici i djelatnici Tehničke škole Daruvar projektnim aktivnostima su obilježili Dan škole, u srijedu 31. listopada 2018. godine. Organizirana su različita tematska predavanja koja su održali pozvani predavači iz Bjelovarsko-bilogorske županije, naročito predavači iz Bjelovara i Daruvara. Na taj način se učenike željelo upoznati s različitim djelatnostima stručnih pojedinaca te ustanova, udruga i društava koji su predstavili svoja znanja i umijeća. 

Održana interaktivna predavanja su obogatila učenička saznanja i spoznaje dajući im aktualne informacije o okruženju u kojem borave i znanjima koje imaju pojedinci, a dobili su i uvid u rad Hrvatske gorske službe spašavanja kao nacionalne, stručne, humanitarne, neprofitne udruge te uvid u rad Javne profesionalne vatrogasne postrojbe. 

Alen Kaminski, voditelj Regionalnog centra ”EducirajMe” iz Bjelovara, govorio je o izobrazbi koje nudi Centar u poslovnom, informatičkom te sektoru cjeloživotnog obrazovanja kao i o hackathon natjecanjima. Također predstavljen je i web&mobile razvojni tim Novi konceptčija je jedna od aplikacija i ePripreme za državnu maturu.


Više o Danu Tehničke škole Daruvar možete pročitati na njihovoj stranici https://www.tsd.hr/site/2018/dan-skole-3/ .

Galerija