Upisi za Samostalne knjigovođe
Objavljeno: 13.10.2016.

U EducirajMe centrima u Bjelovaru (Ferde Rusana 10/I. kat) i Varaždinu (Kukuljevićeva 7/I.kat), te Koprivnici i Virovitici u tijeku su završni upisi za edukacije  Samostalni knjigovođa i Knjigovođa. Uz to, upisi traju i u sve Algebrine edukacije, a za upise tijekom listopada i samo uz velike popuste/akcijske cijene.

Samostalni knjigovođa/Knjigovođa

Programi obrazovanja Samostalni knjigovođa i Knjigovođa počinju 31. listopada, a namijenjeni su polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Edukacija za Samostalnog knjigovođu traje 215 sati, podijeljena je u osam modula, a svakom polazniku pruža velika znanja, korisna na tržištu rada. Program je pogodan za sve koji žele proširiti svoja znanja, kao i za one koji su se rijetko doticali s knjigovodstvom. Posebno je koristan i za sve koji se bave poduzetništvom, vlasnike obrta i poduzeća, koji se kvalitetnije mogu posvetiti računovodstvu i finacijama, a mogu izbjeći i potencijalno povećane troškove usluga računovodstvnih ureda.

Program Knjigovođa sadrži četiri modula, Knjigovodstvo poduzeća I, Knjigovodstvo poduzeća II, Knjigovodstvo na računalu (Pantheon) te Knjigovodstvo obrtnika. Edukacija traje 130 sati.

Obje edukacije provode Marija Horvatić Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksi, te Sanja Horvat, profesorica sa velikim iskustvom iz realnog sektora . Svi koji završe edukaciju stječu pravo na upis zvanja u radnu knjižicu.

Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu. Početak nastave je 31. listopada.

Edukacije po donjim akcijskim cijenama vrijede isključivo u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici:

* Moguće i plaćanje na rate
* U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mail:
karijera@educirajme.com

Ili na telefon
043/263-194 (za Bjelovar i Viroviticu) i 042/200-515 (za Varaždin i Koprivnicu)