Voucheri: Upisi za Samostalnog knjigovođu i ECDL rač. operatere
Objavljeno: 09.05.2014.

Od ponedjeljka je u Varaždinu započela nastava  za Samostalnog knjigovođu te za računalnog operatera, ECDL operatera i ECDL specijalista. No još uvijek se stignete prijaviti u prvom tjednu. A svi koji se prijave do tog roka dobivaju voucher od 500 kuna i 4 besplatna ECDL ispita!

Prijavite se na varazdin@algebra.hr, odnosno putem telefona 042 / 555-410.

Samostalni knjigovođa

Zanimanje Samostalnog knjigovođe s pravom upisa u e-radnu knjižicu, daje konkretna, specifična znanja, potrebna na poslovima financija, računovodstva, knjigovodstva. Osim toga, edukacija daje i brojna druga znanja, sve kako bi se posao mogao obavljati što efikasnije.

Po završetku edukacije moći ćete samostalno voditi poslovne knjige u vlastitom poduzeću ili obrtu, odnosno steći kvalifikacije za pronalazak boljeg posla.

Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja. Praktični dio nastave osmišljen je na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem  računovodstvenog programa.

Računovodstevni program software u ovoj grupi, na kojemu će se raditi primjena naučenoga je , ugledni program Pantheon, koji su razvili najbolji informatički i porezni stručnjaci iz šireg međunarodnog okruženja.

Osim vođenja poslovnih knjiga u Pantheonu, naučit ćete koristiti temeljni softver, neophodan u suvremenom vođenju uredskog poslovanja (Word, Excel, Internet). Svi polaznici edukacije stiču pravu na upis programa u e-radnu knjižicu, a dobivaju i besplatnu literaturu na hrvatskom jeziku.

Edukacija sveukupno traje 215 sati.

ECDL računalni operater i ECDL računalni operater specijalista

Za zanimanja računalnih operatera, tijekom desetak godina u Hrvatskoj se školovalo najviše ljudi. Algebrin program najbolji je od svih, što priznaje i struka i brojni polaznici programa. Mnogi od njih su po završetku programa promijenili nabolje stvari u svojim karijerama.

Algebrin program je jedinstven jer sa njim dobija i zanimanje sa pravom upisa u e-radnu knjižicu i  ECDL međunarodni certifikat.

Važno za istaknuti da Učilište Algebra ima status  ECDL Akademije, a literatura za predmetnu edukaciju, koju dobivate upisom u trajno vlasništvo, je proglašena najboljom ECDL literaturom uopće. Kao i svaka druga Algebrina literatura, i ova je na hrvatskome jeziku.

Prijavite se na informacije@educirajme.com, odnosno putem telefona 042 / 200-515.

Svi koji se prijave do četvrtka 15.05.,  stječu pravo na popust voucher od 500 kuna na edukacije ili 4 besplatna ECDL ispita.