Upisi: Samostalni knjigovođa i ECDL Računalni operater
Objavljeno: 25.03.2016.

U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) traju završni upisi za Samostalnog knjigovođu, ECDL operatera i Računalnog operatera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com, odnosno telefona 042/200-515. Osim u Varaždinu, prijave za edukaciju traju i u našem centru u Bjelovaru i Koprivnici, gdje edukacija počinje u drugoj polovici travnja.

Samostalni knjigovođa

Program obrazovanja Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Praktični dio nastave osmišljen je na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem knjigovodstvenog programa Pantheon. Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, naučit ćete koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook).

Program traje 215 sati, raspoređeno kroz devet semestara. U Varaždinu program vodi Sanja Horvat, koja ima bogato iskustvo u području knjigovodstva, računovodstva i financija, a u Bjelovaru Marija Horvatić Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksi.

ECDL operater / Računalni opterater

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom dvadesetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše radno sposobnog stanovništva svih uzrasta. Ipak, prema europskim standardima sve to je nedovoljno jer je Hrvatska još uvijek, kada je u pitanju informatička pismenost, vrlo nisko na europskoj tablici.

Ovaj program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. ECDL je jedini europski međunarodni priznati certifikat u kategoriji računalne pismenosti.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu.

Možete se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 042/200-515; 043/263-194; 048/621-109.

Po završetku obrazovanja za ECDL operatera stječe se i međunarodno priznati ECDL cerfitikat, kao i upis u radnu knjižicu.

U našem centru u Varaždinu, trenutno traju upisi i za sljedeće edukacije:

  • Voditelj izrade i provedbe EU projekata
  • Sistemski i mrežni specijalist
  • PHP/SQL Programer
  • Web dizajner

U EducirajMe centru u Bjelovaru, traju i upisi za sljedeće edukacije:

  • Web dizajner
  • AutoCAD specijalist

Prijave i dodatne informacije:

e-mail: karijera@educirajme.com, Telefon: 042/200-515.

Više detalja možete saznati u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat.