Naučite raditi u AutoCAD-u i steknite certifikat tijekom ljeta!
Objavljeno: 25.05.2015.

Jedna od najpopularnijih edukacija posljednjih godina, posebice u Sjevernoj Hrvatskoj je i ona za AutoCAD specijalistu. Nije ni čudno, jer ovaj program ima vrlo široku primjenu, koristi se za sve vrste projekata, konstrukcija, nacrta, a jedan je od neizostavnih alata i na Fakultetima u kojima se educiraju mladi kadrovi za ove poslove.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Varaždinske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije jest da je 29.06. počela edukacija za AutoCAD u EducirajMe centru u Varaždinu. Tek traju uvodna predavanja, a prijaviti i uključiti se možete do petka 10. srpnja.

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Prijave se primaju na e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefon 042/200-515 . Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat,

Iako program počinje u lipnju, uz kraću pauzu od sredine srpnja do sredine kolovoza pa će se edukacija, u svojem drugom dijelu, nastaviti u rujnu.

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju.

Cilj edukacije:

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa:

130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mail informacije@educirajme.com; odnosno na telefon 042/200-515; 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu).