Upisi: Pripreme za mature tijekom proljetnih praznika!
Objavljeno: 16.03.2015.

Proljetni praznici, koji počinju za destak dana, posljednja su “oaza mira”, u kojoj se još možete pripremati dodatno za državnu maturu, odnosno upise na Fakultet. Pripreme se sastoje od matematike, hrvatskog i stranog jezika, a svaki od predmeta imat će 21 sat instrukcija tijekom proljetnih praznika.

Uz sve to, uključeno je i incijalno predtestiranje, probna matura te završno testiranje. Prijave za proljetnu maturu se primaju do 25.03. (srijeda), stoga požurite. Ako vam je stalo do uspjeha na maturi, odnosno upisa na žaljeni Fakultet, javite nam se: 043/263 194 mature@educirajme.com

Također odrađujemo i ciljane instrukcije iz pojedinih razrednih predmeta sa ciljem poboljšanja ocijena.  Instrukcije mogu biti individualne, poluindividualne i manje grupne.

EducirajMe Pripreme za Državnu Maturu prema Presto standardu,  uz aktivan rad, osim uspjeha na maturi, najčešće rezultiraju i poboljšanjem završne ocjene iz upisanog predmeta.

Stopa prolaznosti na državnoj mature dosadašnjih polaznika EducirajMe priprema je impresivnih 96%, a postotak onih koji upisuju željene fakultete je čak 98 posto. Što se tiče onih koji su i poboljšali svoje ocjene tijekom 4. razreda srednje škole, postotak je 64 posto.

Naše pripreme su posebne i po tome jer uključuju:

  • početno predtestiranje
  • rad na stvarnim zadacima sa priprema za mature
  • kontinuirana testiranja
  • kontrolu napretka svakog polaznika
  • završno testiranje – “pripremna matura””
  • osigurane nastavne materijale prilagođene svakome polazniku
  • rad u optimalnim grupama (manjim od prosječnih školskih razreda)
  • mogućnost pojedinačnih instrukcija
  • iskusni profesori/instruktori

Pratimo napredak i rad svih polaznika naših edukacija te savjetujemo oko svih poteškoća i nedoumica naših učenika na njihovom putu.

Male razlike važne za uspjeh

Od izuzetne je važnosti za budućnost dobro se pripremiti za državnu maturu. Mala razlika između prosjeka ocjena od samo 0,1 boda (4,4 umjesto 4,5) može odlučivati o upisu na željeni fakultet ili o tome da li ćete raditi dobro plaćen posao jednog dana. Dozvolite nam da vam pomognemo, da si pomognete sami, jer ponekad baš mala razlika čini polaznike priprema za državnu maturu EducirajMe po standardu Presto, uspješnijim od drugih.

Primjera za to uistinu ima vrlo mnogo. Kvalitetnim pripremama možete do najljepšeg ljeta 2015, kao uvod u vaše odrastanje i život koji je pred vama.

Upisi su počeli i broj mjesta je limitiran zbog ograničenog broja grupa i broja polaznika u svakoj grupi. Informirajte se i krenite! Počnite odmah, imajući na umu kraj, odnosno novi početak.

Telefon: 043/263 194

mature@educirajme.com

Pratite nas putem Facebook stranici https://www.facebook.com/educirajme

EducirajMe misija – podizanje svijesti o važnosti edukacija na visokoj međunarodnoj  razini (u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj) i organiziranju radionica, seminara i programa obrazovanja. EducirajMe centri nalaze se u Bjelovaru, Koprivnici, Varaždinu i Virovitici. Partneri smo s Algebrom, Prestom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta.

EducirajMe pristup edukaciji:

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council…)