AutoCAD specijalist: Završni krug prijava za Varaždin
Objavljeno: 28.10.2014.

U Varaždinu, Koprivnici i u Virovitici, kreće Algebrin verificirani program obrazovanja za CAD specijalista sa pravom upisa u e-radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnog Autodesk certifikata. 

Edukacije u Varaždinu započele su 28. siječnja, a ostalo je još jedno slobodno mjesto. Prijave se primaju do 9. veljače na e-mail informacije@educirajme.comodnosno na telefon 042/200-515, a više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7/1. kat, svakim danim danom od 9 do 16 sati.

>> UPISI u tijeku – popis svih edukacija u našim centrima

Prijave i informacije za ostale centre primamo na informacije@educirajme.comodnosno na telefon 043/ 263-194 .

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Naš stalni predavač za ovaj program je  prof. Marijan Horvat, certificirani Autodesk instructor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Obuka će se provoditi na softwareu AutoCAD 2012. Važno za napomenuti, svi koji upišu ovaj program stiču pravo i na BESPLATAN seminar o 3D modeliranju.

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom, planiranje.

Korištenje računala za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Brzina i preciznost izrade kao i jednostavna mogućnost manipulacije i arhiviranja gotovih dokumenata i njihovog kasnijeg ponovnog korištenja predstavljaju glavne razloge koji CAD čine neizbježnim.

Cilj

Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

Trajanje programa

130 sati (kasno poslijepodnevni/večernji termini)

Sve dodatne informacije i prijave, na  e-mail informacije@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515; 043/ 263-194.