Koprivnica: Upisi na pet Algebrinih edukacija u tijeku
Objavljeno: 01.12.2015.

U EducirajMe/Algebra centru u Koprivnici trenutno raju prijave za atraktivne Algebrine edukacija – Web dizajn, Programer internet aplikacija – PHP i MySQL, Računalni operater, Samostalni knjigovođa / Knjigovođa.

Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila karijera@educirajme.com te putem telefona 043/263-194. Svi koji se jave ovaj četvrtak (17.12.) stječu pravo upisa i uz dodatan popust (25%), u sklopu Algebrine božićne akcije.

Računalni operater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici. 

Program obrazovanja za računalnog operatera namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom. Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Program traje 120 sati, a podijeljen je u 4 seminara.

Samostalni knjigovođa / Knjigovođa

Programi Samostalni knjigovođa i Knjigovođa su identični u knjigovodstvenom dijelu nastave, međutim Samostalni knjigovođa je pojačan za informatični dio – 4 seminara koja će Vas osposobiti za korištenje najnovijih verzija Windowsa, Worda, Excela te Vas naučiti kako se efikasno služiti Internetom i elektroničkom poštom.

U radu je naglasak stavljen na mnoštvo praktičnih primjera i vježbi, a predavači su s višegodišnjim iskustvom u praksi.

Trajanje programa:

Knjigovođa (130 školskih sati  raspoređenih u 3 mjeseca nastave)
Samostalni knjigovođa (215 školskih sati raspoređenih u 3-4 mjeseca nastave – ovisno o dinamici)

 PHP/MySQL programer

Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.

Program traje 160 sati, a svi koji upišu do 21.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Web dizajn

Vjerojatno nikome ne moramo objašnjavati zašto je web dizajn danas bitan, odnosno koliko su dobri web dizajneri važni i cijenjeni, praktički u svakoj tvrtki.

Program za Web dizajnera traje 160 sati, a uključuje devet modula. Algebrin program Web dizajner je najbolji u Hrvatskoj, predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju literaturu na hrvatskom jeziku

Svi zainteresirani mogu nam se javiti putem e-maila karijera@educirajme.com te putem telefona 043/263-194.