Daruvarčanima srebrna medalja za najbolje web stranice
Objavljeno: 14.03.2014.

U Hypo centru u Zagrebu se tijekom četvrtka i petka (13. i 14. ožujak) održava konferencija o internetskom marketingu – Weboo 100% Turizam namijenjena svim turističkim djelatnicima iz oblasti web-turizma, na kojoj je EducirajMe medijski partner.

Tijekom jučerašnjeg dana održan je cijeli niz zanimljivih prezentacija, na kojima su govorili emintentni hrvatski stručnjaci iz područja turizma, marketinga i IT-a. Održana je i dodjela nagrada Masterweb, u kategoriji web stranica u turizmu, a odlično 2. mjesto ostvojila je i web stranica www.visitdaruvar.hrČestitke stoga i ovim putem Turističkoj zajednici Daruvar-Papuk, na osvojenoj nagradi…

Masterweb je nagrada web zajednice (web-stručnjaka i dosadašnjih dobitnika Masterweb nagrada) za najbolje web-projekte. Dodjeljuje se tri puta godišnje trima najboljim web-projektima, a ovog puta, na konferenciji Weboo 100% Turizam dodijelila se u kategoriji ‘Najbolja web stranica u turizmu 2014′. Izabrane su najbolje i najkreativnije osmišljene i provedene web stranice vezane za turizam, a ovog puta nagrađeni su i izvođači i vlasnici stranica!

Masterweb nagrada već krasi zidove Miroslava Varge, Brukete&Žinića i Brloga, dobitnika nagrade na konferenciji Weboo 18+ te prošlih dobitnika, koji su se borili u jakim konkurencijama.

Stručni ocjenjivački odbor kojeg čine Ana Klarić KumerKrešimir Drvar i Marko Radelić pregledali su više od 30 prijavljenih radova te stručnim okom odabrali 3 najbolja, odnosno 6 dobitnika čije su web stranice dovedene gotovo do savršenstva.

Ponosno, s Masterweb nagradama u rukama, u objektiv fotoaparata smješili su se:

1. Web stranica: www.visitkorcula.eu

Nagrađeni izvođač: VISI MEDIA d.o.o.

Nagrađeni vlasnik: Turistička zajednica grada Korčule

2. web stranica: www.visitdaruvar.hr

Nagrađeni izvođač: WEB Marketing d.o.o.

Nagrađeni vlasnik: Turistička zajednica Daruvar-Papuk

Daruvarčanima srebrna medalja za najbolje web stranice

3. web stranica: www.hrvatskaapartmani.hr

Nagrađeni izvođač: WEB Marketing d.o.o.

Nagrađeni vlasnik: E-Holidays Travel

Budite i vi spremni prijaviti se na Masterweb, a sljedeća nagrada dodjeljivati će se u sklopu edukativnog sajma Web::INDUSTRIJA 2014 – Carstvo privlačnog sadržaja 29.05.2014.