Kreativni svibanj: U tijeku prijave za atraktivne edukacije
Objavljeno: 01.05.2014.

Dobra vijest za sve kreativce u bjelovarskom, virovitičkom i koprivničkom kraju, u EducirajMe centrima počinje „Kreativni svibanj“.  U svibnju krećemo s čak četiri „kreativne“ edukacije, za grafičkog dizajnera, web dizajnera, programera mobilnih aplikacija (Android) i CAD specijalistu.

Prijave i sve informacije na informacije@educirajme.com, 

odnosno na telefon 043/220-840.

U našim centrima, u Bjelovaru, Virovitici i Koprivnici, traju predbilježbe za Algebrine edukacije za četiri atraktivna zanimanja:

>> Grafički dizajner (Adobe) <<

>> Web dizajner (Adobe) <<

>> CAD specijalist (Autodesk) << 

>> Android programer <<

Zanimanje grafičkog dizajnera danas je nezamislivo bez Adobe tehnologija, kao i certifikata ove ugledne tvrtke. A sve to učite i stičete međunarodno priznate certifikate, po završetku edukacijskog programa u trajanju 170 sati. Nastava se održava u kasno popodnevnim i večernjim terminima, stoga nije teško pohađati satove ove vrijedne edukacije. Svi koji upišu ovaj program edukacije, dobivaju i literaturu na hrvatskom jeziku.

Jednako tako i u edukaciji za Web dizajnera, radi se s Adobeovim alatima (Flash, Dreamweaver i Fireworks), dok ostali moduli sadržavaju HTML, CSS, WordPress, a stiču se i danas nezaobilazna znanja iz optimizacije za tražilice (popularni SEO) te Google Analyticsa. Stiče se vrijedan, međunarodno priznati Adobe certifikat, a edukacija traje 160 sati te svi polaznici dobivaju kompletnu literaturu na hrvatskom jeziku.

O Android tehnologijama ne vrijedi previše trošiti riječi, dovoljna je činjenica da ih svi koriste svakodnevno, i to gotovo stalno. Programer mobilnih aplikacija trenutno je najtraženije zanimanje u svijetu, a naš program provode najkvalitetniji stručnjaci u regiji. Sve to radi se na konkretnim primjerima, uz rad na vlastitim aplikacijama, koje će biti testirane tijekom edukacije, pa ćete moći vidjeti i kako vaše aplikacije stvarno funkcioniraju. Program traje 200 školskih sati, a nakon njega, spremni ste za posao programera na zahtjevnom tržištu rada.

A svi koji se bave izradom planova, nacrta, projekata, tehničke dokumentacije, sigurno će se oduševiti kada čuju da počinje i edukacija za CAD specijalista, koja se provodi za AutoCAD 2012/14 softwareu. CAD je danas neizostavan alat u brojnim zanimanjima, a omogućuje izradu 2D crteža, 3D modela, razne simulacije, vizualizacije i animacije. Svi koji upišu ovaj program, dobivaju i besplatni seminar 3D modeliranja. Svi koji završe obuku za CAD specijalistu, stiču pravo na vrijedan i međunarodno priznati AutoDesk certifikat. Edukacija sveukupno traje 130 sati (večernji i kasnopopodnevni termini). Svi polaznici dobivaju i kompletnu literaturu na hrvatskom jeziku.

Budite kreativni, ali i proaktivni, prijavite se i zatražite dodatne informacije…

Javite nam se na e-mail: informacije@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194.

Sve o edukacijama u našim EducirajMe centrima, provjerite na sljedećem linku –> Dobrodošli u proljeće vaše karijere!