Prezentacija programa Android programer održana u Varaždinu
Objavljeno: 29.06.2015.

U EducirajMe centru u Varaždinu u subotu je održana prezentacija Algebrine edukacije Programer mobilnih aplikacija (Android), koja će započeti od jeseni u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru.

Prezentaciju je održao Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer a Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnollogija.

Program edukacija trajat će 150 sati, a edukacije će se provoditi u kasno popodnevnim i večernjim satima. Po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu, a osigurana je i literatura na hrvatskom jeziku. Od jeseni će se provoditi na razvojnom alatu Android Studio.

Već sada se primaju prijave za edukacije u Varaždinu, Koprivnici i Bjelovaru. Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 043/263-194.

Galerija