e-Pripreme za državnu maturu
Objavljeno: 26.07.2021.

[ePRIPREMI SE ZA DRŽAVNU MATURU !]

-Web i mobilna aplikacija za samostalnu pripremu za Državnu maturu-

EducirajMe je projekt u sklopu kojeg se na inovativan način kroz cjeloživotno obrazovanje provodi, učionička, digitalna i on-line edukacija. EducirajMe tim je nedavno razvio i aplikaciju za iOS, eDnevnik.

Kao plod 12-godišnjeg iskustva u održavanju priprema za Državnu maturu, putem kojih se pripremilo više od 1000 maturanata kroz sve obvezne i izborne predmete na državnoj maturi, uz rezultate od 96% položenih državnih matura i od toga 96% upisanih željenih fakulteta, razvijena je jedinstvena web i mobilna aplikacija za samostalnu završnu pripremu ePripreme za Državnu maturu.

Pa tako, dragi maturanti, sa jedinstvenom aplikacijom (web i mobile) možete se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu završno i neograničeno pripremati za maturu i kontinuirano provjeravati svoje znanje, a možda i kampanjcima bude od pomoći 😊 . Također kroz statistiku same aplikacije možete se uspoređivati i vrednovati sa drugim maturantima iz cijele Hrvatske. Aplikacija je jednostavna, inteligentna i sadrži sve predmete (obvezne i izborne), sve razine, unazad 7 održanih Državnih matura.

Aplikaciju je moguće pronaći posebno i za android platformu na https://play.google.com/store/apps/details…

Za iOS telefone, aplikaciju možete koristiti također putem http://mature.educirajme.com/login jer je potpuno prilagođena i toj mobilnoj platformi.

Uživajte u on-line učenju i povećajte svoje mogućnosti za uspjeh!

ePripreme za državnu maturu