Završni upisi za Grafički dizajn, datum početka 12.10.
Objavljeno: 07.10.2016.

U EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/I. kat) u tijeku je završni upis za atraktivnu edukaciju – Grafički dizajner, koja počinje u srijedu, 12.10. Prijave primamo do utorka, 11. listopada, a još imamo tri mjesta u grupi.

U doba kada je marketing jedna od najvažnijih stvari u svakoj tvrtki ili projektu, grafički dizajn dodatno dobiva na važnosti. Poslovi grafičkih dizajnera danas trebaju praktički svakoj tvrtki, a Algebrina edukacija za Grafičkog dizajnera, najbolja je na tržištu.

Edukacija traje 170 sati, podijeljena je u sedam seminara, a stječe se i pravo upisa zvanja u radnu knjižicu. Svi koji završe edukaciju, mogu se baviti svim aspektima dizajna i stolnog izdavaštva,od izrade logotipa, posjetnica, promotivnih materijala, plakata, pa sve do izrade knjiga u elektroničkom obliku i aplikacija za mobilne uređaje (iOS/Android/Kindle).

Radit će se i na tabletima, a za svaki modul se dobija stučni priručnik.

Sadržaj programa obrazovanja:

>> Uvod u dizajn i izdavaštvo
>> Adobe Illustrator CS6 – grafičko crtanje i dizajn
>> Adobe Photoshop – obrada slike na računalu
>> Adobe InDesign CS6 – prijelom stranica i priprema za tisak
>> Adobe Acrobat – obrada PDF dokumenata
>> Digitalno izdavaštvo na tablet uređajima
>> Adobe Digital Publishing Suite
 

Obzirom da se radi o akcijskoj cijeni, ova edukacija košta samo 2.950 kuna. U cijenu nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja. Moguće je i plaćanje na rate.

Prijave na e-mail:
karijera@educirajme.com

Ili na telefon
042/200-515 (za Varaždin i Koprivnicu).