Voogle konferencija 2014, 2. travnja u Varaždinu
Objavljeno: 18.03.2014.

U srijedu, 2.4.2014. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održat će se Voogle konferencija 2014. Organizator konferencije je Tehnološki park Varaždin d.o.o. koji je u suradnji s lokalnim partnerima, Mediatrend d.o.o. i Varaždinskim obrtničkim portalom te partnerima na EU projektima DanubePie i Europska poduzetnička mreža okupio sudionike iz 10 zemalja Europe, a EducirajMe je medijski partneri i na ovom inovativnom projektu.

U programu ovog međunarodnog stručnog skupa sudjelovat će stručnjaci iz Njemačke, Finske, Austrije, Slovenije, Bugarske, Mađarske, Rumunjske, Srbije i Hrvatske, a očekuje se oko 200 sudionika.

Ovaj cjelodnevni događaj prilika je za sve sudionike da u jutarnjem dijelu konferencije prisustvuju zanimljivim i inspirirajućim prezentacijama i panel raspravama koje će održati neki od vodećih stručnjaka iz potpore poduzetništvu, IT biznisa, eko dizajna, marketinga i srodnih poduzetničkih područja. Popodnevni program rezerviran je za startup natjecanje i međunarodne poslovne sastanke, dok će u večernjim satima biti organizirano neformalno druženje za sve sudionike.

Vrijedna iskustva iz svog dugogodišnjeg uspješnog profesionalnog rada sa sudionicima konferencije podijelit će Nikola Žinić iz najučinkovitije neovisne reklamne agencije na svijetu Bruketa&Žinić. Aktualnu, ali i relativno novu i neotkrivenu temu crowdfundinga sudionicima će pokušati približiti dr.Reinhard Willfort iz Innovation Service Network, Graz koji će pričati s aspekta istraživača, serijskog poduzetnika i pokretača dvije crowdfunding platforme. Mario Brkić iz B1 inkubatora iz Beča ispričat će priču o startupu unutar velike organizacije. Priča je to koju zajedno sa tridesetak suradnika živi posljednjih godinu dana u sklopu Erste banke.

Bit će riječi i o drugim oblicima online poslovanja, o kojima će pričati Hrvoje Bujas, osnivač portala za grupnu kupnju, crnojaje.hr. Kako financirati projekte putem socijalnog fonda EU sudionici će saznati od Paivi Korhonen, finske stručnjakinje za fondove EU, dok će o važnostima razvoja ljudskih potencijala sa svojim gošćama  raspravljati Ivica Penić, osnivač Mariviam poslovne akademije. Njegove gošće bit će Mirela Španjol Marković iz Ciceron komunikacija i Elvira Mlivić Budeš iz tvrtke Filaks.

Softver programeri i oni koji to žele postati razmijenit će svoja iskustva vezana uz teme kao što su e-commerce, odnos programera i dizajnera te put od programera do osnivača tvrtke. Prezentacije će održati Tonimir Kišasondi s Fakulteta organizacije i informatike, Ivica Kruhek iz tvrtke Marker d.o.o. iBernard Toplak iz tvrtke ClickIT.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za najbolju poduzetničku ideju gdje će 5 odabranih finalista prezentirati svoju poduzetničku ideju pred stručnim odborom. Kao uvod u natjecanje poslužit će prezentacija Petera Koruna, vlasnika mariborske tvrtke ASK.d.o.o. koji će pričati o svom putu od razvoja ideje do dobivanja investicije. Na natjecanje se mogu prijaviti mala i srednja poduzeća i pojedinci koji će imati prilike za proširenje međunarodne mreže poslovnih kontakata, stjecanje novih vještina i znanja, ali i dobivanje laskave titule „Voogle startup godine“. Vrijedne nagrade za pobjednika osigurali su Tehnološki park Varaždin d.o.o., Geek Design, Mariviam poslovna akademija i Filaks d.o.o.

Međunarodni poslovni sastanci (B2B) održavat će se u kazališnim ložama po „speed dating“ principu. Zainteresirani sudionici mogu se registrirati online, pronaći ranije registrirane tvrtke i dogovoriti sastanke.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže i Europske komisije putem projekta DanubePie.

Dodatne informacije i novosti vezane uz Voogle konferenciju 2014 mogu se pronaći putem službene web stranice konferencije conf.voogle.com.hr te Facebook, Twitter i Youtube kanala:

Kontakt osoba za dodatne informacije: Karlo Kukec, karlo.kukec@tp-vz.hr, 098 472 051

Poklanjamo 2*1 kartu za Voogle konferenciju

Sve što trebate je poslati nam prijavu s punim kontakt podacima do četvrtka navečer (do 22 sata), na e-mail informacije@educirajme.com, a u prijavi navesti barem jednog govornika na konferenciji?

Galerija