Tjedan cjeloživotnog učenja obilježen u Bjelovaru te Virovitici
Objavljeno: 06.10.2014.

Proteklog tjedna održan je već osmi Tjedan cjeloživotnog učenja, koji organizira Agencija za strukovno obrazovanje, a cijeli niz zanimljivih događaja održan je i u Bjelovarsko-bilogorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji, u organizaciji EducirajMe tima.
Slogan ovogodišnjeg Tjedna bio je Dobro je učiti, a podršku kampanji su dale osobe iz javnog života: Ivica Kostelić, Goran Bogdan, Danijela Trbović, Blaženka Leib, Davor Pavuna, Martina Tomčić i Slaven Knezović.

I ove godine održan je cijeli niz događaja, a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji najviše događaja održano je u Bjelovaru i Čazmi. Bilo je vrlo zanimljivo, jer su radionice, prezentacije, predavanja i okrugli stolovi obuhvaćali sve najznačajnije teme vezane za cjeloživotno obrazovanje, uključujući i vrlo korisne aktivnosti za one nezaposlene, poput kako napisati životopis, predstaviti se poslodavcu, odnosno kako stići do novog posla.

U EducirajMe centru u Rusanovoj, održani su i Dani otvorenih vrata za mature, a i brojne besplatne radionice (Web design, Cisco CCNA, programer PHP/MySql). Predstavljene su i edukacije za Programera mobilnih aplikacija na Windows platformi, financirane iz EU projekata.

Cijeli popis događaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, pogledajte OVDJE.

U Virovitici su u EducirajMe centru održani Dani otvorenih vrata, na kojima su predstavljene sve edukacije Učilišta Algebra. Najavljene su i Pripreme za mature, kao i aktivnosti vezane za učenje stranih jezika. U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja održan je i zanimljiv okrugli stol na temu “Učenjem do većih mogućnosti”.

Popis svih događaja u Virovitičko-podravskoj županiji pogledajte OVDJE.
Više o Tjednu cjeloživotnog obrazovanja, pogledajte na službenoj stranici eventa - http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/


Galerija