Počeo program edukacije za Voditelja EU projekata
Objavljeno: 25.06.2014.

Kao što smo i najavili, u EducirajMe centrima nema mirovanja niti tijekom ljeta. U Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici provode se brojne edukacije, kako poslovne i informatičke edukacije, grupne i individualne, odnosno in-house edukacije za potrebe naših poslovnih klijenata.

U našem posljednjem otvorenom centru u tijeku je edukacija za EU projekt menadžera, odnosno za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata, što je puni i točan naziv Algebrine edukacije.

Radi se o dokazano najkvalitetnijem programu na tržištu u regiji, koji se bazira na radu na konkretnim primjerima iz prakse. Edukaciju provode najkvalitetniji hrvatski stručnjaci (Vojković, Protulipac, Festini…), a ovo je sigurno edukacija gdje će se povrat uložene investicije i znanje višestruko isplatiti. Po završetku programa stiče se pravo na upis u e-radnu knjižicu.

Spomenut ćemo da je Algebra dosad sudjelovala ukupno u projektima vrijednim 35 milijuna kuna. Trajanje programa je 120 sati, a  predavanja bi trebala završiti do kraja srpnja.


Galerija