Prijave za PHP/MySQL programere u Bjelovaru
Objavljeno: 01.09.2015.

Želite li zakoračiti u svijet programiranja, idealna za vas je atraktivna Algebrina edukacija Programer web aplikacija (PHP/MySQL), na kojima se može naučiti programirati u PHP-u i SQL-u. Nastava će se održavati u kasno poslijepodnevnim/večernjim terminima, a radi se o zanimanju koje će vam biti upisano u e-radnu knjižicu.

Upisi za edukaciju primaju se do petka, 25. rujna, a ukoliko se niste prijavili na radionice, ne ostvarujete pravo na voucher i dodatni popust. Početak edukacije planiran je za 28. rujna.

Tijekom programa u trajanju od 160 sati možete naučiti programirati u PHP-u i mySQL-u, a po završetku stičete i pravo upisa u radnu knjižicu, te odličnu početnu pripremu za ZEND certifikaciju.

Svakako vrijedi istaknuti da vam nije potrebno predznanje, a najvažniji od svega su upornost i želja za razvojem i napredovanjem.

Svi zainteresirani mogu se  prijaviti na e-mail karijera@educirajme.com 

te na telefon 043/263-194.

Sve informacije možete saznati i u našem centru u Bjelovaru (F. Rusana 10 /1. kat).

Programer Internet aplikacija – PHP i mySQL

Koje su Vaše prednosti poznavanja izrade web aplikacija?

Web aplikacije su programi koje su dostupne putem internet preglednika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, i s računala i sa smartphone-a i najčešće su poslovne prirode. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je mogućnost njihova korištenja bez potrebe za instalacijom na računalo ili mobilni telefon. Poznavanjem principa njihove izrade moći ćete dizajnirati aplikacije koje će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg klijenta – bilo da želi prodavati proizvode i usluge na internetu (web shop), voditi evidenciju o stanju na skladištu, prikupljati podatke o svojim kupcima ili nešto treće.

PHP i mySQL su najraširenija „open source“ rješenja za izradu web aplikacija. Jednostavna struktura i sintaksa PHP-a omogućava jednostavno svladavanje jezika, a mogućnost povezivanja s brojnim bazama podataka čine ga jednim od najpoželjnijih jezika danas.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (40 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?
Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • D42:Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

 Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem e-mailova

karijera@educirajme.com te na telefon 043/263-194.

A možete nam se i osobno javiti u našem centru u Bjelovaru (F. Rusana 10 /1. kat).