EducirajMe jezični centar: Garantirani rezultati učenja
Objavljeno: 19.10.2015.

Ukoliko želite naučiti strani jezik (engleski, njemački ili francuski), EducirajMe Škola stranih jezika je najbolje mjesto u Bjelovaru i okolici. Razlog je naglasak u radu na svakodnevne situacije, odnosno konverzacijski pristup, rad u manjim grupama te svi ostali uvjeti rada. 

Uz specifičan pristup, garantiramo i ostvareni rezultat učenja. U EducirajMe pristupu, učenje stranog jezika se provodi na situacijama iz svakodnevnog života, bilo da se radi o situacijama vezanim uz obitelj, posao ili hobi.

Važno je napomenuti da se u radi u manjim grupama, od 1 do 10 polaznika. U nastavi se koristi specijalizirani računalni software, najmodernija tehnologija, a radi se u opuštenoj atmosferi.

Kao i u svim ostalim našim edukacijama, u cijenu je uključena originalna literatura. Rad je kompletno usklađen prema europskom jezičnom okviru (od A1 do C2).

Trenutno traju upisi za Engleski jezik, Njemački jezik i Francuski jezik, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 043/263-194, odnosno osobno u centru u Bjelovaru, koji se nalazi na adresi Ferde Rusana 10 (1. kat).

Pripreme i za jezično certificiranje

Osim ovih tečajeva, za sve one koji se spremaju u inozemstvo, ili radi nečeg drugog, žele položiti certifikate po British Councilu ili Goethe Institutu, nudimo i Pripreme za ove jezične certifikate.Pripreme se odvijaju pod „ubrzanom“ programu, uz obuku jedan na jedan, ili u malim grupama, maksimum 4 do 6 polaznika.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila karijera@educirajme.com ili telefona 043/263-194, odnosno osobno kod nas u centru u Bjelovaru, koji se nalazi na adresi Ferde Rusana 10 (1. kat).