Varaždin: Edukacija za Android programera počinje 10. rujna
Objavljeno: 31.08.2016.

U sklopu velike ljetne Algebrine akcije, u EducirajMe centrima u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici moglo se upisati čak 12 atraktivnih edukacija, uz značajne popuste, po cijeni između 1.500 i 4.000 kuna. Neke od edukacija su već krenule, a u rujnu u centru u Varaždinu počinje i Android programer. Datum početka je subota, 10. rujna.

Po završetku svih programa stječe se upis zvanja u radnu knjižicu, a edukaciju dži iskusni profesor i predavač Zlatko Kunštek. Svi koji se žele upisati mogu to učiniti putem e-mailova informacije@educirajme.com putem telefona 042/200-515 ili u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7 (1.kat).

Android programeri su posljednjih godina među najtraženijima na tržištu rada. Sukladno tome i plaće za Programere mobilnih aplikacija su među najvišima. Program Android programer traje 180 sati, podijeljen je u šest modula.

Tijekom programa svi polaznici i samostalno izrađuju aplikacije za mobilnu platformu Android. Upoznaju se s koncepto mprogramiranja računalnih programa, izradom algoritama u programskoj jeziku Java. Dizajniraju se, oblikuju i implementiraju baze podataka kroz MS SQL, SQLite te TransactSQL. Koriste se i upravljaju senzori ugrađeni u mobilne uređaje, programiraju se grafike i računalne igre. Radi se i postavljanje aplikacija na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play.

Cijena: Programer mobilnih aplikacija (ANDROID) – 3.910,00 kn

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mailove: karijera@educirajme.com 

Ili na telefon

042/200-515 (za Varaždin i Koprivnicu)