Od travnja kreće program Specijalist digitalne fotografije i obrade
Objavljeno: 21.02.2014.

Jedan od atraktivnih Algebrinih programa obrazovanja koji počinju ovog proljeća u EducirajMe centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica) je i Specijalist digitalne fotografije i obrade. Program počinje 28. travnja, a već sada možete se prijaviti te steći znanja koja će vam biti od ključne važnosti u “poplavi konkurencije” na tržištu rada u ovom području.

Prijave i sve dodatne informacije primamo putem e-maila na informacije@educirajme.com
odnosno putem telefona (042/200-515; 043/263-194

Koja je Vaša korist od poznavanja tehnika fotografiranja?

Pojavom digitalnih fotoaparata i mobitela s kamerama fotografiranje nikad nije bilo jednostavnije, ali i jeftinije. Ipak, sama tehnologija nije dovoljna.

Ukoliko ste primijetili da fotoaparat rijetko kad ispuštate iz ruke a na računalu Vam već ponestaje mjesta za čuvanje svih snimljenih fotografija – mi ćemo Vas naučiti kako snimiti fotografiju na najbolji mogući način te ju uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva. Naš program je odličan ulaz u svijet profesionalne fotografije te Vam omogućuje stjecanje novog zanimanja ili izvora dodatne zarade.

Što ćemo Vas naučiti?

Upravo zbog posebnog naglaska stavljenog na praktične radionice kroz koje će se polaznici kvalitetno pripremiti za profesionalno korištenje digitalnog fotoaparata. Radionice su podijeljene u dvije skupine, studijske s modelima – portretna, glamour i reklamna te radionice na vanjskim lokacijama – modna, sportska, pejzažna, makro i reportažna i sve se odrađuju u stvarnim/realnim uvijetima.

Ukratko, polaznici uz stručno vodstvo prolaze realne situacije gdje su primorani improvizirati, snalaziti se, ali i učiti od najboljih kako bi krajnji rezultat – profesionalna fotografija – ispala što bolja.

Omogućeno je i korištenje naše profesionalne fotografske opreme.

Zašto smo najbolji?

  • Tajne kvalitetne profesionalne fotografije otkrit će Vam naš predavač – profesionalni fotograf Goran Matošević koji se školovao na Universita dell’immagine u Milanu kod poznatog talijanskog fotografa Fabrizia  Ferria. Po povratku u Hrvatsku surađivao je sa redakcijama časopisa poput National Geographica (Hrvatska), Geo (Hrvatska), itd. a objavio je i 4 knjige o fotografiranju portreta, pejzaža i arhitekture, putovanja  te sporta i vjenčanja.
  • Osiguravamo  profesionalnu Olympus opremu i studijske uvjete tako da će polaznici imati maksimalne uvjete rada
  • Kroz terenske radionice polaznici primjenjuju teorijska znanja u praksi, samostalno djelu i osmišljavaju pojedinih scena za  vlastite umjetničke projekte.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Učilište Algebra je partner XFO (Extreme foto maratona) koji se od prošle godine u suradnji sa www.EducirajMe.com i Varaždinskom udrugom digitalnih umjetnosti održava u Varaždinu i na kojem mogu sudjelovati i profesionalci i amateri. Natjecanje je podijeljeno u tematske kategorije a najbolji dobivaju  vrijedne nagrade. Novi XFO je u pripremi za proljeće 2014. Kada ćete uz ugodno druženje opet moći doživjeti nešto novo i drugačije te pokazati svoju kreativnu stranu.

Trajanje programa
145sati (3 mjeseca nastave)

Početak: 28.04.2014.

e-mail: informacije@educirajme.com

Telefoni: 042/200-515; 043/263-194

Ako vas zanima kako to izgleda na ovom programu, možete pogledati i u sljedećem VIDEU.