Polaznice edukacija za Samostalnog knjigovođu: Naučeno će nam biti od velike pomoći na poslu
Objavljeno: 17.07.2017.

Jedne od najčešćih edukacija u Hrvatskoj zasigurno su knjigovodstvene. Nije niti čudno jer su danas novac i financije jedan od najvažnijih mjerila uspješnosti i i neizostavan segment funkcioniranja poduzeća, obrta, ali i svakog od nas ponaosob.

Knjigovodstvene edukacije nude znanja, vještine koje su vrlo tražene na tržištu rada, a dobar knjigovođa je danas svakoj tvrtci od velike važnosti, jer donose ‘razliku’. Potvrđuju to i sve polaznice netom završene edukacije za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu u EducirajMe centru u Bjelovaru.


‘Fakultet je nešto drugo, ova znanja i vještine koristimo svakodnedno’

- Trenutno sam zaposlena, ali sam na porodiljnom pa sam iskoristila vrijeme koje imam da dodatno poradim na sebi, a nije loše imati niti dodatni ‘papir’ o edukaciji– objasnila nam je 35-godišnja Tihana Ćulibrk, koja je inače završila Ekonomski fakultet u Zagrebu.

 - Fakultet je nešto drugo, on ne pruža ova znanja i vještine poput ove edukacije, koja je jako konkreta, i bavi se posebnim problemima, koje svakodnevno srećemo  poslu – ističe Tihana.

A posebnost su svakako i predavači, i pristup u EducirajMe centru, koji čine i dodatnu razliku u znanjima i vještinama.

- Svakako, prezadovoljna sam profesoricama, pristupom, odnosnom pema nama, zapravo svime u EducirajMe centru– ističe Tihana te dodaje.

- Stečena znanja će mi biti od velike pomoći, kako na poslu, tako i privatno, a i otvaraju mi se brojne druge mogućnosti kasnije na tržištu rada, na nekom novom poslu, ili možda u vlastitom poduzetničkom projektu jednog dana.

Sve to urodilo je i odličnim rezultatom na završnom ispitu, koji je Tihana riješila sa 100%-tnom uspješnošću.

‘Dobar knjigovođa mora reagirati u pravom trenutku, a za to je potrebno znanje’

Osim nje, edukaciju je polazila i Andrijana Dolački, i također riješila test s visokom raznim uspješnosti (93,33%).

- Trudila sam se, i ja osobno, ali i cijela grupa. Bili smo manja i kompaktna grupa, a to je bilo odlično jer smo mogli imati jako puno interakcije, i pitanja. Završila sam Ekonomsku i birotehničku školu, no to mi nije bilo dovoljno – ističe Andrijana, koja inače radi u tvrtki koja se bavi ugostiteljstvom, i ima poznate bjelovarske restorane Golub i Šljukin gon.

- Od prije nekoliko mjeseci preuzela sam i poslove knjiženja, dosad sam radila samo primke, kalkulacije, nešto robnog knjigovodstva, no nedostajalo je nešto da sve to zaokružim, a to su upravo ova znjanja koja sam sad stekla – ističe Andrijana.

Osim za nju, bit će to velika pomoć i za njenog poslodavca, što je uočila već na početku edukacije.

- Knjigovodstvo je danas vrlo kompleksno, moraju se pratiti razni zakoni, naročito kod nas u ugostiteljstvu, gdje se stalno nešto mijenja. Upravo to je i glavni posao knjigovođe, da prati i bilježi promjene, jer se tome mora prilagođavati cijelo poslovanje. Treba reagirati u pravo vrijeme, na pravi način – kazala je Andrijana.

Obje polaznice tek je dio od mnogih zadovoljnih polaznica edukacije za Samostalnog knjigovođu i Knjigovođu u EducirajMe centrima u Sjevernoj Hrvatskoj. Napominjemo da se možete već sada unaprijed prijaviti i za novu ‘rundu edukacija’, koja kreće od jeseni u našim centrima u Bjelovaru i Varaždinu.  

Sve informacije i pretprijave primamo na karijera@educirajme.com ili na telefone 043/263-194 te 042/200-515.