Android programer: Predstavljanje programa u Varaždinu 27. lipnja
Objavljeno: 01.06.2015.

Pošto su u naše EducirajMe centre pristigli brojni upiti za edukaciju Programer mobilnih aplikacija (ANDROID), odlučili smo i predstaviti program svim zainteresiranima u dvosatnoj radionici.

Predstavljanje programa održat će se u subotu (27.06.), u 18 sati, u našem EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/ 1. kat), a svi koji žele moraju nam se prijaviti na e-mail pamela@educirajme.com.

Veliki interes nije niti čudan, kada se zna da je zanimanje programera, a posebice Android programera jedno od najtraženijih na tržištu rada u Hrvatskoj. Ali i u inozemstvu. Ova Algebrina edukacija najbolja je u Hrvatskoj, za rad su osigurani materijali na hrvatskom jeziku, a po završetku stiče se i pravo upisa u radnu knjižicu.

Predavač će biti Zlatko Kunštek, jedan od najvećih stručnjaka za edukacije na polju Informatike u Hrvatskoj. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer a Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Edukacija za programera mobilnih aplikacija počinje u rujnu, a program će se provoditi na razvojnom alatu Android Studio.

Sve iz Varaždina, Međimurja i kolice koji žele saznati više, odnosno razloge zašto upisati edukaciju od jeseni, pozivamo da se prijave na predstavljanje programa u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7/1. kat.

Prijave i dodatne informacije na e-mail pamela@educirajme.com odnosno na telefon 042/200-515.

Potencijalni polaznici iz Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije mogu nam se javiti i putem telefona 043/263-194 i 048/621-109.